Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met SEO brengen wij jouw website of platform hoger in de zoekresultaten van Google. Dit helpt jou met het vinden van nieuwe klanten. Want veel van jouw potentiële klanten zoeken al via Google. Dan is het waardevol als jouw website dan bovenaan staat. 

Een expert spreken op het gebied van SEO? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. 

Voordelen van SEO

Dagelijks zijn er miljoenen zoekopdrachten. Ook naar het product of dienst wat jij al verkoopt. Wij helpen jou om op verschillende relevante zoektermen bovenaan te staan.

Posities claimen in de zoekmachines duurt lang. Maar als je eenmaal bovenaan staat kun je jarenlang de vruchten plukken. Zo krijg je ook in de toekomst steeds nieuwe leads en klanten.

Cliché, maar waar: met zoekmachine optimalisatie zorg je voor een website die werkt voor jou. En niet andersom.

Wat is zoekmachine optimalisatie eigenlijk?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het optimaliseren van jouw website en webpagina’s zodat je goed rankt in Google. Dit doen we aan de hand van de techniek, het schrijven van goede content en linkbuilding. We kijken naar wat interessant is voor de bezoeker zodat je niet alleen nieuwe bezoekers trekt maar ook overtuigt.

Onze werkwijze

Stap 01
SEO Audit & Analyse
Met een SEO audit brengen we in kaart hoe de website presteert, waar kansen liggen en hoe we dit kunnen verbeteren.
Stap 01
Stap 02
Technische optimalisatie
We kijken altijd eerst naar de techniek. Want als de techniek niet werkt dan zal je website nooit gevonden worden. Wij zorgen dat jouw website optimaal werkt!
Stap 02
Stap 03
Content & Linkbuilding
Het schrijven en optimaliseren content wat jou helpt om goed gevonden te worden. Na het aanpassen van de content geven wij deze pagina’s een boost met linkbuilding.
Stap 03
Stap 04
Monitoring & Optimalisatie
Krijg realtime inzicht in de resultaten via het dashboard. Wij monitoren de resultaten en optimaliseren daar waar het meeste impact gemaakt wordt.
Stap 04

Zichtbaar zijn wanneer het moet

SEO is niet alleen belangrijk voor nieuwe sales. Je wilt zichtbaar zijn wanneer het moet. Voor potentiële klanten als zij zitten met vragen die jij kan beantwoorden of bestaande klanten die extra producten willen afnemen. Precies hier ligt de kracht van SEO. Op verschillende touchpoints ben jij aanwezig zodat jij de klant optimaal kan bedienen. Dit is effectief op de korte termijn en lange termijn.

SEO vriendelijke content

Wat is dan precies SEO vriendelijke content? In één woord is goede content “relevant”. Waar de gebruiker van Google naar op zoek is zal de zoekmachine aanbieden. Ben jij het meest relevant? Geef jij het best antwoord op de vraag? Of heb jij over dit onderwerp een goed artikel? Dan zal de zoekmachine jouw content hoger plaatsen dan die van de concurrenten.

Ook bij hevige concurrentie

Worden de nummer één posities ingenomen door grote partijen? Geen probleem! Er zijn nog duizenden andere zoekwoorden waar jij in eerste instantie wel op kunt scoren. Zo zorgen we ervoor dat jij op een duurzame manier verschillende posities werft die werken voor korte en lange termijn. Als SEO specialisten weten we wat goed werkt en vooral wat niet werkt.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie
Huisstijl, Website
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce