WordPress website ontwikkeling

Wil je een maatwerk website laten maken met WordPress? Wij helpen jou met WordPress website ontwikkeling. Wij designen, bouwen en doorontwikkelen WordPress websites. Het grote voordeel van WordPress websites is dat ze super schaalbaar zijn en je ze gemakkelijk zelf beheren.

Voordelen van WordPress

Snel een afbeelding of stukje tekst aanpassen? Met een goed doordachte WordPress website is dit geen probleem. Je kunt onderdelen vervangen of aanpassen met onze drag and drop software Elementor.

Je hoort soms kritiek dat CMS systemen zoals WordPress niet goed ranken in de zoekmachines. Dit is echter niet het geval voor WordPress. Sterker nog, WordPress wordt vaak gebruikt om te ranken in de zoekmachines.

Wanneer je een WordPress website op de juiste manier ontwikkeld, is hij super schaalbaar. Een WordPress website kun je zonder problemen uitbouwen tot meer dan 1000 pagina’s. Wordt de website dan traag? Absoluut niet.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig content kunt beheren, zoals pagina’s, blogs, producten en diensten, zonder de noodzaak om zelf een systeem te ontwikkelen. Bovendien maakt WordPress gebruik van plugins, waardoor op maat gemaakte functionaliteiten eenvoudig geïntegreerd kunnen worden.

Onze werkwijze

Stap 01
Kick off
Voordat we starten organiseren we een kick off. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Dit plan is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
Stap 01
Stap 02
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
Stap 02
Stap 03
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
Stap 03
Stap 04
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
Stap 04

Ranken in Google met WordPress websites

Een professionele website is belangrijk, maar het is net zo belangrijk dat potentiële klanten deze kunnen vinden. Met een WordPress website kun je eenvoudig opschalen en scoor je goed in zoekmachines. Sterker nog, WordPress werkt samen met Google om de nieuwste en meest effectieve technologieën te integreren.

WordPress website met Elementor drag & drop

Vaak horen we dat bedrijven vastzitten aan standaard WordPress-thema’s. Moet je iets aanpassen op je website? Dan ben je vaak afhankelijk van de ontwikkelaar. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Daarom pakken wij het net even anders aan.

Met de Elementor drag & drop pagebuilder kun je op visuele manier websites bouwen en onderhouden.Wij ontwikkelen jouw thema met Elementor. Wil je een lay-out, lettertype of kleur veranderen? Dan kun je dat zelf eenvoudig aanpassen.

Oneindig mogelijkheden

Wanneer je niet gebonden bent aan een vast thema, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Met Elementor heb je de keuze uit meer dan 100+ widgets, waaronder iconen, video’s, afbeeldingen, reviews, koppen, locatiekaarten en knoppen. Hoewel dit erg leuk kan zijn, brengt het ook risico’s met zich mee. Daarom is het altijd verstandig om goed advies in te winnen bij een professional.

Ook een professionele WordPress website?

Wil je ook een website om echt trots op te zijn? Wij denken met je mee om een maatwerk website te ontwikkelen.

UK Vastgoed
UK Vastgoed
Website, ontwikkeling, marketing
Lessenplan
Lessenplan
Website, marketing, wepapplicatie
FAQtory
FAQtory
Website
Gys Utrecht
Gys Utrecht
Website
Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing
123ZING
123ZING
Huisstijl, Website, Marketing