SEO uitbesteden

Je SEO uitbesteden? Met goede SEO kun je jouw aantal klanten verhogen en je omzet maximaliseren. PurpleBird is gespecialiseerd in SEO en zorgt ervoor dat de Google zoekmachine beter kan inschatten voor wie jouw website relevant is. 

Voordat we dieper op SEO uitbesteden ingaan, is het eerst handig te weten wat SEO precies is. SEO betekent ook wel zoekmachine optimalisatie. Het is het optimaliseren van je website op basis van de eisen van zoekmachine. Hierbij stem je de website ook geheel op jouw doelgroep af. Google stelt specifieke eisen aan een website, omdat ze de best mogelijke zoekresultaten aan gebruikers willen bieden. Zo wordt er onder andere gekeken naar de leesbaarheid van je website, de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en diverse andere factoren. Hoe je website optimaliseren werkt? Middels een SEO campagne ga je aan de slag met de diverse onderdelen van SEO. Hierbij wordt gebruik gemaakt van linkbuilding, analyses, het creëren van content, optimalisatie en nog veel meer. SEO zorgt ervoor dat er meer relevante bezoekers naar je website komen, waardoor het aantal conversies hoger wordt. Dit kan alleen als je precies weet wie je doelgroep is en waar ze naar zoeken. Hier pas je jouw website geheel op aan.

Meer informatie –>

We bespreken graag met jou wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort in Google. Kies ook voor je SEO uitbesteden aan Purple Bird of lees verder voor meer informatie over SEO en onze dienstverlening.

seo-uitbesteden
WEB APPLICATIES

Purple Bird staat voor je klaar

Je SEO nemen wij onder handen door eerst naar de technische aspecten van jouw website te kijken. Ook kijken we naar de content die erop staat. Misschien moet er wat worden aangepast of worden toegevoegd. Denk aan SEO teksten of andere zaken. Ook kijken we naar je backlinks en linkstructuur. Deze dingen zorgen er allemaal voor dat je een hoge of lage positie in Google hebt. Door te zorgen voor relevante links, komen er ook relevante bezoekers op jouw website. Dit leidt tot meer conversie en zorgt er zo voor dat je meer verkoopt.

Tom Jansen
Web developer
Toby van Vuuren
Eigenaar & Marketing
Ramon Winters
Webdesigner

Een aantal trotse klanten:

BESTE BEELD

Een mooie en goed vindbare website

Je wilt natuurlijk een mooie website, maar een mooie website moet natuurlijk ook goed gevonden worden in Google. Anders heb je niets aan dat mooie design. Middels zoekmachine optimalisatie kun je op een hogere plek in Google komen. De ontwikkelingen op het gebied van SEO gaan erg snel. Google weet steeds beter hoe hij een goede website kan herkennen. Purple Bird zit hier bovenop en is altijd op de hoogte van de nieuwste updates en technieken. Wij beschikken over alle kennis en kunde om jouw website naar the next level te tillen in Google.

SEO-stappenplan

Kies het SEO pakket

Kies het SEO pakket wat bij jou past. 

Vogels basis website laten maken

Starter

Website audit: 560 eenmalig
Maandelijkse SEO:
400 per maand

Ideaal voor: zelfstandige ondernemers of starters. Wil jij je nieuwe website een boost geven?

Voor meer informatie bekijk onze tarieven of neem contact met ons op.

Vogel premium website laten maken

MKB

Website audit: 980 eenmalig
Maandelijkse SEO:
800 per maand

Ideaal voor: ondernemers die langere tijd online actief zijn. Wil jij je SEO naar het volgende niveau brengen?

Voor meer informatie bekijk onze tarieven of neem contact met ons op.

vogel maatwerk website laten maken

Enterprise

Website audit: 1960 eenmalig
Maandelijkse SEO:
2400 per maand

Ideaal voor: grote organisaties of SAAS bedrijven die veel of voornamelijk hun klanten uit SEO halen. 

Voor meer informatie bekijk onze tarieven of neem contact met ons op.

EVEN VOORSTELLEN

Waarom je SEO uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen om jouw SEO uit te besteden aan een professioneel SEO bureau. Deze redenen hebben wij hieronder voor je op een rij gezet:

Je profiteert van kennis en ervaring

SEO uitbesteden heeft als groot voordeel dat je van de kennis en ervaring van het SEO bureau profiteert. Dit zorgt ervoor dat je sneller resultaat krijgt. Ook hoef je je zelf niet meer te buigen over je SEO.

Je hoeft geen linkbuilding netwerk op te bouwen

Linkbuilding is erg belangrijk voor SEO. Hierbij worden links op externe websites geplaatst die weer naar jouw website verwijzen. Dit zorgt ervoor dat je hoger rankt in Google. Dit kunnen blogwebsites zijn, maar ook startpagina’s, social media, forums en nieuwswebsites.

Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf

Kies je voor het uitbesteden van je SEO, dan houd je tijd over om in je bedrijf te werken in plaats van eraan. Zo kun je weer nieuwe plannen uitwerken, relaties met klanten onderhouden en nieuwe klanten werven zonder dat je je druk hoeft te maken om je SEO.

FAQ

De meest gestelde vragen over het SEO proces. 

Er zijn diverse redenen om je SEO uit te besteden aan een SEO bureau zoals Purple Bird. Een goed bureau heeft een team van verschillende professionals die jou kunnen helpen sneller resultaat te boeken. Veel sneller dan wanneer je zelf met jouw SEO aan de slag zou gaan. Wij denken met je mee en passen jouw website geheel aan jouw wensen aan. Besteed je jouw SEO uit aan Purple Bird, dan ben je er zeker van dat je straks weer tijd hebt voor jouw core-business.

Wat kost het uitbesteden van SEO eigenlijk? De kosten van SEO hangen geheel af van jouw wensen. Misschien wil je enkel de basis of ben je juist op zoek naar een vrij uitgebreid pakket. Uiteraard ben je voor uitgebreide SEO duurder uit. Dit is net zoals het laten bouwen van een huis. Met extra toepassingen zoals een zwembad ben je duurder uit dan wanneer je voor enkel een huis met tuin kiest.  Wel verdient investeren in SEO zich altijd terug, omdat je zal merken dat jouw website meer klanten trekt en daarmee meer verkopen doet. Jouw investering is dus zeker niet voor niets. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen voor welke prijs? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak, zodat we de opties met je kunnen bespreken.

EVEN VOORSTELLEN

Direct jouw SEO uitbesteden? Bel/mail ons!

Meteen jouw SEO uitbesteden aan een specialist? Neem direct contact op met Purple Bird. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 22 71 568. Ook kun je mailen naar info@purplebird.nl. Wij helpen jou graag om hoger in Google te komen. Kies voor je SEO uitbesteden aan Purple Bird en maak werk van jouw website!

× Stel direct je vraag