fbpx

Website strategie

Wat zeg jij als iemand aan jou vraag: ‘’heb jij al een website strategie gedefinieerd?’’ Het antwoord is dan vaak: ‘’niet over nagedacht’’ of ‘’is dat nodig?’’ Wij vinden dat de strategie van je website cruciaal is voor een succesvolle website. De eerste stap is het helder krijgen waarom jij een website hebt. Dit kun je doen door jezelf te vragen: ‘’waarom zou jij je website niet offline halen?’’ Geef hier eerlijk antwoord op dan weet jij waarom jij je website hebt!

Wil je een website bij ons aanvragen? Dan is het uitdenken van de strategie gratis Waarom? Omdat wij willen dat al onze klanten succes behalen met een eigen website. In de strategiesessie denken wij samen een stappenplan uit voor jouw website. Zo heb jij meteen inzichtelijk wat wij gaan doen en waarom wij dat doen.

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

Website strategie uitdenken

Jij hebt na de strategiesessie een eigen roadmap voor jouw website. Hierin staan strategische doelen, doelgroep, customer journey en meer. Heb jij gaat samen met ons aan de hand van een slim stappenplan jouw succesvolle website bouwen. Jij levert input wij doen de rest. Heb jij bijvoorbeeld het doel om meer leads binnen te halen via Google dan bouwen wij een conversiegerichte website met SEO strategie. Maar wil je juist opt ins verzamelen dan zullen we een andere strategie gebruiken.
Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! Samen trekken we dan een fles champagne open!

Zakelijke website laten maken

De online strategie in de praktijk

Ook jij wilt een succesvolle website. Wij als webbouwer begrijpen dat als geen ander. Een online strategie is voor elke website enorm belangrijk. Heb jij een eigen kapperszaak en is de website alleen bedoeld om te informeren dan is een strategie net zo belangrijk als een grote ondernemer die opereert door heel nederland.

Tuurlijk zit er verschil in de doelen en aanpak. Maar zomaar een website neerzetten zonder fundament is voor geen enkele ondernemer gunstig. Tijdens de strategiesessie voor jouw website (duur: gratis 1 uur) zullen we je primaire en secundaire doelen in kaart brengen. Na het maken van het plan hebben wij inzicht in de website en wat het ongeveer gaat kosten. Vervolgens maken wij een offerte en kunnen we bouwen aan jouw succesvolle website.

Strategiesessie plannen

Dus wat wil je bereiken met je website? Het antwoord is succes! Dus wacht niet langer en vraag onze strategiesessie aan via het contactformulier. Samen kijken we hoe we jou kunnen helpen.

Weet je nog niet helemaal zeker waar je aan begint? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je weet hoe je verder kunt.

Website laten maken

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. Meer lezen? Bekijk ons portfolio.

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben er voor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Online leren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 

Wat is seo

Wat is SEO

Als ondernemer hoor je regelmatig de term SEO voorbij komen. Misschien herken je het wel dat iemand aan jou vraagt of jouw website al gevonden