WordPress website ontwikkeling

Een maatwerk website laten ontwikkelen in WordPress. Wij designen, bouwen en doorontwikkelen WordPress websites. Het grote voordeel van WordPress websites is dat ze super schaalbaar zijn en je kunt ze gemakkelijk zelf beheren.

Voordelen van WordPress

Snel een afbeelding of stukje tekst aanpassen? Met een goed doordachte WordPress website is dit geen probleem. Je kunt onderdelen vervangen of aanpassen met onze drag and drop software Elementor.

Je hoort soms kritiek dat CMS systemen zoals WordPress niet goed ranken in de zoekmachines. Dit is echter niet het geval voor WordPress. Sterker nog, WordPress wordt vaak gebruikt om te ranken in de zoekmachines.

Wanneer je een WordPress website op de juiste manier ontwikkeld is hij super schaalbaar. Een WordPress website kun je zonder problemen uitbouwen tot meer dan 1000 pagina’s. Wordt de website dan traag? Absoluut niet.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Een systeem van waaruit content gemanaged kan worden. Dit is content zoals pagina’s, blogs, producten, diensten zonder dat je daar zelf een systeem voor hoeft te ontwikkelen. Daarnaast werkt WordPress met Plugins. Hierdoor kunnen maatwerk functies gemakkelijk geïmporteerd worden.

Onze werkwijze

Stap 01
Kick off
Voordat we starten organiseren we een kick off. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Dit plan is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
Stap 01
Stap 02
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
Stap 02
Stap 03
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
Stap 03
Stap 04
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
Stap 04

Ranken in Google met WordPress websites

Een professionele website is belangrijk. Maar deze website moet natuurlijk ook gevonden worden door potentiële klanten. Een WordPress website is gemakkelijk op te schalen en rankt makkelijk in de zoekmachines. Sterker nog, WordPress is zelfs partner met Google, om de beste en laatste technologieën te implementeren.

WordPress website met Elementor drag & drop

Je hoort vaak dat bedrijven vast zitten aan een standaard WordPress thema. Wil je iets wijzigen op de website? Dan moet je direct contact opnemen met de ontwikkel partij. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is! Daarom doen wij het net een even anders.

Met de Elementor drag & drop pagebuilder kun je op een visuele manier websites bouwen en onderhouden. Wij bouwen jouw thema doormiddel van Elementor. Wil je een layout, lettertype of kleur wijzigen? Dan is er de mogelijkheid om dit zelf aan te passen.

Oneindig mogelijkheden

Wanneer je niet thema gebonden bent zijn de mogelijkheden eindeloos. Met Elementor kun je kiezen uit meer dan 100+ widgets zoals: iconen, video’s, afbeeldingen, reviews, koppen, locatie kaarten en knoppen. Dit kan super leuk zijn, maar ook gevaarlijk. Laat je daarom altijd goed adviseren door een professional.

Ook een professionele WordPress website?

Wil je ook een website om echt trots op te zijn? Wij denken met je mee om een maatwerk website te ontwikkelen.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie
Huisstijl, Website
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
× Stel direct je vraag