Webdesign Zeist

Ook in Zeist maken wij professionele websites. Ben jij opzoek naar een webdesigner die samen met jou wil kijken naar een goede website? Dan kunnen wij je helpen! Door samen naar je onderneming, wensen en doelgroep te kijken kunnen we de perfecte website maken. Na oplevering kun jij je website ook zelf beheren. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk tekst en foto’s aanpassen. Zorg dat klanten je gemakkelijk vinden door goede SEO. Ook hier helpen wij je bij.

 

Zeist is een plaats in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente Zeist telt een kleine 64 duizend inwoners. Zeist ligt in een bosrijk gebied waardoor het een buitengewoon groen karakter heeft. Zeist bestaat uit vijf wijken: Zeist-Noord, Zeist-Oost, Zeist-West, Zeist-Centrum en den Dolder. De wijk Zeist-Zuid bestaat niet. Verder zijn er in de gemeente en plaats tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten en meer dan duizend gemeentelijke monumenten.

Webdesign Zeist

Website designer in Zeist

Webdesign Utrecht

Er gebeurd steeds meer online. Voordat klanten een winkel bezoeken kijken ze steeds vaker online voordat ze daadwerkelijk op pad gaan om een aankoop te doen.

Deze stroom aan klanten wil jij natuurlijk niet missen! Laat daarom een website maken zodat jij meer klanten in je winkel krijgt en verder kunt met ondernemen.

Via jouw website kun jij je bedrijf precies representeren zoals jij dat wil. Daarnaast zorgt je website dat klanten contact met je opnemen of (in het geval van een webshop) start je direct met verkopen. Omdat jouw website 24/7 voor je werkt is dit de beste salesmedewerker die je kunt aannemen!

Met andere woorden, de website werkt voor jou, niet andersom. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat jouw website klaar is voor het digitale tijdperk!

Design en webdevelopment

Een uniek ontwerp voor uw website? Dit kan bij ons! Wij kijken samen met u de klant naar een passende oplossing voor uw wensen!

Google optimalisatie

Wilt u goed gevonden worden op Google? Dan bent u aan het juiste adres! Wij zorgen dat uw website bovenaan staat!

Waarom webdesign Zeist?

Websites worden steeds belangrijker voor bedrijven, het is als het ware een online visitekaartje. Het laten maken van een website kost echter veel tijd en geld, daarom vinden wij het belangrijk dat bedrijven hun eigen online visitekaartje kunnen hebben, zonder gedoe of allerlei onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij, Max van Zuilen en Toby van Vuuren, begonnen met PurpleBird, waar we websites maken voor bedrijven. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design,  maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. U kunt uw website laten maken bij Purplebird en wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google. 

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Ons portfolio van opdrachten in en om Zeist

In Zeist bruist het van de ondernemers. Ook in en om Zeist hebben wij verschillende ondernemers mogen helpen aan een website. Wij houden ons bezig met webdesign en webontwikkeling in Zeist. Wil jij je website laten maken met conversiegericht webdesign neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hieronder verschillende projecten van Ondernemers die hun website hebben laten maken door ons.

Het Zorgkabinet

Wij hebben een platform ontwikkeld waar ouderen heen kunnen om hun zorg gegevens kunnen inzien of delen.

offerte website laten maken

Zeil-Doek B.V.

De oude website had een flinke update nodig. En dat is gelukt! De website is overzichtelijker en professioneel.

Professionele website oudewater

Beautysalon Renate

De beautysalon van Renate was toe
aan een website. Veel klanten maken
nu online de afspraken bij haar.

Gratis offerte website

WordPress webdesign Zeist

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

Wij gebruiken het WordPress CMS systeem met Elementor. Hierdoor kunnen wij de meest moderne websites maken. Daarnaast is Elementor heel gebruiksvriendelijk zodat jij je website altijd zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Hierdoor hoef je niet steeds contact op te nemen als je snel iets wil veranderen. Daarnaast heeft WordPress contestant updates waardoor het systeem veilig en up to date blijft. WordPress kent weinig tot geen limitaties in de wensen. Want bedrijven als BBC, Mercedes Benz en The New York Times zijn ook gebouwd in WordPress.

Heb jij een grote plannen met je website of wil je het juist klein houden? In beide gevallen is dit cms systeem een uitstekend uitgangspunt. De webdesigner uit Zeist kan jou helpen met jouw project te realiseren.

Wordpress website laten maken

Webshop webdesign Zeist

Ben jij van plan om zelf producten te verkopen? Super gaaf natuurlijk! Maar dan ontkom je natuurlijk niet aan een goed doordachte webshop. Naast een mooi design en een betaalsysteem is de structuur ook erg belangrijk. Dit komt omdat bezoekers een verwachting hebben bij een webshop. Als het winkelmandje bijvoorbeeld niet rechtsboven in je beeld te vinden is kun je erop rekenen dat de verkopen tegen zullen vallen. En zo is dat met honderden onderdelen van een webshop.

Het is dus belangrijk om hier samen met een specialist naar te kijken. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en bedenken wij de juiste structuur. Daarna beginnen we met het maken van het design. Wanneer jij dit goedkeurt bouwen wij de website. Hierdoor is de webshop een project van ons samen!

Webdesign Zeist op maat

Ben jij opzoek naar een complexe maatwerkoplossing? Dan ben bij webdesigner Zeist aan het juiste adres! Wij houden van complexe uitdagingen. en lossen deze graag voor je op. Purplebird heeft alle kennis van wordpress in huis. Daarnaast zijn er ook codeurs die jouw oplossing op maat kunnen maken.

Denk bijvoorbeeld aan een afsprakenformulier dat de beschikbaarheid van werknemers laat zien en dat gekoppeld wordt aan een interne agenda. Of bijvoorbeeld een complexe website wat uit meerdere online bronnen gegevens haalt. Maatwerk webdesign is dan voor jou de beste oplossing.

Wordpress website laten maken
Veelgestelde vragen over webdesign in

Zeist

Bij PurpleBird staat de klant altijd op één. Wij komen bij u langs en zorgen voor een perfecte samenwerking door efficiënte communicatie. We sluiten elk project feestelijk af met een fles champagne om uw nieuwe website te vieren!

Bij PurpleBird bieden we twee soorten pakketen aan. Het verschil tussen deze pakketen zit hem in maatwerk of geen maatwerk. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.


★★★★★
- Beveelt ons aan!
Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ze ook gezorgd dat mijn mail op alle apparaten het doet. Kortom zeer tevreden dus!

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!