Webdesign Zeist

PurpleBird is gespecialiseerd in het maken van moderne
websites voor de vooruitstrevende ondernemer.

Ook in Zeist maken wij professionele websites. Ben jij opzoek naar een webdesigner die samen met jou wil kijken naar een goede website? Dan kunnen wij je helpen! Door samen naar je onderneming, wensen en doelgroep te kijken k
Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing

Website laten maken in Zeist

Er gebeurd steeds meer online. Voordat klanten een winkel bezoeken kijken ze steeds vaker online voordat ze daadwerkelijk op pad gaan om een aankoop te doen.

Deze stroom aan klanten wil jij natuurlijk niet missen! Laat daarom een website maken zodat jij meer klanten in je winkel krijgt en verder kunt met ondernemen.

Via jouw website kun jij je bedrijf precies representeren zoals jij dat wil. Daarnaast zorgt je website dat klanten contact met je opnemen of (in het geval van een webshop) start je direct met verkopen. Omdat jouw website 24/7 voor je werkt is dit de beste salesmedewerker die je kunt aannemen!

Met andere woorden, de website werkt voor jou, niet andersom. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat jouw website klaar is voor het digitale tijdperk!
Webdesign utrecht

Over Zeist

Zeist is een plaats in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente Zeist telt een kleine 64 duizend inwoners. Zeist ligt in een bosrijk gebied waardoor het een buitengewoon groen karakter heeft. Zeist bestaat uit vijf wijken: Zeist-Noord, Zeist-Oost, Zeist-West, Zeist-Centrum en den Dolder. De wijk Zeist-Zuid bestaat niet. Verder zijn er in de gemeente en plaats tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten en meer dan duizend gemeentelijke monumenten.

Waarom webdesign Zeist

Websites worden steeds belangrijker voor bedrijven, het is als het ware een online visitekaartje. Het laten maken van een website kost echter veel tijd en geld, daarom vinden wij het belangrijk dat bedrijven hun eigen online visitekaartje kunnen hebben, zonder gedoe of allerlei onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij, Max van Zuilen en Toby van Vuuren, begonnen met PurpleBird, waar we websites maken voor bedrijven. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design,  maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. U kunt uw website laten maken bij Purplebird en wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google. 

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert Hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

Website laten ontwerpen in Zeist

In Zeist bruist het van de ondernemers. Ook in en om Zeist hebben wij verschillende ondernemers mogen helpen aan een website. Wij houden ons bezig met webdesign en webontwikkeling in Zeist. Wil jij je website laten maken met conversiegericht webdesign neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WordPress webdesign in Zeist

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

Wij gebruiken het Wordpress CMS systeem met Elementor. Hierdoor kunnen wij de meest moderne websites maken. Daarnaast is Elementor heel gebruiksvriendelijk zodat jij je website altijd zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Hierdoor hoef je niet steeds contact op te nemen als je snel iets wil veranderen. Daarnaast heeft Wordpress contestant updates waardoor het systeem veilig en up to date blijft. Wordpress kent weinig tot geen limitaties in de wensen. Want bedrijven als BBC, Mercedes Benz en The New York Times zijn ook gebouwd in Wordpress.

Heb jij een grote plannen met je website of wil je het juist klein houden? In beide gevallen is dit cms systeem een uitstekend uitgangspunt. De webdesigner uit Zeist kan jou helpen met jouw project te realiseren.

Webshop webdesign Zeist

Ben jij van plan om zelf producten te verkopen? Super gaaf natuurlijk! Maar dan ontkom je natuurlijk niet aan een goed doordachte webshop. Naast een mooi design en een betaalsysteem is de structuur ook erg belangrijk. Dit komt omdat bezoekers een verwachting hebben bij een webshop. Als het winkelmandje bijvoorbeeld niet rechtsboven in je beeld te vinden is kun je erop rekenen dat de verkopen tegen zullen vallen. En zo is dat met honderden onderdelen van een webshop.

Het is dus belangrijk om hier samen met een specialist naar te kijken. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en bedenken wij de juiste structuur. Daarna beginnen we met het maken van het design. Wanneer jij dit goedkeurt bouwen wij de website. Hierdoor is de webshop een project van ons samen!

Webdesign op maat in Zeist

Ben jij opzoek naar een complexe maatwerkoplossing? Dan ben bij webdesigner Zeist aan het juiste adres! Wij houden van complexe uitdagingen. en lossen deze graag voor je op. Purplebird heeft alle kennis van wordpress in huis. Daarnaast zijn er ook codeurs die jouw oplossing op maat kunnen maken.

Denk bijvoorbeeld aan een afsprakenformulier dat de beschikbaarheid van werknemers laat zien en dat gekoppeld wordt aan een interne agenda. Of bijvoorbeeld een complexe website wat uit meerdere online bronnen gegevens haalt. Maatwerk webdesign is dan voor jou de beste oplossing.

Zo slim als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Marketing
Social Media. Gebruik het om meer klanten te werven.
Leestijd: 3 minuten
Marketing
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en wat het voor jou kan doen
Leestijd: 8 minuten
Website
Website ontwikkeling – Welke factoren zijn belangrijk?
Leestijd: 15 minuten
Marketing
8 Tips bij het kiezen van een marketingbureau
Leestijd: 8 minuten
Marketing
Een huisstijl, overbodige luxe of broodnodig?
Leestijd: 12 minuten
Marketing
Het bouncepercentage. Wat is het en hoe houd je het zo laag mogelijk?
Leestijd: 7 minuten