Elementor website laten maken

Voor het maken van een professionele website zijn talloze mogelijkheden. Maar waar begin je dan? Met de page-builder van Elementor in combinatie met WordPress kun je gemakkelijk zelf je website uitbreiden of aanpassen. Elementor biedt je alle tools voor het neerzetten van een unieke website.

Een aantal trotse klanten:

RESPONSIVE WEBSITE

Elementor websites geschikt voor alle
apparaten!

Het gebruik van een smartphone is al niet meer weg te denken. Sommige websites hebben zelfs meer verkeer via de smartphone dan via de desktop. Het is daarom belangrijk dat de website voor alle apparaten wordt geoptimaliseerd.

Wanneer een website is geoptimaliseerd voor verschillende apparaten noemen we dit responsive webdesign. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Denk dan aan een desktop monitor, tablet of smartphones.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing

Wat kost het laten bouwen van een Elementor webiste?

Voor een Elementor website wordt alles op maat ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat je een echt unieke website hebt. Het nadeel hiervan is dat je iets meer zult betalen voor de website. Startbedragen gaan vanaf 1.500 en kunnen oplopen tot 7.000 euro. 

Wil je een Elementor website laten ontwikkelen met een geheel geïntegreerd marketingplan waar de website 1 op 1 aansluit kan het bedrag oplopen tot 25.000 euro. Neem contact met ons op en kijk wat voor jou de mogelijkheden zijn.

SEO-stappenplan

Voordelen van een Elementor website

Elementor biedt vele voordelen in zowel het ontwikkelen als het beheer van de website.

Zelf je website uitbreiden of aanpassen
Wil je een afbeelding of tekst aanpassen? Wil je een extra blog of pagina toevoegen? Geen probleem! Met de page-builder van Elementor kun je gemakkelijk elementen toevoegen of aanpassen.
Snelheid optimalisatie:
Wanneer een website veel elementen moet inladen zal het lang duren voordat de pagina geladen is. Met elementor kun je de website op efficiënte manier inladen waardoor de snelheid optimaal blijft. Dit geeft een goede gebruikerservaring en helpt met het ranken van de website in de zoekmachine.
Bouw je eigen WordPress thema!
Zit jouw website vast in een bepaald stramien en kun je weinig aanpassen? Stop! Wij doen het anders. Met de page-builder Elementor kun je je eigen thema opbouwen. Hierdoor kun je al jouw creativiteit kwijt in een unieke website.
Integraties met jouw favoriete tools
Naast dat je met Elementor maatwerk WordPress websites kunt ontwikkelen heeft Elementor ook handige integraties. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je mailsysteem koppelen aan een formulier waardoor je automatisch emails verzameld.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) met een Elementor website

WordPress is ontwikkeld voor het bloggen. Met deze blogs wil je dan vervolgens ook goed ranken in de zoekmachines. Maar werkt dit ook wanneer de website is ontwikkeld met Elementor? 

Wij kunnen je zeggen dat dit goed werkt! Wij hebben onze website ontwikkeld met Elementor en gebruiken Yoast om onze pagina’s te optimaliseren. Doordat Elementor websites snel zijn en gebruikers door het design een unieke ervaring geven ranken de pagina’s zeer goed in Google. 


Wil je ook jouw Elementor website voldoet aan alle SEO eisen? Neem dan contact  met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. 

Elementor website laten onderhouden

Wanneer een website eenmaal staat dan wil je ook dat deze website goed onderhouden wordt. Wij helpen je met het onderhouden van je website. Dit doen we door de website up-to-date te houden, automatisch te backuppen en te beveiligen tegen hackers en malware.

× Stel direct je vraag