Website laten maken

Wil jij een website laten maken helemaal op maat en in eigen huisstijl? Wij ontwikkelen krachtige WordPress websites die past bij je doelgroep. Als vakidioten zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van de beste websites. 

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

PurpleBird als Webbureau

PurpleBird is een creatief website bureau in Utrecht met één doel: de specialist het unieke podium geven die ze verdienen. Gedreven door passie en creativiteit zullen wij samen met jou gaan voor het beste resultaat. Let’s take this flight!

Hoe wij dit aanpakken

Wij hebben een formule bedacht, bestaande uit 4 stappen, waarmee we onze opdrachtgevers naar een nieuw niveau tillen binnen het ondernemen. Het geheime ingrediënt? “Community building”. En nee, dat is geen simpele email lijst opbouwen of abonnees op je blog. Alhoewel, dat is een begin. 

PROFESSIONELE WEBSITE

Professionele website laten maken; wat heb je nodig?

Een professionele website moet toegankelijk, verfrissend en professioneel zijn. Om dit te bereiken zijn er een aantal onderwerpen noodzakelijk. Dit zijn bijvoorbeeld het maken van goede website foto’s of het schrijven van duidelijke teksten. Zo kunnen we een uniek design maken wat jou onderscheid van de concurrentie. Hieronder staan de onderwerpen uitgelegd die nodig zijn om een professionele website te laten maken.

Professionele website foto's

Bij een professionele website wil je vertrouwen, warmte en persoonlijkheid uitstralen. Dit doe je onder andere door het gebruik van goede foto’s. Website foto’s maken of breken namelijk je website. Het is daarom belangrijk om een goede fotograaf in te huren die jou kan helpen met het maken van de juiste website foto’s. Mocht je niemand kennen dan kunnen wij je helpen met ons netwerk. Neem vrijblijvend contact op dan helpen wij je verder.

Sterke website teksten

Teksten zijn nodig om je bezoeker aan te zetten tot actie. Dit doe je door de combinatie van goede koppen, duidelijke tekst en logische call to actions. Doe je dit niet dan zal de bezoeker geen motief hebben om klant te worden. Dat is iets wat je natuurlijk niet wil. Vul daarom je website met duidelijke en logische teksten zonder moeilijke vaktaal.

Unieke huisstijl

Een huisstijl staat in één lijn met de branding van je bedrijf. Het is belangrijk dat dit voordat je de website laat maken bepaald is. Onder je huisstijl valt je logo, kleurkeuzes en lettertypes. Het is belangrijk dat je hierin consistent bent. Want consistente communicatie geeft vertrouwen en voorkomt verwarring. Het zou gek zijn als de website groene accentkleuren heeft en het briefpapier blauw.

Identiteiten die wij vorm hebben gegeven

Online succes is hard werken. In de onderstaande cases lees je het verhaal van andere ondernemers waarvan wij hun identiteit hebben vertaalt naar een website.

Vallei Orgasme

Een verdubbeling (200%!) in conversies na livegang!

Website, Cursusomgeving, Marketing
Yelflow

Yelflow de marketingpersonalisatie expert

Design & ontwikkeling
123ZING

De digitale muziekmethode vol energie!

Huisstijl, Website, Marketing
WORDPRESS WEBSITE

Maatwerk WordPress website laten maken

WordPress is een krachtig CMS waarin je al je content kunt managen. Je kunt met een WordPress website gemakkelijk nieuwe content toevoegen, verwijderen of updaten. 

Wil jij bijvoorbeeld je dienstenpakket uitbreiden dan kun je gemakkelijk een nieuwe dienstenpagina aanmaken en deze toevoegen aan het menu van je website. 

WordPress is een gebruiksvriendelijk platform waardoor jij als ondernemer eigen zeggenschap houdt over je website. 

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart.

KENNISMAKING
Strategie & kick-off
Ieder succesverhaal begint met een strategisch plan. Daar helpen we je graag bij. Samen brengen we jouw wensen, doelen en mijlpalen in kaart. Dit overleggen we graag met je in een persoonlijk gesprek: de kick-off.
1
KENNISMAKING
JOUW IDEE VISUEEL MAKEN
Digital design
Een website bestaat uit meer dan alleen visuele aantrekkelijkheid. Gebruikservaring, toegankelijkheid en sterke inhoud spelen een grote rol in de digitale ervaring. Wij helpen je om dit te realiseren. Jouw wensen en doelen staan bij ons centraal, daarom bespreken wij de voortgang tijdens feedback sessies.

