fbpx

Een ALL-IN Basis website
voor de MKB ondernemer

Meteen alles geregeld: een website in eigen huisstijl, CMS, alle modules en SEO instellingen inbegrepen.

Professionele website laten maken

Wil jij gratis klanten uit Google?

Ben jij als ondernemer klaar voor de volgende stap? Met een ALL-IN Basis website manage jij je business nu ook online! Genereer directe leads of verkoop je producten met een webshopfunctie. Het belangrijkste? Dat jij je boodschap goed overbrengt naar de bezoeker. Dit doen we samen! Jouw wensen en onze expertise is het resultaat.

Onlangs opgeleverd

Wij gaan altijd voor een topresultaat! In samenwerking met jou bouwen wij de website. Jij geeft je wensen door en scherpt je website aan in het feedbackmoment. Wij verwerken dit zodat we altijd een topresultaat leveren.  

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

Alles inbegrepen

Je bent in één keer klaar. Met het ALL-IN Basis website beheer jij je website vanuit eigen CMS. Hierdoor kunnen gemakkelijk extra functies toegevoegd worden. Jij kiest je pagina’s en wij bouwen het voor je. Wil je dit later zelf aanpassen? Dat kan met de Elementor pagebuilder.

Ervaren designers bouwen jouw website ✔️
Responsive design perfect voor mobiel en tablet ✔️
4 pagina’s opgemaakt & gevuld✔️
Goed doordacht design ✔️
Flexibele GRID componenten✔️
Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek✔️
Inclusief dynamische slideshows ✔️
Inclusief video header ✔️
1 feedback ronde (samen bespreken we alles) ✔️
Beste pagebuilder wereldwijd ✔️
Krachtig met gebruikersvriendelijke interface ✔️
Geen technische kennis nodig ✔️
Alle inhoud kun je zelf makkelijk aanpassen✔️
Effectieve roll-back functie✔️
Onbeperkte wijzigingen doorvoeren✔️
Subpagina’s & dropdownmenu’s ✔️
Dynamische modules invoegen✔️
Makkelijk Youtube video’s plaatsen✔️

Componenten voor jouw website

Wil jij leads via je website binnenhalen of direct verkopen? Zo kun je ervoor kiezen om een formulier op je website te plaatsen, zodat een aanvraag direct in je mailbox binnenkomt. Of je kiest ervoor om producten toe te voegen inclusief betalingssysteem.

Fomulieren

Fotoalbum

Zoekfunctie

Google Analytics

Producten

Slideshow

Blog artikelen

Google maps

Reviews

Sociale media

Betaalsysteem

Extra functies

5.6 keer meer resultaat met een ALL-IN Basis website

Benieuwd hoe wij een parttime winkelmedewerker hebben geholpen naar fulltime ondernemen? Het antwoord is simpel maar eerst willen we je iets anders vertellen.

Bij het laten maken van een professionele website komen er veel vragen naar boven. Wat moet ik doen met SEO of welke stijl wil ik voor mijn website. Bij het aanschaffen van een goedkope of maatwerk website zullen wij je adviseren.

Terug naar onze winkelmedewerker. Ze was bezig met haar eigen beautysalon. Genoeg vraag maar weinig klanten. Hoe kan dit dan? Het antwoord was dat ze niet gevonden werd. Niemand wist dus van haar onderneming. Nadat ze bij ons een website heeft laten maken staat ze bovenaan in Google. Nu presteert de website tot 5.6 keer beter dan voorheen en kan ze fulltime aan de slag.

Wil jij ook een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op of kies een pakket naar keuze.

Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! We trekken samen een fles chamagne open!

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. 

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ervoor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Heb je zelf nog geen content?

Het kan zo zijn dat je zelf nog geen teksten of afbeeldingen hebt klaarstaan voor je website. Voor het proces is het handig om dit alvast bij de hand te hebben. Voor de basiswebsite maken wij 4 gevulde pagina’s. Op een pagina komt ongeveer 300 woorden aan tekst. Voor de complete website kun je rekening houden met ongeveer 5 afbeeldingen. Je kan er ook voor kiezen om professionele teksten te laten schrijven.

Wij maken jouw offerte volledig op maat!

Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. 

Daarna stellen we een duidelijke offerte voor je op die we vandaag nog naar je versturen per e-mail.

*Wij nemen jouw privacy serieus. We zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig opgeslagen worden. Je kunt jouw gegevens altijd laten verwijderen.