Website laten maken

Wil jij een website laten maken helemaal op maat en in eigen huisstijl? Wij ontwikkelen krachtige WordPress websites die past bij je doelgroep. Als vakidioten zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van de beste websites. 

Website laten maken

Een aantal trotse klanten:

Vogels basis website laten maken

MKB website

Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of klein bedrijf. Word gevonden in Google door de SEO integratie en beheer je website vanuit eigen CMS. Dit alles voor een scherp tarief!

Vogel premium website laten maken

Premium website

Ideaal voor: ondernemers met de ambitie om de online markt te betreden. Met een premium website heb je een complete website in eigen huisstijl. Jij beheert je professionele website vanuit eigen CMS

vogel maatwerk website laten maken

Maatwerk website

Ideaal voor: ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun website willen halen. Werf nieuw personeel met de careers functie of presenteer de laatste projecten vanuit het portfolio overzicht.

PROFESSIONELE WEBSITE

Professionele website laten maken; wat heb je nodig?

Een professionele website moet toegankelijk, verfrissend en professioneel zijn. Om dit te bereiken zijn er een aantal onderwerpen noodzakelijk. Dit zijn bijvoorbeeld het maken van goede website foto’s of het schrijven van duidelijke teksten. Zo kunnen we een uniek design maken wat jou onderscheid van de concurrentie. Hieronder staan de onderwerpen uitgelegd die nodig zijn om een professionele website te laten maken.

Professonele website foto's

Bij een professionele website wil je vertrouwen, warmte en persoonlijkheid uitstralen. Dit doe je onder andere door het gebruik van goede foto’s. Website foto’s maken of breken namelijk je website. Het is daarom belangrijk om een goede fotograaf in te huren die jou kan helpen met het maken van de juiste website foto’s. Mocht je niemand kennen dan kunnen wij je helpen met ons netwerk. Neem vrijblijvend contact op dan helpen wij je verder.

Sterke website teksten

Teksten zijn nodig om je bezoeker aan te zetten tot actie. Dit doe je door de combinatie van goede koppen, duidelijke tekst en logische call to actions. Doe je dit niet dan zal de bezoeker geen motief hebben om klant te worden. Dat is iets wat je natuurlijk niet wil. Vul daarom je website met duidelijke en logische teksten zonder moeilijke vaktaal.

Unieke huisstijl

Een huisstijl staat in één lijn met de branding van je bedrijf. Het is belangrijk dat dit voordat je de website laat maken bepaald is. Onder je huisstijl valt je logo, kleurkeuzes en lettertypes. Het is belangrijk dat je hierin consistent bent. Want consistente communicatie geeft vertrouwen en voorkomt verwarring. Het zou gek zijn als de website groene accentkleuren heeft en het briefpapier blauw.

TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing
WEBSITE ONTWIKKELEN

De vier stappen van webontwikkeling

Een website moet een waardevol onderdeel zijn van jouw bedrijf. Daarom beginnen we altijd eerst met het uitdenken van een strategie. Vervolgens maken wij het design, ontwikkelen wij de website en zetten we slimme marketingcampagnes aan. Bekijk hieronder de stappen.

Strategiesessie als fundament

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

WordPress Webdesign

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

WordPress Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Zoekmachine Optimalisatie

Wij optimaliseren jouw website voor Google. Je moet natuurlijk wel online gevonden worden! Dit doen we met goede SEO.

DRIE REDENEN

Waarom een zakelijke webiste laten maken?

Als ondernemer dient jouw website als middelpunt van je gehele online marketing. Het verkeer via je sociale kanalen of wat binnenkomt via een zoekopdracht land eerst op je website. Je wilt dan met jouw website een goede indruk maken. Hieronder hebben wij drie belangrijke redenen genoemd waarom ondernemers hun website bij ons laten maken. Misschien herken jij je hier ook in.

Reden 1: met een website werf je nieuwe klanten

Online wordt er veel gezocht. Voldoet jouw website aan een goede SEO dan zul jij ook naar voren komen in de zoekresultaten. Sluit jouw website goed aan bij de vraag van de bezoeker? Dan is de kans groot dat je een nieuwe klant hebt.

Reden 2: met een website werf je nieuw personeel

Niet alleen klanten gebruiken Google maar ook nieuw personeel. Zet je vacatures open op je website en laat mensen online solliciteren.

Reden 3: je bouwt aan online autoriteit

Misschien heb je in eerste instantie nog geen website nodig. Toch kijken veel mensen nog even online voordat ze zaken gaan doen. Het voelt voor klanten heel onvertrouwd als er geen website beschikbaar is. Ook is jouw website een bron aan informatie waar bezoekers antwoorden op hun vragen kunnen vinden

WORDPRESS WEBSITE

Maatwerk WordPress website laten maken

WordPress is een krachtig CMS waarin je al je content kunt managen. Je kunt met een WordPress website gemakkelijk nieuwe content toevoegen, verwijderen of updaten. 

Wil jij bijvoorbeeld je dienstenpakket uitbreiden dan kun je gemakkelijk een nieuwe dienstenpagina aanmaken en deze toevoegen aan het menu van je website. 

WordPress is een gebruiksvriendelijk platform waardoor jij als ondernemer eigen zeggenschap houdt over je website. 

professionele wordpress website laten maken
ELEMENTOR PAGEBUILDER

Unieke website content laten maken

Een professionele website kan niet bestaan zonder unieke content. Het is belangrijk dat je website niet alleen een goede structuur heeft maar ook gevuld is met content. Dit zijn de afbeeldingen, teksten, testimionials, video’s en meer. 

MAATWERK DESIGN

Professioneel WordPress webdesign

Als professioneel webdesigner in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites. Wij willen van elk project iets unieks maken. Samen denken wij dan een strategie uit om tot het beste resultaat te komen. Door te werken met meerdere feedback momenten kunnen wij jouw wensen verwerken in de website. Zo bouwen samen aan jouw website. 

Maatwerk-website-met-elementor-laten-maken

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart. Zo zorgen we voor een duidelijke roadmap met direct inzicht.

KENNISMAKING
Kickoff & Strategie
Voordat we starten organiseren we een kickoff. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
KENNISMAKING
VISUEEL VERHAAL
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
VISUEEL VERHAAL
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
ELEMENTOR DRAG & DROP
WEBSITE LIVE
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
WEBSITE LIVE
GEZIEN WORDEN
Online marketing
Nadat de website online staat wil je ook goed gevonden worden. Wij optimaliseren jouw website voor SEO en bedenken samen slimme marketing campagnes.
GEZIEN WORDEN
ALTIJD UP-TO-DATE
Onderhoud & Beveiliging
Wij zorgen ervoor dat jouw website beveiligd, snel en up-to-date blijft. Ook maken we elke dag een backup zodat je er zeker van bent dat er niks met je website gebeurt. Uptime is meer dan 99,9%.
ALTIJD UP-TO-DATE

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

SEO-strategie
SEO
Ahrefs
wat-zijn-interne-links
SEO
Wat is internal linking
White-hat-vs-Black-hat-SEO
SEO
White hat vs Black hat SEO
website-teksten-schrijven
Creativiteit & Design
Website teksten schrijven
in-10-stappen-een-wordpress-website-online
Webontwikkeling
Wat is WordPress
user-experience
Creativiteit & Design
User experience