fbpx

Wat kost een website

Een website laten maken kost natuurlijk geld. Maar hoeveel kost dat nou eigenlijk? Het antwoord is misschien een beetje vervelend maar een website kost wat jij ervoor wilt betalen. Heb jij bijvoorbeeld een supergoed idee en moet daarvoor het een en ander ontwikkeld worden dan ben je een stuk duurder uit dan wanneer je gebruik maakt van een simpele template.

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

Brexit Deal en Trots op de Horeca

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

WordPress website kosten

Wordpress is een CMS waar jij een website in kunt maken. Het voordeel van een eigen CMS is dat je heel makkelijk afbeeldingen of content kunt wijzigen of toevoegen. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper dan wanneer jij je website laat ontwikkelen op codes. Het nadeel is alleen dat je aan limitaties vastzit. Hierdoor kan niet elk idee tot realiteit gebracht worden met een WordPress website. Wil je zelf een WordPress website laten maken en wil je weten wat het kost? Download dan de prijzenlijst zodat je meteen een duidelijk overzicht hebt.
Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Design

De website wordt op maat gemaakt gemaakt in jouw huisstijl.

3. Ontwikkeling

Na akkoord op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website.

4. Lancering

Tijd om te lanceren! Samen trekken we dan een fles champagne open!

Zakelijke website laten maken

Kosten website hosting

Wat kost het om je website te hosten? Dit kan verschillen, bij sommige hosts betaal je één of twee euro per maand en bij andere meer dan tien euro. De verschillen zitten vaak in de snelheid en betrouwbaarheid van de host. Wij raden eigenlijk altijd TransIP aan omdat wij vinden dat zij de meest betrouwbare host zijn in Nederland.

Kosten website onderhoud

Een website kun je eindeloos doorontwikkelen en verbeteren. Maar daarnaast moet hij ook onderhouden worden. Het onderhouden van je website hoeft niet heel duur te zijn. Je kunt hiervoor onze prijslijst downloaden of naar de pagina: onderhoudscontracten gaan. Hier staan onze pakketten om jouw website te onderhouden.

Website laten maken

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. Meer lezen? Bekijk ons portfolio.

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben er voor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Online leren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 

Wat is seo

Wat is SEO

Als ondernemer hoor je regelmatig de term SEO voorbij komen. Misschien herken je het wel dat iemand aan jou vraagt of jouw website al gevonden