Webdesign Harmelen

Een van onze eerste klanten kwam uit Harmelen. Ze heeft haar website laten maken door ons en sinds dien komen alle aanvragen via de website binnen. Misschien ken je de website wel? Beautysalon Renate.Webdesign Harmelen heeft Renate geholpen met haar website en zo kunnen we ook jou helpen!

Harmelen is een dorp in de gemeente Woerden. Tot 2001 was Harmelen een zelfstandige gemeente maar werd in dat jaar samengevoegd met de gemeente Woerden. Harmelen is een klein en gezellig dorpje met ongeveer acht duizend inwoners.

Webdesing Harmelen

Website maken Harmelen

Webdesign Utrecht

Steeds meer wordt online gedaan. We kopen bijvoorbeeld meer online en maken onze afspraken online.

Nu bijna iedereen eerst online kijkt voordat hij een afspraak maakt is het voor bijna elk bedrijf cruciaal om een website te hebben. Want al deze klanten wil je natuurlijk niet missen.

Een website is eigenlijk een vast personeelslid wat constant jouw bedrijf aan het promoten is. Het meest positieve hieraan is dat hij 24 uur per dag voor je werkt 7 dagen per week. Jouw website is de meest rendabele verkoper die je kan aannemen!

Met andere woorden de website verkoopt voor u. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk!

Design en webdevelopment

Een uniek ontwerp voor uw website? Dit kan bij webdesign Harmelen. Wij kijken naar je bedrijf en doelgroep. Hierop maken wij een design.

Optimalisatie Harmelen

Wilt u goed gevonden worden op Google? Webdesign Harmelen is gespecialiseerd in SEO en SEA.

Waarom webdesign Harmelen?

Websites worden steeds belangrijker voor bedrijven, het is als het ware een online visitekaartje. Het laten maken van een website kost echter veel tijd en geld, daarom vinden wij het belangrijk dat bedrijven hun eigen online visitekaartje kunnen hebben, zonder gedoe of allerlei onverwachte kosten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in webdesign en online marketing. Wil jij een rendabele website laten maken dan komen wij met een plan! Dit plan bespreken we met jou en als we samen akkoord zijn beginnen we met het bouwen van jouw website.

Webdesign Harmelen maakt professionele websites met goede SEO. Hierdoor word jij goed gevonden in Google en zorgt de website voor jouw afspraken. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem van contact met ons op.

Ons portfolio van opdrachten in en om Harmelen

Harmelen is een klein dorpje vol ondernemers. Ook hier maken wij websites voor de ambitieuze ondernemer. Wij houden ons bezig met webdesign on webontwikkeling in Harmelen. Bekijk hieronder verschillende projecten van Ondernemers die hun website hebben laten maken door ons.

Het Zorgkabinet

Wij hebben een platform ontwikkeld waar ouderen heen kunnen om hun zorg gegevens kunnen inzien of delen.

offerte website laten maken

Zeil-Doek B.V.

De oude website had een flinke update nodig. En dat is gelukt! De website is overzichtelijker en professioneel.

Professionele website oudewater

Beautysalon Renate

De beautysalon van Renate was toe
aan een website. Veel klanten maken
nu online de afspraken bij haar.

Gratis offerte website

Website laten maken in Harmelen

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

WordPress is de grootste CMS van de wereld. Grote bedrijven zoals BCC, Mercedes Benz en The New York Times hebben hun website op dit platvorm gebouwd. Omdat WordPress oneindig veel plugins kent is bijna alles mogelijk. Webdesign Harmelen helpt jou met je website bouwen in WordPress.

Wordpress website laten maken

Webshop webdesign Harmelen

Denk jij er aan om producten te verkopen via een webshop? Laat dan je website bouwen door webdesigners uit Harmelen. Wij zorgen voor de perfecte webshop zodat jij direct kan beginnen met online producten verkopen. Door conversiegerichte technieken toe te passen zullen jouw verkopen enorm toenemen!

Samen bespreken we jouw webshop strategie, SEO strategie en marketing strategie. We kijken naar je bedrijf, producten en doelgroep. Op basis van de informatie maken wij een websitestructuur om verschillende upsells en crossells. Met ons doordachte betaalsysteem die we aan je website koppelen kunnen klanten met een klik producten betalen. Hierdoor kunnen wij je omzet maximaliseren.

Website in harmelen op maat

Heeft jouw onderneming behoefte aan een sterke maatwerkoplossing? Dan ben jij gebaat met niks minder dan de beste webdesign experts. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een grote diversiteit aan functionaliteiten dan ben je bij Purplebird aan het juiste adres. Wij bouwen jouw website en webapplicaties op maat zodat jij als een professional jouw business online kunt runnen.

Denk bijvoorbeeld aan een afsprakenformulier dat de beschikbaarheid van werknemers laat zien en dat gekoppeld wordt aan een interne agenda. Of bijvoorbeeld een complexe website wat uit meerdere online bronnen gegevens haalt. Maatwerk webdesign is dan voor jou de beste oplossing.

Wordpress website laten maken
Veelgestelde vragen over webdesign in

Harmelen

Bij PurpleBird staat de klant altijd op één. Wij komen bij u langs en zorgen voor een perfecte samenwerking door efficiënte communicatie. We sluiten elk project feestelijk af met een fles champagne om uw nieuwe website te vieren!

Bij PurpleBird bieden we twee soorten pakketen aan. Het verschil tussen deze pakketen zit hem in maatwerk of geen maatwerk. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.


★★★★★
- Beveelt ons aan!
Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben ze ook gezorgd dat mijn mail op alle apparaten het doet. Kortom zeer tevreden dus!

★★★★★
- Beveelt ons aan!
Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!