fbpx
Gratis advies

Weten wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend de informatie aan.

  • Automatisch online verkopen en afspraken afhandelen
  • Jouw klanten kunnen je online vinden in Google
  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
Gratis advies

Weten wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend de informatie aan.

offerte webshop laten maken
  • Automatisch online verkopen en afspraken afhandelen
  • Jouw klanten kunnen je online vinden in Google
  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar

Deze organisaties gingen je voor

Wij gaan altijd voor een top resultaat!

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.


goede website maken
Rikkert Hoogenboom
Eigenaar Zeil-Doek B.V.
★★★★★
- Beveelt ons aan!
Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ze ook gezorgd dat mijn mail op alle apparaten het doet. Kortom zeer tevreden dus!

Purplebird_beautysalon_renate
Renate Kleijer
Eigenaar Beautysalon Renate
★★★★★
- Beveelt ons aan!
Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Met een website van PurpleBird

Behaal online succes met jouw website. Zorg voor meer klanten, afspraken en verhoog je omzet. Simpel beheert vanuit je eigen CMS.

Google optimalisatie

Wij zetten jouw doelgroep aan tot actie met een waanzinnige website. Daardoor krijgt je meer afspraken.

Leads en afspraken

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. We maken jouw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

Eigen CMS

Geen gestuntel of gedoe. Je beheert uw website eenvoudig zelf met een eigen CMS.

Analyse

Samen kijken we naar jouw onderneming en branche. Wie is de doelgroep en hoe ga jij je producten of diensten verkopen en wat wil je uitstalen. Belangrijke vragen die we samen onderzoeken voor een passend design.

Framework & ontwerp

Wij starten met een onderzoek in jouw branche. Daarna starten wij met ontwerpen  van jouw website en bespreken dit samen door. De feedback verwerken wij in de website zodat we samen naar het perfecte eindresultaat werken.  

Ontwikkeling

Wanneer het plan staat beginnen wij met het ontwikkelen van de website. Dit doen wij in tweewekelijkse sprints, door samen te werken en uitgebreid te testen op functionaliteiten. Wij hebben alle technische kennis in huis om jouw wens te realiseren.

Onderhoud

Tijds voor lancering! Wij zorgen voor de online communicatie uitingen en dat de website altijd up-to-date blijft. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de website zelf of door ons te laten beheren en optimaliseren.