fbpx

Website beheer en onderhoud

Ben jij de trotse eigenaar van een website? Dan weet je vast wel wat voor voordelen een website allemaal met zich meebrengt. Gratis klanten uit Google of je levert direct extra service. Maar een website moet ook goed onderhouden worden. Dit kun je zelf doen maar je kunt het beheer van de website ook uitbesteden. 

Het onderhoud en beheer van je website is enorm belangrijk! Wij willen je er ook op wijzen dat dit niet iets is waar je op moet besparen. Daarnaast is het onderhoud van je website niet heel duur. Lees even verder dan leggen wij je uit hoe jij tijd en geld bespaard door het onderhoud van je website uit te besteden.

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

Tijd besparen door onderhoud uit te besteden

Als jij je website laat onderhouden hoef je niet zelf te letten op de updates binnen je website. Deze zullen wij voor je updaten. Nu denk je misschien dat is een klik en ik ben klaar. Toch werkt het niet helemaal zo. Dit leggen we even uit.

Een plugin is een stukje code wat je download om functies toe te voegen. Deze plugins willen constant geüpdatet worden. Negen van de tien keer gaat dit goed maar soms krijgt de code in je website een conflict waarde je hele website het niet meer doet.

Dit is iets wat je ten allen tijde wil voorkomen. Stel dat jij een update doet een je website stopt er mee. Dan ben je waarschijnlijk de hele dag bezig om dit weer terug te zetten. Recente aanpassingen die je gedaan hebt moet je weer opnieuw terugzetten.

Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! Samen trekken we dan een fles champagne open!

Zakelijke website laten maken

Goed webdesign

Wil jij een professioneel webdesign laten maken door ons? Eerst gaan we kijken naar een goede strategie. Daarop baseren we het eerste website ontwerp. Dit design maken wij voor jouw website en vragen vervolgens om feedback. Hierdoor kunnen wij jouw ideeën en feedback verwerken zodat we samen tot een goed eindresultaat komen.

Nieuw webdesign aanvragen

Wat kost het nou om een website te laten ontwerpen? Dit verschilt voor elke website. Maar wij hebben een tarievenlijst wat je gratis kunt downloaden van onze website. Hierdoor zie je direct wat het kost om jouw website design te laten maken.
Website laten maken

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. Meer lezen? Bekijk ons portfolio.

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben er voor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Online leren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 

Wat is seo

Wat is SEO

Als ondernemer hoor je regelmatig de term SEO voorbij komen. Misschien herken je het wel dat iemand aan jou vraagt of jouw website al gevonden