Website laten onderhouden

Loopt jouw website achter qua updates of ben je bang dat jouw website onveilig is? Bij de meeste WordPress websites moeten plugins maandelijks geüpdatet worden. Maar dat niet alleen. Ook is het belangrijk dat je de juiste PHP versie hebt die werken met je huidige plugins.

ONS ONTWIKKELTEAM

WordPress website onderhoud uitbesteden

We snappen dat het updaten van je website best spannend kan zijn. Je wilt natuurlijk niet tegen de bekende kritieke fouten aanlopen die je website uit de lucht halen. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Met een team van ervaren WordPress specialisten zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is.

Tom Jansen
Web developer
Toby van Vuuren
Eigenaar & Marketing
Ramon Winters
Webdesigner

Webshop laten onderhouden

Misschien heb jij niet alleen WordPress maar ook de Woocommerce plugin geïnstalleerd op je website. Een webshop vereist meer aandacht dan een website omdat de techniek complexer is. Want na het updaten moeten nog steeds je product filters, winkelwagen, verzendmethodes en niet te vergeten; de betaalmodule nog steeds goed werken. Daarom is na het updaten een extra controle belangrijk zodat je zeker weet dat je geen bestellingen misloopt door een kleine technische fout. Ook deze check zullen wij voor je uitvoeren.

web app laten maken
ontwikkelen web app

WordPress onderhoudspakketten

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat het onderhouden van je website gaat kosten? Hiervoor hebben wij een overzicht tarievenlijst opgesteld die je kunt downloaden op onze website. Hieronder hebben wij per pakket uitgeschreven wat je krijgt.

Vogels basis website laten maken

MKB website

Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of klein bedrijf. Word gevonden in Google door de SEO integratie en beheer je website vanuit eigen CMS. Dit alles voor een scherp tarief!

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

Vogel premium website laten maken

Premium website

Ideaal voor: ondernemers met de ambitie om de online markt te betreden. Met een premium website heb je een complete website in eigen huisstijl. Jij beheert je professionele website vanuit eigen CMS

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

vogel maatwerk website laten maken

Maatwerk website

Ideaal voor: ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun website willen halen. Werf nieuw personeel met de careers functie of presenteer de laatste projecten vanuit het portfolio overzicht.

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op. 

web app ontwikkelaars

WordPress website versnellen

Bij het onderhouden hoort ook het versnellen van je website. Je wilt natuurlijk geen trage website of webshop. Wij zullen je helpen met het hosten en het adviseren van snelheids optimalisaties. Wil je sparren over het optimaliseren of onder beheer brengen van je website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

INCLUDES

Website beheer door PurpleBird

Wij onderhouden en beheren websites. Hieronder vind je de belangrijkste includes van het laten beheren van jouw website.

Actief monitoren

Wij houden jouw website actief in de gaten. Mocht er iets gebeuren waardoor je website onbereikbaar is of een andere technische storing. Dan lossen wij het op.

Elk uur een back-up

Wij maken automatisch elk uur een back-up van jouw website of webshop. Hierdoor weet je zeker dat elke aanpassing bewaard blijft.

Maandelijkse updates

Maandelijks zorgen wij ervoor dat de plugins, thema en PHP versie van jouw website up-to-date zijn. Belangrijk voor een goedwerkende en veilige website.

Super snel

Hosting is het belangrijkste onderdeel als het gaat om performance. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website draait op de snelste host van Nederland!

Toby van Vuuren

Eigenaar & Marketing

Kom in contact

Nog steeds veel vragen? Geen probleem! Je kunt ons gewoon even bellen of een meeting inplannen van 30 minuten. We bespreken dan: 

  • Hoe een web app jouw organisatie verder kan helpen. 
  • Wat de exacte prijs is van een web applicatie. 
  • Hoe het ontwikkeltraject eruit ziet van A tot Z. 
STAPPEN NEMEN

Direct een portaal laten maken? Neem snel contact op

Wil je meer weten over het laten beheren van je website of ben je benieuwd wat de investering zal zijn? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bellen op 030 22 71 569 of mailen naar info@purplebird.nl. Tot snel!

× Stel direct je vraag