Webapplicatie laten maken

Wil je een webapplicatie (ook wel: web-based application of webapp) laten ontwikkelen? Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties die tijdrovende of foutgevoelige bedrijfsprocessen van je overnemen. Werk efficiënter met een maatwerk web app! 

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

Purplebird-webdesign-hover
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Onze webapplicatie specialisten

Jouw web app laten maken doe je natuurlijk door PurpleBird, omdat wij een effectieve web app creëren. Wij zijn een allround internetbureau en hebben alle kennis en kunde in huis om jouw online identiteit sterker te maken. Wij gebruiken onze vaardigheden voor het maken van de beste web apps en kunnen ook jouw website of webshop maken. Verder zijn wij gespecialiseerd in marketing, SEO en hosting. Reden genoeg om ons ook hiervoor in te zetten. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar en maakt een web app die geheel aan jouw wensen voldoet.
VANAF HET BEGIN

Zo werkt een webapplicatie

Wie een webapplicatie gebruikt hoeft deze niet in de App store te downloaden. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van de eisen die de App store heeft. Ook kun je altijd iets aanpassen. Deze aanpassingen zijn meteen zichtbaar. Webapplicaties zijn gemaakt voor alle besturingssystemen, waardoor één app voldoende is. Een web app kan ook geïntegreerd worden met je website. Dit komt doordat je eigen huisstijl en interface ook hiervoor gebruikt kunnen worden. Wil je een veiligheidsupdate voor een webapp uitvoeren, dan wordt deze meteen in de software uitgevoerd. Dit terwijl je bij andere apps eerst de app moet updaten. Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een veilige web app. Webapplicaties zijn dus zeer gebruiksvriendelijk.
web applicatie laten ontwikkelen

De voordelen van een webapplicatie

Een web app laten maken kan diverse voordelen bieden voor jouw bedrijf of organisatie. Een web app biedt talloze mogelijkheden. Als er ergens een probleem is, wordt er altijd wel een app gemaakt die dit probleem kan oplossen. Hierdoor zijn er ook verschillende soorten voordelen aan een web app. Een web app biedt onder andere de volgende voordelen:

1. met een webapplicatie bespaar je tijd

door een webapplicatie te maken bespaar je tijd. Dit geldt al helemaal als de app ervoor zorgt dat diverse taken niet meer door mensen te hoeven worden overgenomen. De app vereenvoudigt zo de bedrijfsprocessen.

2. je verbeterd je workflow

met een web app zorgt je voor een betere workflow bij je werknemers. Wanneer er tijdsintensieve zaken zijn die kunnen worden overgenomen, kun je hier een webapplicatie voor laten maken. Ook kun je bijvoorbeeld een dashboard maken om bedrijfsdata in bij te houden, zodat alle informatie uit diverse systemen meteen zichtbaar is.

3. besparen op onnodige kosten

doordat je tijd bespaart met een web app, bespaar je ook kosten. En dat niet alleen. Doordat andere systemen overbodig worden, bespaar je extra kosten. Als je een eigen crm systeem laat maken, hoef je geen dure licentie meer af te nemen bij andere aanbieders. Dat is enorm voordelig!

Webapplicaties die wij ontwikkeld hebben

Online succes is hard werken. In de onderstaande cases lees je het verhaal van andere ondernemers waarvan wij hun webapplicatie hebben ontwikkeld.

Vallei Orgasme

Een verdubbeling (200%!) in conversies na livegang!

Website, Cursusomgeving, Marketing
Yelflow

Yelflow de marketingpersonalisatie expert

Design & ontwikkeling
123ZING

De digitale muziekmethode vol energie!

Huisstijl, Website, Marketing

Webpplicatie is een oplossing op maat

Een web app laten maken door Purple Bird betekent dat je altijd kunt rekenen op een oplossing op maat. Om jouw idee tot leven te brengen, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Zo brengen wij in kaart wat je nodig hebt en stellen wij een passende oplossing voor. Aan de hand daarvan creëren we samen een web app die jouw bedrijf of organisatie naar the next level tilt. 

web app laten maken
web app functies
web app ontwikkelaars

Applicatie met functies

Misschien wil je een eigen cms laten maken, heb je een app nodig waarop allerlei informatie handig in te zien is voor werknemers of ben je op zoek naar een ander systeem. Wij denken graag met je mee. Door onze kennis en ervaring kunnen we je ook meteen vertellen tot hoeverre een idee uitvoerbaar is. Leg ons meteen je idee voor, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.
INCLUDES

Web apps door PurpleBird

Wij ontwikkelen maatwerk web apps. Hieronder vind je alle includes van een webapplicatie ontwikkeld door PurpleBird.

Laravel framework

Onze webapplicaties zijn ontwikkeld op het Laravel framework. Laravel is gebouwd op een van de bekendste programmeertalen namelijk PHP.

Maatwerk functies

Wij ontwikkelen functies die jouw organisatie verder helpen. Meer efficiëntie, inzicht of controle? Wij bouwen het voor je in de webapplicatie.

Ultrasnel

Het voordeel van een webapplicatie ontwikkeld met PHP is dat het ultrasnel is. Een klik is ook een direct response. Zo kun je lekker efficiënt blijven werken.

Beveiligde omgeving

Werk vanuit een beveiligde omgeving en publiceer alle veranderingen in één keer. Geen under construction pagina's of downtime.

Veelgestelde vragen over webapplicaties

De meest gestelde vragen over het laten ontwikkelen van web apps. 

Wat zijn de kosten van een web app maken eigenlijk? De kosten van het laten maken van een webapplicatie hangen geheel af van jouw wensen. Het creëren van een web app is als het bouwen van een huis. Wanneer je hier meer extra’s in of aan wenst te hebben, zal dit ook duurder zijn dan een standaard woning. Dit geldt ook voor een web app. Des te meer functionaliteiten je op je web app wilt, des te meer we richting maatwerk gaan. Kortom: we kunnen alle kanten op. We begrijpen het als je op zoek bent naar meer informatie over de kosten, voordat je besluit een web applicatie te laten maken. Neem gerust contact met ons op voor een indicatie of maak een afspraak, zodat we jouw wensen kunnen doornemen.

Wij ontwikkelen onze web applicaties in Laravel. Laravel is een framework gebouwd op het bekende PHP. Hiermee kunnen we alle gewenste custom functies bouwen en de applicatie ultra snel houden. 

Een webapp wordt op basis van JavaScript, HTML of CSS ontwikkeld. Er zijn diverse soorten web apps. Denk bijvoorbeeld aan Gmail. Ook een webshop zoals eBay kun je tot de web apps rekenen.
PurpleBird is gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve web apps. Onze web apps zijn professioneel en doen precies wat ze moeten doen. Kies er ook voor een web app te laten maken door PurpleBird of lees eerst verder voor meer informatie over onze webapplicaties.

PurpleBird als partner

Wil je meteen een webapplicatie laten maken? Neem dan nu contact op met Purple Bird. Wij zijn bereikbaar via 030 22 71 568. Je kunt ons ook een mail sturen via info@purplebird.nl. Heb je vragen? Ook deze kun je gerust aan ons stellen. Ons team gaat graag aan de slag met het ontwikkelen van jouw webapplicatie. Een web app laten maken door PurpleBird is kiezen voor een web app van hoge kwaliteit!

Zo slim als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Website ontwikkeling – 6 belangrijke factoren om rekening mee te houden
Website ontwikkeling; denk als jouw bezoeker Bij websiteontwikkeling komen veel verschillende...
× Stel direct je vraag