Webdesign Woerden

Een website laten maken in Woerden door professionele designers en marketeers. Eerst bespreken wij je wensen en doelen onder het genot van een kop koffie. Daarna gaan we direct voor je aan de slag met het maken van een plan, structuur en design. Elke stap die we nemen bespreken we met jou zodat je het proces op doe voet kunt volgen. Heb je tijdens het ontwerpen een goed idee? Geef het aan dan nemen wij het gelijk mee in het proces.

Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht, in het oosten van het Groene Hart. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. De gemeente heeft 52 duizend inwoners en de stad zelf heeft bijna 38 duizend inwonders.

Website maken Woerden

Webdesign Utrecht

Door onze kennis op het gebied van SEO zal je website goed vindbaar zijn in Google. Dit is de meest cruciale stap als je begint met het laten maken van een professionele website.

Wanneer jij bezoekers op je website krijgt wil je natuurlijk ook dat zij een product aanschaffen of contact met je opnemen voor een dienst. Hiervoor wordt de term neuromarketing gebruikt. Door bepaalde elementen te laten bewegen of de juiste kleuren te gebruiken zorg je ervoor dat bezoekers daadwerkelijk kopen.

Nu heb jij een professionele website laten maken. Maar zie je website niet als een statisch object maar als de meest loyale medewerker binnen je bedrijf. Je website werkt 24 uur per dag zeven dagen per week voor je en representeert jouw bedrijf precies zoals jij dat wil.

Jij werkt niet voor je website maar je website werkt voor jou. Een website maken in Woerden helpt jou en je bedrijf naar het volgende level.

Design en webdevelopment

Design en webdevelopment in Woerden helpen jouw bedrijf met een professionele website. Wat zijn je wensen? Wij kijken naar een oplossing!

Google optimalisatie

Online marketing in Woerden zorgt voor de juiste SEO tehcnieken voor jouw website. Laat je website maken in Woerden en kom bovenaan in Google!

Waarom webdesign Woerden

Het internet wordt steeds groter en websites worden steeds belangrijker voor bedrijven. Zelf een website maken kost veel tijd en levert vaak weinig op. Wij bouwen dynamische en conversiegerichte websites die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Dit zonder gedoe of onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij, Max van Zuilen en Toby van Vuuren, begonnen met PurpleBird, waar we websites maken voor bedrijven. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design,  maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. U kunt uw website laten maken bij Purplebird en wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google. 

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Ons portfolio van opdrachten in en om Woerden

In Woerden zitten veel ondernemers. Ook in Woerden en omstreken hebben wij verschillende ondernemers mogen helpen aan een nieuwe website. Wij houden ons bezig met het designen en ontwikkelen van websites in Woerden.

Het Zorgkabinet

Wij hebben een platform ontwikkeld waar ouderen heen kunnen om hun zorg gegevens kunnen inzien of delen.

offerte website laten maken

Zeil-Doek B.V.

De oude website had een flinke update nodig. En dat is gelukt! De website is overzichtelijker en professioneel.

Professionele website oudewater

Beautysalon Renate

De beautysalon van Renate was toe
aan een website. Veel klanten maken
nu online de afspraken bij haar.

Gratis offerte website

WordPress Webdesign Woerden

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

WordPress is de meest gebruikte CMS ter wereld. Grote bedrijven hebben op dit platvorm hun website gemaakt zoals: BBC, Mercedes Benz en The New York Times. Omdat WordPress meer dan duizenden widgets en plugins hebben is het mogelijk om alle soorten websites te maken.

Ook als jij je website laat maken in WordPress wordt je goed gevonden in Google. Daarnaast blijft WordPress updaten dus is het een veilig platvorm om je website op te laten bouwen.  

Wordpress website laten maken

Webshop laten maken Woerden

Wil jij producten verkopen via een webshop? Dan ontkom je niet aan een goed doordacht webshop webdesign. Jouw online winkel mag natuurlijk niks anders dan perfect zijn. Het is essentieel dat er goed nagedacht wordt over ‘conversie’ ofwel, kans op aankoop. Een bezoeker van je shop mag natuurlijk niet weggaan zonder iets kopen! Webdesigners uit Woerden zijn webshop specialist en hebben ruime ervaring met conversiegerichte webwinkels.

Samen met jou bespreken wij je doelen onder het genot van een goede kop koffie. Vervolgens zorgen wij voor een professionele website. Wil je ook gelijk een online marketing plan voor je website? Dan kunnen wij dit ook voor je maken en implementeren. Er moet natuurlijk wel geld verdient worden!

Webdesign Woerden op maat gemaakt

Wil jij dat je website compleet op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het project bestaat uit het maken van een goede strategie, onderzoek en implementatie. Door gebruik te maken van het juiste design en neuromarketing zal je website niets anders doen dan keihard presteren!

Wil je ook een systeem in je website gebouwd hebben zoals een automatische prijscalculator? Dan staan onze webdevelopers in Woerden klaar om te starten met jouw uitdaging. Heb jij een specifieke wens of een complex idee? Neem contact met ons op!

Wordpress website laten maken
Veelgestelde vragen over webdesign in

Woerden

Bij PurpleBird staat de klant altijd op één. Wij komen bij u langs en zorgen voor een perfecte samenwerking door efficiënte communicatie. We sluiten elk project feestelijk af met een fles champagne om uw nieuwe website te vieren!

Bij PurpleBird bieden we twee soorten pakketen aan. Het verschil tussen deze pakketen zit hem in maatwerk of geen maatwerk. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.


★★★★★
- Beveelt ons aan!
Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ze ook gezorgd dat mijn mail op alle apparaten het doet. Kortom zeer tevreden dus!

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!