NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

Website laten maken

Een website laten maken met beleving. Een website met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Een aantal trotse klanten:

Een website voor de ambitieuze ondermer

Een ALL-IN Basis website of juist een compleet maatwerk plan? Wij bieden drie verschillende pakketten aan: Basis, Premium of Maatwerk.

Vogels basis website laten maken

Startpakket website

Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of klein bedrijf. Word gevonden in Google door de SEO integratie en beheer je website vanuit eigen CMS. Dit alles voor een scherp tarief!

Vogel premium website laten maken

Premium website

Ideaal voor: ondernemers met de ambitie om de online markt te betreden. Met een premium website heb je een complete website in eigen huisstijl. Jij beheert je professionele website vanuit eigen CMS

vogel maatwerk website laten maken

Maatwerk website

Ideaal voor: ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun website willen halen. Werf nieuw personeel met de careers functie of presenteer de laatste projecten vanuit het portfolio overzicht.

Zakelijke website laten maken

Na de digitale boom in 2021 zijn websites niet meer weg te denken. Websites kunnen dienen als informatieplatform of als lead generator.

Bij beide start je met een andere strategie en eindig je met andere marketingcampagnes. Het is daarom slim om er samen over na te denken.

Wil jij een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op.

SEO-stappenplan
Hollands College
Case study: Eindelijk, een positie in Google. Lokale SEO en Zoekamchine marketing.
Website, Marketing
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing
WEBSITE ONTWIKKELEN

De vier stappen van webontwikkeling

Een website moet een waardevol onderdeel zijn van jouw bedrijf. Daarom beginnen we altijd eerst met het uitdenken van een strategie. Vervolgens maken wij het design, ontwikkelen wij de website en zetten we slimme marketingcampagnes aan. Bekijk hieronder de stappen.

Strategie

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

Design

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Marketing

Wat is jouw verhaal? Hoe past dit in de strategie? En hoeveel klanten kun jij maximaal bedienen? Jouw succes is ons succes! 

RESULTAATGERICHT

560% meer resultaat met een professionele webiste

Benieuwd hoe wij een parttime winkelmedewerker hebben geholpen naar fulltime ondernemen? Het antwoord is simpel maar eerst willen we je iets anders vertellen.

Bij het laten maken van een professionele website komen er veel vragen naar boven. Wat moet ik doen met SEO of welke stijl wil ik voor mijn website. Bij het aanschaffen van een goedkope of maatwerk website zullen wij je adviseren.

Terug naar onze winkelmedewerker. Ze was bezig met haar eigen beautysalon. Genoeg vraag maar weinig klanten. Hoe kan dit? Het antwoord was dat ze niet gevonden werd. Weinig wisten van haar onderneming. Nadat ze bij ons een website heeft laten maken staat ze bovenaan in Google. Nu presteert de website tot 5.6 keer beter dan voorheen en kan ze fulltime aan de slag.

Wil jij ook een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op of kies een pakket naar keuze.

ZAKELIJKE WEBSITE

Zakelijke website laten maken

Als zakenman of ondernemer ben jij opzoek naar een professionele website. Hiervoor wil je een maatwerk website. Een website die naadloos aansluit bij jouw doelgroep en communicatieplan. Om dit te realiseren gaan we samen in gesprek en denken we samen een plan uit.

De eerste stap die we nemen voor het maken van jouw website is de designfase. Hier denken wij het design en communicatieplan uit van jouw website. Nadat wij dit met jou besproken hebben gaan we naar de ontwikkelfase. Hier ontwikkelen wij jouw website met het design en communicatieplan voor een professionele uitstraling.

WEBDESIGN

Professioneel webdesign

Als professioneel webdesigner in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites. Wij willen van elk project iets unieks maken. Kies je voor een premium of maatwerk website dan gaan wij samen in gesprek. Samen denken wij dan een strategie uit om tot het beste resultaat te komen. Door te werken met korte iteraties en feedback momenten kunnen wij jouw wensen verwerken in de website. Zo bouwen wij jouw website zoals jij hem wil op efficiënte wijze.

EXPERTISE

WEBSITE LATEN MAKEN

Ben jij een ondernemer en klaar voor de volgende stap? Laat je website bouwen door experts op dit vakgebied. Samen kijken we naar jouw ideeën en wensen en verwerken dit op de website.

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?
Leads-verhogen-voor-meer-omzet
Marketing
Leads verhogen
email-marketing-uitbesteden
Marketing
Email marketing
retargeting
Marketing
Retargeting