Portaal laten maken

Help jouw klanten, leveranciers of eindgebruikers verder met een online portaal. Met een portaal kun je bepaalde mensen toegang geven tot een omgeving waar ze bijvoorbeeld een bestelling kunnen plaatsen. Een ander voorbeeld zijn zorginstellingen waar je jouw cliënten dossier kunt inzien in een eigen omgeving. Kun jij je klanten verder helpen met een portaal?

Wij ontwikkelen portalen met de programmeertalen HTML, CSS, JavaScript en PHP. Voor de database gebruiken we MySQL. Daarnaast bouwen we alles in een framework. Voor basis portalen zal dit WordPress zijn omdat dit kosten bespaart en voor en complexer portaal gebruiken we Laravel.

web applicatie laten ontwikkelen
ONS ONTWIKKELTEAM

Een portaal gemaakt door PurpleBird

Wanneer je een omgeving op je website wil wat afgeschermd wordt door een inlogpagina noemen wij dit een portaal. Wij ontwikkelen ook webportalen met een team van ervaren designers en developers. Bekijk hieronder het team of lees meer over ons op de over ons pagina.

Tom Jansen
Web developer
Toby van Vuuren
Eigenaar & Marketing
Ramon Winters
Webdesigner
VANAF HET BEGIN

Wat is een portaal

Een portaal is een afgeschermd deel van je website. Wil je het afgeschermde deel bekijken moet je eerst inloggen. Deze inloggegevens kunnen aangemaakt worden of worden vrijgegeven door de portaal beheerder. Nadat de gebruiker de inloggegevens heeft ontvangen is het mogelijk om het afgeschermde deel te bezoeken. 

Dit is handig voor bijvoorbeeld webshops in de B2B sector. Hierdoor kunnen vaste klanten producten in grote aantallen afnemen zonder dat elke willekeurige bezoeker een bestelling kan plaatsen. 

web app laten maken
ontwikkelen web app
Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing
Yelflow case website
Yelflow
Yelflow
Design & ontwikkeling
web app functies
web app ontwikkelaars
STERK FUNDAMENT

Op maat gemaakte webportalen

Een webportaal vergt wel wat nadenkwerk voordat je dit gaat ontwikkelen. Wat is bijvoorbeeld het doel van het portaal? Wil je dat gebruikers iets kopen of juist informatie delen. Als we dit in kaart hebben gebracht kunnen we de juiste architectuur bepalen, UX/UI design maken en de functionaliteiten formuleren. 

Aan het begin van het bouwen van het portaal zullen we een brainstorm inplannen. Daarna maken we een projectplanning met meerdere meetings. Zo houden wij jullie op de hoogte van de voortgang en kunnen jullie tussentijds feedback geven. Zo bouwen we samen naar de livegang van een professioneel online portaal. 

INCLUDES

Portalen door PurpleBird

Wij ontwikkelen maatwerk portalen. Hieronder vind je alle includes van een portaal ontwikkeld door PurpleBird.

UX/UI design traject

Wij maken een design wat past bij het bedrijf en doelgroep. Een doordacht design helpt je eindgebruiker om goed gebruik te maken van het portaal.

Webshop koppeling

Binnen het portaal kun je jouw porducten aanbieden en verkopen. Dit doen we met een webshop koppeling zoals Woocommerce of custom build.

Ultrasnel

Het voordeel van een portaal ontwikkeld met PHP is dat het ultrasnel is. Een klik is ook een direct response. Dit is voor de ultime gebruikerservaring.

Beveiligde omgeving

Werk vanuit een beveiligde omgeving en publiceer alle veranderingen in één keer. Geen under construction pagina's of downtime.

Soorten online portalen

We hebben al een paar voorbeelden gegeven van portalen eerder op deze pagina zoals de B2B webshop of een cliëntenportaal voor zorginstellingen. Maar er zijn veel meer soorten portalen zoals een dealer portaal, klantportaal, Intranet, Investor portaal, kennisportaal en noem maar op. Wil je meer informatie over de verschillende portalen of gewoon even sparren? Neem dan contact met ons op. 

Toby van Vuuren

Eigenaar & Marketing

Kom in contact

Nog steeds veel vragen? Geen probleem! Je kunt ons gewoon even bellen of een meeting inplannen van 30 minuten. We bespreken dan: 

  • Hoe een web app jouw organisatie verder kan helpen. 
  • Wat de exacte prijs is van een web applicatie. 
  • Hoe het ontwikkeltraject eruit ziet van A tot Z. 
STAPPEN NEMEN

Direct een portaal laten maken? Neem snel contact op

Wil je meer weten over online portalen of ben je benieuwd wat de investering zal zijn? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bellen op 030 22 71 569 of mailen naar info@purplebird.nl. Tot snel!

× Stel direct je vraag