fbpx

Een website voor de ambitieuze ondernemer

Een ALL-IN Basis website of juist een compleet maatwerk plan? Wij bieden drie verschillende pakketten aan: Basis, Premium of Maatwerk. Elke website wordt op maat voor jouw organisatie gemaakt. Kies het pakket wat het beste past bij jouw organisatie.

Een website voor de ambitieuze ondermer

Een ALL-IN Basis website of juist een compleet maatwerk plan? Wij bieden drie verschillende pakketten aan: Basis, Premium of Maatwerk. Elke website wordt op maat voor jouw organisatie gemaakt. Kies het pakket wat het beste past bij jouw organisatie. Kom je hier niet uit?

Startpakket website

Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of klein bedrijf. Word gevonden in Google door de SEO integratie en beheer je website vanuit eigen CMS. Dit alles voor een scherp tarief!

Premium website

Ideaal voor: ondernemers met de ambitie om de online markt te betreden. Met een premium website heb je een complete website in eigen huisstijl. Jij beheert je professionele website vanuit eigen CMS.

Maatwerk website

Ideaal voor: ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun website willen halen. Werf nieuw personeel met de careers functie of presenteer de laatste projecten vanuit het portfolio overzicht.

Offerte op maat laten maken

Wil je een zakelijke website laten maken maar sluiten bovenstaande pakketten niet aan bij jouw wensen of ideeën? Laat dan een offerte voor jouw website op maat maken. We zullen contact met je opnemen en kijken hoe de website het best aansluit op jouw bedrijf. Neem contact op via de onderstaande knop en laat je professionele website maken

Onlangs opgeleverde websites

Als Nederland een handelsland is dan zit er waarschijnlijk ook een ondernemer in jou! Door heel Nederland bewijzen wij onze diensten met oersterke professionele websites. Is een website ook iets voor jou? Bekijk de verhalen van onze klanten in ons portfolio.

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

5.6 keer meer resultaat met een professionele website!​

Benieuwd hoe wij een parttime winkelmedewerker hebben geholpen naar fulltime ondernemen? Het antwoord is simpel maar eerst willen we je iets anders vertellen.

Bij het laten maken van een professionele website komen er veel vragen naar boven. Wat moet ik doen met SEO of welke stijl wil ik voor mijn website. Bij het aanschaffen van een goedkope of maatwerk website zullen wij je adviseren.

Terug naar onze winkelmedewerker. Ze was bezig met haar eigen beautysalon. Genoeg vraag maar weinig klanten. Hoe kan dit? Het antwoord was dat ze niet gevonden werd. Weinig wisten van haar onderneming. Nadat ze bij ons een website heeft laten maken staat ze bovenaan in Google. Nu presteert de website tot 5.6 keer beter dan voorheen en kan ze fulltime aan de slag. 

Wil jij ook een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op of kies een pakket naar keuze.

Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! Samen trekken we dan een fles champagne open!

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. Meer lezen? Bekijk ons portfolio.

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben er voor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Zakelijke website laten maken

Als zakenman of ondernemer ben jij opzoek naar een professionele website. Hiervoor wil je een maatwerk website. Een website die naadloos aansluit bij jouw doelgroep en communicatieplan. Om dit te realiseren gaan we samen in gesprek en denken we samen een plan uit.

De eerste stap die we nemen voor het maken van jouw website is de designfase. Hier denken wij het design en communicatieplan uit van jouw website. Nadat wij dit met jou besproken hebben gaan we naar de ontwikkelfase. Hier ontwikkelen wij jouw website met het design en communicatieplan voor een professionele uitstraling.

Zakelijke website laten maken
professioneel webdesing utrecht

Professioneel webdesign

Als professioneel webdesigner in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites. Wij willen van elk project iets unieks maken. Kies je voor een premium of maatwerk website dan gaan wij samen in gesprek. Samen denken wij dan een strategie uit om tot het beste resultaat te komen. Door te werken met korte iteraties en feedback momenten kunnen wij jouw wensen verwerken in de website. Zo bouwen wij jouw website zoals jij hem wil op efficiënte wijze.

Offerte​ website laten maken

Ben jij een ondernemer en klaar voor de volgende stap? Laat je website bouwen door experts op dit vakgebied. Samen kijken we naar jouw ideeën en wensen en verwerken dit op de website.

Website laten maken

Online leren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 

online-marketing-in-7-stappen

Online marketing in 7 stappen

Heb je altijd al willen beginnen met online marketing maar geen idee waar je moet beginnen? In deze blog leggen wij jou online marketing in

Wat is seo

Wat is SEO

Als ondernemer hoor je regelmatig de term SEO voorbij komen. Misschien herken je het wel dat iemand aan jou vraagt of jouw website al gevonden