Een unieke website voor jouw doelgroep

Een website met beleving. Een webste met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Strategie

Marketing

Onderhoud & Support

Neem contact op

STRATEGIE

Het fundament voor
jouw business

Met een slimme strategie vooraf bouwen wij aan jouw online business. Met een strategie werk je naar een doel. Hierdoor werk je sneller en effectiever. Ook draagt de website bij aan de huidige business.

1. Goals & wensen

We bespreken je huidige goals en wensen maar ook de uitdagingen. Deze hebben invloed op het gehele project!

2. Plan maken

We nemen alle goals en wensen mee en maken een plan om van jouw website een succes te maken.

3. Testen

We kunnen test-fases inzetten om te bekijken of een design of webpagina gebruikt wordt op de manier zoals wij dit willen.

4. Analyseren

We analyseren aan de hand van data of de website goed werkt. Hier zien we ook duidelijk waar de verbeterpunten liggen!

DESIGN

Het vertellen van
een visueel verhaal

Mooie visuals is één. Maar wij doen meer dan dat. Wij willen een verhaal vertellen met jouw merk. De bezoeker moet niet alleen denken: “dit ziet er leuk uit”. De bezoeker moet geïnspireerd raken. En gaan geloven in jouw merk.

Jij hebt iets speciaals te bieden. ‘De’ oplossing voor de klant. Wij helpen jou dit te communiceren. Dit doen we met een krachtig design.

ONTWIKKELING

WordPress als basis voor jouw website

Wij maken gebruik van het krachtigste CMS ter wereld. Dit is het CMS genaamd WordPress. Vrij sterke woorden voor een platform. Maar meer dan 40% van alle websites wereldwijd draaien op WordPress. En niet zonder reden.

Zelfs de grote jongens gebruiken dit platform. The New York Times, Mercedes Benz en Disney. Ook voor jouw ambitieuze project kan ontwikkeld worden in WordPress!

MARKETING

Een website. Nu is het tijd voor Sales!

In de business wereld is er maar één matrix belangrijk. Sales! Zonder sales geen bedrijf. En sales bereik je door goede marketing. Een belangrijke stap na het ontwikkelen van je website. En wij gaan je helpen! Want jouw succes is ons succes.

Durf jij het aan? De volgende stap. Een sprong in het diepe. Je doet dit natuurlijk niet alleen. Wij staan je bij! Let’s take this flight!

ONDERHOUD & SUPPORT

Je website veilig & betrouwbaar houden

Onderhoud is belangrijk. En we laten je niet aan je lot over. Wanneer er iets aan de hand is, dan springen wij bij. Daarnaast maken wij elke maand een backup. Beveiligen wij je website. En wij houden je website up-to-date.

Hierdoor blijft jouw website snel, veilig en betrouwbaar. Dat is essentieel als we samen een brand gaan bouwen!