Lees nu: Waarom een logo niet groot op je website hoeft ->

Webdesign Schoonhoven

PurpleBird is gespecialiseerd in het maken van moderne
websites voor de vooruitstrevende ondernemer.

Strategie

Design

Ontwikkeling

Marketing

Onderhoud & Support

Neem contact op

Als jij op zoek bent naar een webdesigner in Schoonhoven dan ben je op de goede pagina! Wij designen en bouwen websites voor ondernemers in en om Schoonhoven. Het laten maken van een website kan een complex proces zijn. Zeker
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Website laten maken in Schoonhoven

Schoonhoven is een stad in Nederland wat zich bevind in de provincie Zuid-Holland. Schoonhoven ligt ten noorden van de Lek en de Krimpenwaard aan de N210. De historische strategische ligging op de grens van Holland en het Sticht was bepalend voor de vorm van het stadscentrum.

De plaats Schoonhoven is ontstaan langs de rivier de Zevender, waarvan de loop nog herkenbaar is in de Lange Weistraat. Er bevond zich een kasteel ter hoogte van het huidige Springerpark.
Webdesign utrecht

Over Schoonhoven

Schoonhoven werd in 1247 voor het eerst genoemd als Sconhouen. Het speelde een rol in de strijd tussen Vlaanderen en Holland aan het begin van de 14e eeuw.

Waarom webdesign Schoonhoven

Verkopen gaat niet meer als vroeger. Steeds meer Nederlanders kijken eerst online voordat ze contact met een bedrijf opnemen.

Deze klanten wilt u natuurlijk niet missen! Zorg ervoor dat u online gevonden wordt door gebruik te maken van een website.

Via uw website kunt u uw bezoekers vertellen wat u voor ze kan betekenen zondar dat u hier verder tijd en moeite in moet steken. Via het contactformulier of vermelde E-mailadres kunnen uw bezoekers contact met u opnemen. De bezoekers weten al wat zij van u kunnen verwachten dus willen eigenlijk meteen geholpen worden. 

Met andere woorden de website verkoopt voor u. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert Hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

Website laten ontwerpen in Schoonhoven

De online wereld wordt steeds belangrijker en bedrijven moeten daarin mee. Maar hoe begin je? Wil je bijvoorbeeld leads genereren of direct verkopen en daarbij hoe word je gevonden in Google? Het laten maken van een website kan veel tijd en hoofdpijn schelen. Daarnaast denken wij met de ondernemer mee zodat we samen een jouw website bouwen.

Webdesign Schoonhoven is gespecialiseerd in het designen en bouwen van professionele websites. Samen denken wij een goed plan uit en wij bouwen de website voor je. Als je moeite hebt met de technische onderdelen zoals het aanvragen van een domein en het hosten van je website dan helpen wij hierbij.

Wij van Purplebird vinden het erg belangrijk dat ondernemers kunnen ondernemen zonder dat het Internet tegen hen werkt. Dus zorgen we ervoor dat het internet voor je gaat werken. Zo zorg je ervoor dat je klanten uit Google haalt. Jij kan doorgaan met ondernemen en maakt extra omzet. Een dikke Win-Win

WordPress webdesign in Schoonhoven

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

Ben jij een blogschrijver of wil jij je klanten informeren via je website? Dan kan dit CMS systeem jou goed helpen. Daarnaast hoef jij niet bang te zijn voor limitaties van het systeem. Bedrijven zoals BBC, Mercedes Bens en The New York Times zijn ook gebouwd in Wordpress. Dit CMS systeem kent geen geheimen voor ons. Dus heb jij een wens, wij kunnen de website voor je ontwikkelen.

Kan jouw bedrijf zonder problemen van start met een website op WordPress basis, dan raden we dit sterk aan. Er zijn tegenwoordig geen webdesigners meer die niet overweg kunnen met dit systeem, dus mocht jij ooit willen overstappen van ontwikkelaar dan is dit zeer toekomstbestendig.

Webshop webdesign Schoonhoven

Het koppelen van een betalingssysteem, bestelgeschiedenis, retourneren, upsells cross sells begint het je al te duizelen? Een webshop laten bouwen is een complex proces waarbij je goed moet nadenken over de technische kant. Maar je wilt natuurlijk ook verkopen! Wij maken voor elke webshop een goed webdesign gefocust op conversie. Daarnaast testen wij de webshop ongeveer honderd keer zodat wij zeker zijn dat alles werkt!

Samen met de ondernemer bedenken wij een strategie om het meeste resultaat te bereiken met de webshop. Zo kun je bijvoorbeeld letten op winstmaximalisatie of een fanbase opbouwen. Met een goed plan weet je waar je aan toe bent en waar je naartoe moet werken. Webdesigners uit Schoonhoven helpen je verder!

Webdesign op maat in Schoonhoven

Wanneer je opzoek bent naar een webdesigner die ook complexe websites kunnen maken dan ben je bij Purplebird aan het juiste adres. Zoek jij naar een sterke maatwerkoplossing of wil jij een systeem laten bouwen? Wij beschikken over goede technische kennis en zien jouw opdracht als een mooie uitdaging.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een systeem dat een berekening doet voor de klant zodat jij de juiste producten kunt aanbevelen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan bij fitness webwinkels. Nadat de bezoeker zijn BMI heeft getest krijgt hij de juiste producten aanbevolen. We kijken al uit naar jouw technische uitdaging!