fbpx

Website laten maken in Montfoort

Vraag gemakkelijk een website aan via de onderstaande knop. Wij nemen contact met u op om samen uw website te maken.

Website laten maken Montfoort

Een website laten maken in Montfoort kan simpel en snel bij Purplebird. Wij voorzien uw website van de laatste designtrends, SEO en Google Analytics. Omdat wij SEO toevoegen aan uw website kunnen klanten u gemakkelijk vinden. Tijdens het proces kunt u feedback geven zodat de website naar uw wens en onze expertise wordt gebouwd. Wij leggen u uit hoe u zelf aanpassingen kunt doen aan de website en ondersteunen u waar nodig. 

Montfoort is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 14 duizend inwoners. In het jaar 1170 liet bisschop Godfried van Rhenen op een strategisch punt langs de Hollandse IJssel een kasteel bouwen. Het kasteel beschermde tegen aanvallen van Hollandse graven. Rond het kasteel werden huizen gebouwd en rond 1329 kreeg Montfoort zijn stadsrechten.

Uw website, onze zorg!

Websites worden steeds belangrijker voor bedrijven, het is als het ware een online visitekaartje. Het laten maken van een website kost echter veel tijd en geld, daarom vinden wij het belangrijk dat bedrijven hun eigen online visitekaartje kunnen hebben, zonder gedoe of allerlei onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij, Max van Zuilen en Toby van Vuuren, begonnen met PurpleBird, waar we websites maken voor bedrijven. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design,  maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. U kunt uw website laten maken bij Purplebird en wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google. 

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Genereer uw afspraken of verkopen

Verkopen gaat niet meer als vroeger. Steeds meer Nederlanders kijken eerst online voordat ze contact met een bedrijf opnemen. 

Deze klanten wilt u natuurlijk niet missen! Zorg ervoor dat u online gevonden wordt door gebruik te maken van een website. 

Via uw website kunt u uw bezoekers vertellen wat u voor ze kan betekenen zondar dat u hier verder tijd en moeite in moet steken. Via het contactformulier of vermelde E-mailadres kunnen uw bezoekers contact met u opnemen. De bezoekers weten al wat zij van u kunnen verwachten dus willen eigenlijk meteen geholpen worden. 

Met andere woorden de website verkoopt voor u. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk!