Website bouwer

Ben jij opzoek naar een gevestigde partij die jou kan helpen met het ontwikkelen van een nieuwe website? Wij als website bouwer in Utrecht designen, ontwikkelen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Wij hebben ondertussen 5 jaar ervaring en meer dan 100+ websites ontwikkeld. Genoeg kennis en ervaring om jouw website-project tot een succes te brengen.

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

Hoe wij websites bouwen

Wij bouwen websites in een aantal vaste stappen. Deze stappen hebben wij in het leven geroepen zodat we met een duidelijke structuur te werk gaan. De eerste stap is de strategiesessie waarin we een duidelijke roadmap uitdenken. Waarom is dit belangrijk? Nou, als onderneming wil je niet dat je website losstaat van je organisatie. De website moet fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. Wanneer we weten hoe we dit moeten doen zullen wij in stap twee een design maken en vervolgens in stap drie de website bouwen.

Ervaren website bouwers

Als jij je website laat bouwen bij ons ben je in goede handen. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring met het designen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites. Hieronder zie je een aantal websites die wij hebben ontwikkeld.

Yelflow

Yelflow de marketingpersonalisatie expert

Design & ontwikkeling
123ZING

De digitale muziekmethode vol energie!

Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting

Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie

Huisstijl, Website

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart.

KENNISMAKING
Strategie & kick-off
Ieder succesverhaal begint met een strategisch plan. Daar helpen we je graag bij. Samen brengen we jouw wensen, doelen en mijlpalen in kaart. Dit overleggen we graag met je in een persoonlijk gesprek: de kick-off.
1
KENNISMAKING
JOUW IDEE VISUEEL MAKEN
Digital design
Een website bestaat uit meer dan alleen visuele aantrekkelijkheid. Gebruikservaring, toegankelijkheid en sterke inhoud spelen een grote rol in de digitale ervaring. Wij helpen je om dit te realiseren. Jouw wensen en doelen staan bij ons centraal, daarom bespreken wij de voortgang tijdens feedback sessies.

Incl. Feedback sessie
2
JOUW IDEE VISUEEL MAKEN
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress ontwikkeling
Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van jouw gepersonaliseerde design. Wij ontwikkelen alle sites in WordPress, hierbij gebruiken we de visuele page builder Elementor. In deze fase komt jouw website echt tot leven. We koppelen de juiste tools en plaatsen alle content.

Incl. Feedback sessie
3
ELEMENTOR DRAG & DROP
BUBBELS
Website lancering
Na het afronden van de ontwikkelingsfase is de website af. We plaatsen jouw website op de juiste hosting omgeving en koppelen deze aan jouw eigen domein.

We dragen alle inloggegevens aan je over en leren je blogs en pagina's toe te voegen. Elke livegang vieren we natuurlijk met een fles bubbels.
4
BUBBELS
BEHEER & ONDERHOUD
Onderhoud
Een goede website is nooit af. We voeren dagelijks back-ups uit, beschermen jouw website tegen hackers en staan voor je klaar als er problemen voordoen.
5
BEHEER & ONDERHOUD

Wat wij aanbieden als website bouwer

Wat wij doen, is het bouwen van maatwerk WordPress websites. Tijdens het bouwen van een website denken we altijd heel goed na over de juiste balans tussen Design, Techniek en Online Marketing. Een website kan er mooi uitzien (design) maar het moet ook iets opleveren (online marketing). Of de website zit marketingtechnisch goed in elkaar maar als de techniek niet werkt heb je er nog steeds niks aan.

Daarom hebben we ons gespecialiseerd in de drie aspecten die samenkomen in een krachtige website. Dus, ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw onderneming? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

ervaren-website-bouwers

PurpleBird als partner

Wanneer je ons aanhaalt als vaste partner zullen wij jou volledig ontzorgen op het gebied van de website. Van de online marketing tot het technisch beheer zodat jij zonder zorgen verder kunt met ondernemen. Kom met ons in contact door het contactformulier hier rechts in te vullen. Wij zetten de koffie alvast klaar ☕️

× Stel direct je vraag