Incl. Feedback sessie
2
JOUW IDEE VISUEEL MAKEN
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress ontwikkeling
Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van jouw gepersonaliseerde design. Wij ontwikkelen alle sites in WordPress, hierbij gebruiken we de visuele page builder Elementor. In deze fase komt jouw website echt tot leven. We koppelen de juiste tools en plaatsen alle content.

Incl. Feedback sessie
3
ELEMENTOR DRAG & DROP
BUBBELS
Website lancering
Na het afronden van de ontwikkelingsfase is de website af. We plaatsen jouw website op de juiste hosting omgeving en koppelen deze aan jouw eigen domein.

We dragen alle inloggegevens aan je over en leren je blogs en pagina's toe te voegen. Elke livegang vieren we natuurlijk met een fles bubbels.
4
BUBBELS
BEHEER & ONDERHOUD
Onderhoud
Een goede website is nooit af. We voeren dagelijks back-ups uit, beschermen jouw website tegen hackers en staan voor je klaar als er problemen voordoen.
5
BEHEER & ONDERHOUD
website-fotograaf-maarten
ELEMENTOR PAGEBUILDER

Unieke website content laten maken

Een professionele website kan niet bestaan zonder unieke content. Het is belangrijk dat je website niet alleen een goede structuur heeft maar ook gevuld is met content. Dit zijn de afbeeldingen, teksten, testimionials, video’s en meer. 

DRIE REDENEN

Waarom een zakelijke webiste laten maken?

Als ondernemer dient jouw website als middelpunt van je gehele online marketing. Het verkeer via je sociale kanalen of wat binnenkomt via een zoekopdracht land eerst op je website. Je wilt dan met jouw website een goede indruk maken. Hieronder hebben wij drie belangrijke redenen genoemd waarom ondernemers hun website bij ons laten maken. Misschien herken jij je hier ook in.

Reden 1: met een website werf je nieuwe klanten

Online wordt er veel gezocht. Voldoet jouw website aan een goede SEO dan zul jij ook naar voren komen in de zoekresultaten. Sluit jouw website goed aan bij de vraag van de bezoeker? Dan is de kans groot dat je een nieuwe klant hebt.

Reden 2: met een website werf je nieuw personeel

Niet alleen klanten gebruiken Google maar ook nieuw personeel. Zet je vacatures open op je website en laat mensen online solliciteren.

Reden 3: je bouwt aan online autoriteit

Misschien heb je in eerste instantie nog geen website nodig. Toch kijken veel mensen nog even online voordat ze zaken gaan doen. Het voelt voor klanten heel onvertrouwd als er geen website beschikbaar is. Ook is jouw website een bron aan informatie waar bezoekers antwoorden op hun vragen kunnen vinden

MAATWERK DESIGN

Professioneel WordPress webdesign

Als professioneel webdesigner in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites. Wij willen van elk project iets unieks maken. Samen denken wij dan een strategie uit om tot het beste resultaat te komen. Door te werken met meerdere feedback momenten kunnen wij jouw wensen verwerken in de website. Zo bouwen samen aan jouw website. 

Purplebird-webdesign-hover
ELEMENTOR PAGEBUILDER

Unieke website content laten maken

Een professionele website kan niet bestaan zonder unieke content. Het is belangrijk dat je website niet alleen een goede structuur heeft maar ook gevuld is met content. Dit zijn de afbeeldingen, teksten, testimionials, video’s en meer. 

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Wat zijn de verschillende soorten community kanalen | complete uitleg 2023
Is het maken van een keuze nog een stap te ver?...
Hoe laat je een online community groeien | complete uitleg 2023
Als eerst moet jij jezelf en de markt goed kennen. Ben...
Website ontwikkeling – 6 belangrijke factoren om rekening mee te houden
Website ontwikkeling; denk als jouw bezoeker Bij websiteontwikkeling komen veel verschillende...
Hoe bouw je een online community | complete uitleg 2023
Een community bouwen; hoe doe je dat – uitgelegd in 5...
Social Media. Gebruik het om meer klanten te werven.
Een strategie voor social media bepalen Een betrouwbare strategie voor social...
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en wat het voor jou kan doen
Zoekwoorden analyse Zoekmachines werken met (longtail) zoekwoorden. Om zoekmachineoptimalisatie te kunnen...
× Stel direct je vraag