fbpx

Een Premium website voor de ambitieuze ondernemer

Van strategie sessie tot geïntergreerd marketingplan. Bij een premium website breng jij je onderneming naar het volgende niveau. 

Professionele website laten maken

Een professionele website

Wil jij de B2B of B2C markt betreden met een website? Met een premium website bouwen we een website met een goede strategie. Eerst kijken we naar de behoefte van jouw klanten of doelgroep. Vervolgens werken wij terug naar het design en techniek om zo de beste website te maken. 

Onlangs opgeleverd

Wij gaan altijd voor een topresultaat! In samenwerking met jou bouwen wij de website. Jij geeft je wensen door en scherpt je website aan in het feedbackmoment. Wij verwerken dit zodat we altijd een topresultaat leveren.  

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

Componenten voor jouw website

Wil jij leads via je website binnenhalen of direct verkopen? Zo kun je ervoor kiezen om een formulier op je website te plaatsen, zodat een aanvraag direct in je mailbox binnenkomt. Of je kiest ervoor om producten toe te voegen inclusief betalingssysteem.

Fomulieren

Fotoalbum

Zoekfunctie

Google Analytics

Producten

Slideshow

Blog artikelen

Google maps

Reviews

Sociale media

Betaalsysteem

Extra functies

Honderden bezoekers per week

De website van Rikkert (eigenaar van Zeil Doek B.V.) heeft na lancering honderden bezoekers per week! Hoe wij dit gedaan hebben? Door te zoeken naar de juiste zoekwoorden en deze te verwerken in de website. Hierdoor vinden bezoekers de website in Google.

Dit nemen wij ook mee in de strategiesessie. Welke zoekwoorden passen bij jouw bedrijf en waar wil je op gevonden worden. Deze zoekwoorden verwerken we ook in jouw website waardoor ook jij goed gevonden wordt in Google.

Zakelijke website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Strategie

Zonder strategie werk je als een kip zonder kop. Dat doen wij niet.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! We trekken samen een fles chamagne open!

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. 

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ervoor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Wij maken jouw offerte volledig op maat!

Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. 

Daarna stellen we een duidelijke offerte voor je op die we vandaag nog naar je versturen per e-mail.

*Wij nemen jouw privacy serieus. We zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig opgeslagen worden. Je kunt jouw gegevens altijd laten verwijderen.