fbpx

Onze meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u opgesteld zodat u niet hoeft te wachten op uw antwoord.

Wil jij zelf je website onderhouden of aanpassingen doen? Wij hebben een kennisbank met antwoord op alle vragen. Bekijk de volgende onderwerpen: 

Bij PurpleBird staat de klant altijd op één. Wij komen bij u langs en zorgen voor een perfecte samenwerking door efficiënte communicatie. We sluiten elk project feestelijk af met een fles champagne om uw nieuwe website te vieren!

Bij PurpleBird bieden we twee soorten pakketen aan. Het verschil tussen deze pakketen zit hem in maatwerk of geen maatwerk. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Er zijn natuurlijk oneindig veel voordelen aan het hebben van een moderne website. Een van de belangrijkste is dat u via een website te vinden bent voor uw klanten. Wat is er nou mooier dan een klant die uit zichzelf naar u toekomt?

Een licentie vraag u aan via de website van Purblebird. Vul uw gegevens in en klik op aanvraag verzenden. Wij verwerken uw aanvraag en binnen 24 uur krijgt u een mail met uw licentienummer. Met dit nummer kunt u uw aanvragen indienen via de helpdesk. Klik hier om de licentie aan te vragen. 

Een licentie vraag u aan om 24/7 support te krijgen vanuit Purplebird. U kunt op aanvraag aanpassingen laten doen op het gebied van tekst, afbeeldingen, SEO en u kunt uw plugins laten updaten. Ook lossen wij fouten en errors op zodat u hier zelf niet meer achteraan hoeft. U hoeft u niet meer te bekommeren in de lastige onderdelen van uw website. Zo houdt u meer tijd over in uw eigen werk. 

Heeft u al een website licentie
bij ons lopen?

Wilt u een aanpassing aan uw website? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Vul op de volgende pagina het formulier in en binnen 48 uur wordt uw aanvraag verwerkt. 

Heb je nog geen licentie?

Wilt u een aanpassing aan uw website? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Vul op de volgende pagina het formulier in en binnen 48 uur wordt uw aanvraag verwerkt.