Webshop laten maken

Een webshop laten maken? Met een goede webshop zorg je ervoor dat je online scoort!
Laat je jouw webshop bouwen door PurpleBird, dan weet je zeker dat je snel ‘live’ kunt gaan met jouw nieuwe winkel en deze een professionele uitstraling heeft. 

Wij kunnen jouw webshop namelijk razendsnel bouwen. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om een webshop van top kwaliteit te creëren. Wij richten wij jouw WordPress of WooCommerce webshop geheel volgens jouw wensen in en kunnen deze geheel optimaliseren voor Google. Kies ook voor ons als je snel jouw webshop wilt laten maken of lees eerst verder voor meer informatie.

webshop-laten-maken
WEBSHOPS

Onze webshop ontwikkelaars staan voor je klaar

Jouw webshop laten maken door Purple Bird betekent dat je ervan uit kunt gaan dat wij stapsgewijs te werk gaan. Wanneer we jouw webshop ontwikkelen, gaan we eerst samen je doelen vaststellen. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop zo is ingericht dat je deze doelen ook behaalt. Dit doen we via een handige strategie sessie, waarin meteen het fundament voor jouw webshop gelegd wordt. Er wordt besproken hoe jouw webshop eruit moet komen te zien en welke toepassingen je wenst. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een design en het ontwikkelen van je webshop. Deze testen wij, waarna de lancering plaatsvindt. Bij elke stap vragen we jou om feedback. Zo weten we zeker dat je straks geheel tevreden bent en zorgen we samen voor een mooi eindresultaat.

Tom Jansen
Web developer
Toby van Vuuren
Eigenaar & Marketing
Ramon Winters
Webdesigner

Een aantal trotse klanten:

HET FUNDAMENT

Waarom een professionele webshop bouwen

Een webshop ontwikkelen is een echte aanrader als je jouw producten aan een groot publiek wilt verkopen. Steeds meer mensen bestellen hun spullen online en geven online meer geld uit. Daarom is het erg belangrijk dat een webshop een goede eerste indruk maakt. Het is namelijk het professionele visitekaartje van jouw bedrijf. Niet alleen jouw bedrijf groeit. Ook jouw webshop moet met je mee kunnen groeien. Dit maakt een up-to-date webshop van groot belang. Met een goede webshop trek je online meer klanten aan en kun je mensen vanuit het hele land en daarbuiten bereiken.

bootonderhoud_nederland_mockup_website_webshop
VERTROUWEN

De voordelen van een webshop

Een webshop laten bouwen biedt nog veel meer voordelen, zoals onderstaande voordelen:

Tom Jansen
Web developer
Kom in contact

Nog steeds veel vragen? Geen probleem! Je kunt ons gewoon even bellen of een meeting inplannen van 30 minuten. We bespreken dan: 

  • Wat SEO voor jou kan doen
  • Wat een slimme investering is 
  • Wanneer je de resultaten gaat zien

Daarom een webshop laten bouwen door PurpleBird

Of je nu een kleine webshop website of een grote webshop met diverse soorten producten, Purple Bird kan iedere webshop realiseren. Onze webdesigners beschikken over jarenlange ervaring met het maken van webshops. Onze webshops hebben niet alleen een strak design, maar presteren net zo goed. Kiezen voor ons is kiezen voor:
– Een webshop waarmee je scoort in Google
– Een veilige en snelle webshop
– Maatwerk
– Koppeling met Google Analytics
– Mobielvriendelijk design
– Gebouwd in WordPress of Woocommerce

FAQ

De meest gestelde vragen over het SEO proces. 

Een webshop moet niet alleen een frisse en professionele uitstraling hebben, maar ook toegankelijk zijn. Purple Bird creëert een unieke webshop. Dit betekent dat we een uniek design maken waardoor je je kunt onderscheiden van de concurrentie binnen jouw branche. Ook kunnen we je helpen jouw webshop te vullen met teksten en afbeeldingen. Dit alles uiteraard geheel in een tone-of-voice die bij jou past en passend bij jouw huisstijl.  Kortom: voor alles rondom jouw webshop ben je bij Purple Bird op de juiste plek.

Wat zijn de kosten van een webshop laten ontwikkelen eigenlijk? Wat een webshop je precies gaat kosten, is geheel afhankelijk van de wensen die je precies hebt. De kosten hiervan zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld het laten bouwen van een huis. Je kunt kiezen voor een normale woning zonder extra toevoegingen, maar ook voor een huis met zwembad. Kies je voor een huis met zwembad en andere toepassingen, dan ben je uiteraard meer geld kwijt. Dit is ook zo met webshops. Des te meer extra toepassingen je wenst, des te hoger de kosten zijn. Wil je een indicatie? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak om je wensen met ons door te nemen. Aan de hand daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte op voor jouw webshop. Indien akkoord gaan we snel voor je aan de slag.

EVEN VOORSTELLEN

Direct een web app laten maken? Neem snel contact op

Wil je meteen een webshop laten maken zodat je snel online bent met jouw winkel? Neem dan nu contact op met Purple Bird. Je kunt ons bereiken via 030 22 71 568 of een mail sturen naar info@purplebird.nl. Onze specialisten zijn je graag van dienst en creëren een webshop die voor jou werkt. Kies ervoor je webshop te laten maken door Purple Birds, zodat je online scoort!

× Stel direct je vraag