Worpress website laten maken

Wil jij een website laten maken met het WordPress CMS? Wij hebben aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van websites binnen WordPress. Ondertussen is het bouwen van WordPress websites onze corebusiness. Meer weten over dit CMS? Lees dan snel verder!

wordpress-website-laten-maken

Een aantal trotse klanten:

ALLES OVER WORDPRESS

Waarom een WordPress website laten maken?

Als jij een WordPress website wilt laten maken dan ben je niet de enige. Ongeveer 43% van alle websites wereldwijd draait op het WordPress CMS. De enorme groei van WordPress begon allemaal toen websites nog niet zo makkelijk te beheren waren. Pagina’s werden gebouwd met code en de content op de pagina’s werd ergens uit een database gehaald. Super ingewikkeld! 

Toen kwam WordPress wat startte als simpel blog CMS. Nu uitgegroeid tot een wereldspeler waarin ook jij gemakkelijk zelf een WordPress blog kan starten. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om verschillende functies toe te voegen aan je website dankzij de enorme database aan plugins. Het beheren of aanpassen van het menu kan in dit CMS ook gemakkelijk.

WordPress Page builder tools

Van klanten horen we vaak dat zij niet vast willen zitten aan een template. Dit hoeft gelukkig ook helemaal niet. Als je binnen WordPress het hello theme gebruikt in combinatie met Elementor dan kunnen wij op maat gemaakte templates ontwikkelen. Uniek en helemaal naar jouw wens. Wil je ook een website met elementor laten maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je verder! 

Advanced WordPress beheer

Alle websites moeten goed onderhouden worden. Dit geldt ook voor WordPress websites. Hiervoor moet een goede host gekozen worden, plugins moeten geupdate worden en hackers moeten buiten de deur gehouden worden. Heb je een grote website met heel veel bezoekers wereldwijd? Dan is een Headless WordPress website de juiste keuze.

TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Website
Wat is het beste betaalsysteem voor jouw webshop
Leestijd: 5 min minuten
Marketing
Je zoekmachine marketing optimaliseren? Lees onze 8 tips!
Leestijd: 7 minuten
Marketing
7 redenen om te kiezen voor een marketingbureau
Leestijd: 6 minuten
Marketing
Google Analytics 4 installeren; wacht er niet mee!
Leestijd: 4 minuten
Website
Wat is een SaaS bedrijf
Leestijd: 1 minuten
Website
5 webdesign tips voor SAAS bedrijven
Leestijd: 1 minuten