Webdesign Nieuwegein

Ben jij opzoek naar een webdesigner in Nieuwegein? Je kunt je website laten maken door Purplebird. Wij bouwen websites in de omgeving van Nieuwegein. Door je website te voorzien van de laatste designtrends, SEO en Google Analytics ben je er zeker van dat jouw website goed scoort in Google. Tijdens het ontwikkelproces van de website krijg je de mogelijkheid om feedback te geven zodat de website helemaal naar jouw wens gebouwd wordt.
Nieuwegein is een plaats in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 63.000 inwoners. De stad is ontstaan in 1971 na de samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk.

Nieuwegein is gevestigd aan de lek en heeft een centrale ligging. De snelwegen: A2, A12 en A27 komen langs de stad. Nieuwegein heeft geen spoorwegen maar wel tramstations.

Webdesign Nieuwegein

Website laten maken Nieuwegein

Webdesign Utrecht

Het internet wordt steeds belangrijker en steeds meer mensen kijken eerst online voordat ze overgaan tot actie.

Heb je bijvoorbeeld een fysieke winkel dan wil je deze stroom aan klanten niet missen. Met een goede website wordt je goed gevonden waardoor je meer klanten naar je winkel haalt.

Zie je website als een medewerker. Als jij je website laat maken dan verteld jouw website het verhaal voor jou. Daarnaast zorgt hij voor een constante stroom aan klanten. Dit is dus de perfecte medewerker en zeker de investering waard.

Webdesign Nieuwegein maakt je website naar jouw wens. Daarnaast helpen wij jou met de technische aspecten zodat jouw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk.

Design en webdevelopment

Een uniek ontwerp voor uw website? Dit kan bij ons! Wij kijken samen met u de klant naar een passende oplossing voor uw wensen!

Google optimalisatie

Wilt u goed gevonden worden op Google? Dan bent u aan het juiste adres! Wij zorgen dat uw website bovenaan staat!

Waarom webdesign Nieuwegein?

Websites worden steeds belangrijker in het digitaliserende tijdperk. Door een website te laten maken maak jij je klaar voor de deze en de nieuwe generatie aan klanten. Samen met jou bedenken we een plan zodat we werken naar een succesvolle website.

Na het opleveren van de website zorgen wij voor drie maanden ondersteuning en support zodat de website meteen na lancering goed werkt. Wil je extra support dan kunnen we kijken naar een onderhoudscontract zodat we de beste optie kiezen voor jouw bedrijf.

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Je genereerd hier niet alleen meer klanten mee maar het geeft ook een professionele uitstraling. Daarbij biedt het ook gemak voor jou en de klant. Omdat alle informatie overzichtelijk op de website staat zie je beide partijen tegemoet. Webdesign Nieuwegein denkt hierin met je mee.

Ons portfolio van opdrachten in en om Nieuwegein

In Nieuwegein bruist het van de ondernemers. Ook in en om Nieuwegein hebben wij verschillende ondernemers mogen helpen aan een website. Wij houden ons bezig met webdesign en webontwikkeling in Nieuwegein. Wil jij je website laten maken met conversiegericht webdesign neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hieronder verschillende projecten van Ondernemers die hun website hebben laten maken door ons.

Het Zorgkabinet

Wij hebben een platform ontwikkeld waar ouderen heen kunnen om hun zorg gegevens kunnen inzien of delen.

offerte website laten maken

Zeil-Doek B.V.

De oude website had een flinke update nodig. En dat is gelukt! De website is overzichtelijker en professioneel.

Professionele website oudewater

Beautysalon Renate

De beautysalon van Renate was toe
aan een website. Veel klanten maken
nu online de afspraken bij haar.

Gratis offerte website

WordPress webdesign Nieuwegein

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

WordPress was eerst alleen gemaakt voor blogs maar is uitgegroeid tot een volwaarding CMS. Doordat er duizenden plugins beschikbaar zijn kun je (bijna) alles bouwen op dit platform. Het systeem is open-source, dat betekent dat er momenteel honderden vrijwilligers bijdragen leveren om het beter te maken. Een aantal bedrijven met een WordPress website zijn bijvoorbeeld BBC, Mercedes Benz en The New York Times.

Dit CMS systeem werkt optimaal, is snel en je wordt hiermee goed gevonden in Google.

Wordpress website laten maken

Webshop webdesign Nieuwegein

Wil jij producten verkopen via een webshop? Dan ontkom je niet aan een goed doordacht webshop webdesign. Jouw online winkel mag natuurlijk niks anders dan perfect zijn. Het is essentieel dat er goed nagedacht wordt over ‘conversie’ ofwel, kans op aankoop. Een bezoeker van je shop mag natuurlijk niet weggaan zonder iets kopen! Webdesigners uit Nieuwegein zijn webshop specialist en hebben ruime ervaring met conversiegerichte webwinkels.

Samen bespreken we jouw webshop strategie. We kijken naar je bedrijf, producten en doelgroep. Op basis van de informatie maken wij een websitestructuur om verschillende upsells en crossells. Met ons doordachte betaalsysteem die we aan je website koppelen kunnen klanten met een klik producten betalen. Hierdoor kunnen wij je omzet maximaliseren.

Webdesign Nieuwegein op maat

Ook een maatwerkoplossing kan gemaakt worden in WordPress. Heeft jouw onderneming behoefte aan een sterke maatwerkoplossing? Dan ben jij gebaat bij een goede samenwerking met webdesign experts uit Nieuwegein. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een grote diversiteit aan functies dan kun je bij Purplebird terecht. Wij ontwikkelen en maken jouw website op maat zodat jouw bedrijf een online boost krijgt.

Een voorbeeld van een van de functies is afsprakenformulier dat de beschikbaarheid van werknemers laat zien en dat gekoppeld wordt aan een interne agenda. Of bijvoorbeeld een complexe website wat uit meerdere online bronnen gegevens haalt. Maatwerk webdesign is dan voor jou de beste oplossing.

Wordpress website laten maken
Veelgestelde vragen over webdesign in

Nieuwegein

Bij PurpleBird staat de klant altijd op één. Wij komen bij u langs en zorgen voor een perfecte samenwerking door efficiënte communicatie. We sluiten elk project feestelijk af met een fles champagne om uw nieuwe website te vieren!

Bij PurpleBird bieden we twee soorten pakketen aan. Het verschil tussen deze pakketen zit hem in maatwerk of geen maatwerk. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.


★★★★★
- Beveelt ons aan!
Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ze ook gezorgd dat mijn mail op alle apparaten het doet. Kortom zeer tevreden dus!

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!