Website laten maken

Wil jij een website laten maken helemaal op maat en in eigen huisstijl? Wij ontwikkelen krachtige WordPress websites die past bij je doelgroep. Als vakidioten zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van de beste websites. 

Website laten maken

Een aantal trotse klanten:

Onze werkwijze

Bij het ontwikkelen van een website is het belangrijk om eerst je doelen te bepalen. Een website is namelijk een tool om jouw doelen te behalen. Zo heb je met een SAAS bedrijf hele andere doelen dan wat een eenmanszaak nodig heeft. 

Dit kunnen we samen doen in een strategiesessie waarbij we gelijk een strategisch fundament leggen voor jouw website. 

Daarna zullen we een design maken, de website ontwikkelen, testen en lanceren. Tussen elke stap zullen we jou om feedback vragen. Zo werken we samen naar een succesvol resultaat.

professionele wordpress website laten maken

Webontwikkel pakketten

Wat is de beste oplossing voor jouw bedrijf?  

Vogels basis website laten maken

MKB website

Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of klein bedrijf. Word gevonden in Google door de SEO integratie en beheer je website vanuit eigen CMS. Dit alles voor een scherp tarief!

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

Vogel premium website laten maken

Premium website

Ideaal voor: ondernemers met de ambitie om de online markt te betreden. Met een premium website heb je een complete website in eigen huisstijl. Jij beheert je professionele website vanuit eigen CMS

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

vogel maatwerk website laten maken

Maatwerk website

Ideaal voor: ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun website willen halen. Werf nieuw personeel met de careers functie of presenteer de laatste projecten vanuit het portfolio overzicht.

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart. Zo zorgen we voor een duidelijke roadmap met direct inzicht.

KENNISMAKING
Kickoff & Strategie
Voordat we starten organiseren we een kickoff. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
KENNISMAKING
VISUEEL VERHAAL
UI & UX Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.

Meer informatie -->
VISUEEL VERHAAL
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.

Meer informatie -->
ELEMENTOR DRAG & DROP
Beheer & onderhoud
WordPress beheer
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!

Meer informatie -->
Beheer & onderhoud
GEZIEN WORDEN
Online marketing
Nadat de website online staat wil je ook goed gevonden worden. Wij optimaliseren jouw website voor SEO en bedenken samen slimme marketing campagnes.
GEZIEN WORDEN
PROFESSIONELE WEBSITE

Professionele website laten maken; wat heb je nodig?

Een professionele website moet toegankelijk, verfrissend en professioneel zijn. Om dit te bereiken zijn er een aantal onderwerpen noodzakelijk. Dit zijn bijvoorbeeld het maken van goede website foto’s of het schrijven van duidelijke teksten. Zo kunnen we een uniek design maken wat jou onderscheid van de concurrentie. Hieronder staan de onderwerpen uitgelegd die nodig zijn om een professionele website te laten maken.

Professionele website foto's

Bij een professionele website wil je vertrouwen, warmte en persoonlijkheid uitstralen. Dit doe je onder andere door het gebruik van goede foto’s. Website foto’s maken of breken namelijk je website. Het is daarom belangrijk om een goede fotograaf in te huren die jou kan helpen met het maken van de juiste website foto’s. Mocht je niemand kennen dan kunnen wij je helpen met ons netwerk. Neem vrijblijvend contact op dan helpen wij je verder.

Sterke website teksten

Teksten zijn nodig om je bezoeker aan te zetten tot actie. Dit doe je door de combinatie van goede koppen, duidelijke tekst en logische call to actions. Doe je dit niet dan zal de bezoeker geen motief hebben om klant te worden. Dat is iets wat je natuurlijk niet wil. Vul daarom je website met duidelijke en logische teksten zonder moeilijke vaktaal.

Unieke huisstijl

Een huisstijl staat in één lijn met de branding van je bedrijf. Het is belangrijk dat dit voordat je de website laat maken bepaald is. Onder je huisstijl valt je logo, kleurkeuzes en lettertypes. Het is belangrijk dat je hierin consistent bent. Want consistente communicatie geeft vertrouwen en voorkomt verwarring. Het zou gek zijn als de website groene accentkleuren heeft en het briefpapier blauw.

TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing
DRIE REDENEN

Waarom een zakelijke webiste laten maken?

Als ondernemer dient jouw website als middelpunt van je gehele online marketing. Het verkeer via je sociale kanalen of wat binnenkomt via een zoekopdracht land eerst op je website. Je wilt dan met jouw website een goede indruk maken. Hieronder hebben wij drie belangrijke redenen genoemd waarom ondernemers hun website bij ons laten maken. Misschien herken jij je hier ook in.

Reden 1: met een website werf je nieuwe klanten

Online wordt er veel gezocht. Voldoet jouw website aan een goede SEO dan zul jij ook naar voren komen in de zoekresultaten. Sluit jouw website goed aan bij de vraag van de bezoeker? Dan is de kans groot dat je een nieuwe klant hebt.

Reden 2: met een website werf je nieuw personeel

Niet alleen klanten gebruiken Google maar ook nieuw personeel. Zet je vacatures open op je website en laat mensen online solliciteren.

Reden 3: je bouwt aan online autoriteit

Misschien heb je in eerste instantie nog geen website nodig. Toch kijken veel mensen nog even online voordat ze zaken gaan doen. Het voelt voor klanten heel onvertrouwd als er geen website beschikbaar is. Ook is jouw website een bron aan informatie waar bezoekers antwoorden op hun vragen kunnen vinden

WORDPRESS WEBSITE

Maatwerk WordPress website laten maken

WordPress is een krachtig CMS waarin je al je content kunt managen. Je kunt met een WordPress website gemakkelijk nieuwe content toevoegen, verwijderen of updaten. 

Wil jij bijvoorbeeld je dienstenpakket uitbreiden dan kun je gemakkelijk een nieuwe dienstenpagina aanmaken en deze toevoegen aan het menu van je website. 

WordPress is een gebruiksvriendelijk platform waardoor jij als ondernemer eigen zeggenschap houdt over je website. 

professionele wordpress website laten maken
ELEMENTOR PAGEBUILDER

Unieke website content laten maken

Een professionele website kan niet bestaan zonder unieke content. Het is belangrijk dat je website niet alleen een goede structuur heeft maar ook gevuld is met content. Dit zijn de afbeeldingen, teksten, testimionials, video’s en meer. 

MAATWERK DESIGN

Professioneel WordPress webdesign

Als professioneel webdesigner in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites. Wij willen van elk project iets unieks maken. Samen denken wij dan een strategie uit om tot het beste resultaat te komen. Door te werken met meerdere feedback momenten kunnen wij jouw wensen verwerken in de website. Zo bouwen samen aan jouw website. 

Maatwerk-website-met-elementor-laten-maken

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Website
Wat is het beste betaalsysteem voor jouw webshop
Leestijd: 5 min minuten
Marketing
Je zoekmachine marketing optimaliseren? Lees onze 8 tips!
Leestijd: 7 minuten
Marketing
7 redenen om te kiezen voor een marketingbureau
Leestijd: 6 minuten
Marketing
Google Analytics 4 installeren; wacht er niet mee!
Leestijd: 4 minuten
Website
Wat is een SaaS bedrijf
Leestijd: 1 minuten
Website
5 webdesign tips voor SAAS bedrijven
Leestijd: 1 minuten