Webdesign Woerden

PurpleBird is gespecialiseerd in het maken van moderne
websites voor de vooruitstrevende ondernemer.

webdesign woerden
Een website laten maken in Woerden door professionele designers en marketeers. Eerst bespreken wij je wensen en doelen onder het genot van een kop koffie. Daarna gaan we direct voor je aan de slag met het maken van een plan,
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie
Huisstijl, Website

Website laten maken in Woerden

Door onze kennis op het gebied van SEO zal je website goed vindbaar zijn in Google. Dit is de meest cruciale stap als je begint met het laten maken van een professionele website.

Wanneer jij bezoekers op je website krijgt wil je natuurlijk ook dat zij een product aanschaffen of contact met je opnemen voor een dienst. Hiervoor wordt de term neuromarketing gebruikt. Door bepaalde elementen te laten bewegen of de juiste kleuren te gebruiken zorg je ervoor dat bezoekers daadwerkelijk kopen.

Nu heb jij een professionele website laten maken. Maar zie je website niet als een statisch object maar als de meest loyale medewerker binnen je bedrijf. Je website werkt 24 uur per dag zeven dagen per week voor je en representeert jouw bedrijf precies zoals jij dat wil.

Jij werkt niet voor je website maar je website werkt voor jou. Een website maken in Woerden helpt jou en je bedrijf naar het volgende level.
webdesign woerden

Over Woerden

Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht, in het oosten van het Groene Hart. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. De gemeente heeft 52 duizend inwoners en de stad zelf heeft bijna 38 duizend inwonders.

Waarom webdesign Woerden

Het internet wordt steeds groter en websites worden steeds belangrijker voor bedrijven. Zelf een website maken kost veel tijd en levert vaak weinig op. Wij bouwen dynamische en conversiegerichte websites die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Dit zonder gedoe of onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij, Max van Zuilen en Toby van Vuuren, begonnen met PurpleBird, waar we websites maken voor bedrijven. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design,  maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. U kunt uw website laten maken bij Purplebird en wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google.

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert Hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

Website laten ontwerpen in Woerden

Design en webdevelopment in Woerden helpen jouw bedrijf met een professionele website. Wat zijn je wensen? Wij kijken naar een oplossing! Online marketing in Woerden zorgt voor de juiste SEO tehcnieken voor jouw website. Laat je website maken in Woerden en kom bovenaan in Google!

WordPress webdesign in Woerden

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

Wordpress is de meest gebruikte CMS ter wereld. Grote bedrijven hebben op dit platvorm hun website gemaakt zoals: BBC, Mercedes Benz en The New York Times. Omdat Wordpress meer dan duizenden widgets en plugins hebben is het mogelijk om alle soorten websites te maken.

Ook als jij je website laat maken in Wordpress wordt je goed gevonden in Google. Daarnaast blijft Wordpress updaten dus is het een veilig platvorm om je website op te laten bouwen.

Webshop webdesign Woerden

Wil jij producten verkopen via een webshop? Dan ontkom je niet aan een goed doordacht webshop webdesign. Jouw online winkel mag natuurlijk niks anders dan perfect zijn. Het is essentieel dat er goed nagedacht wordt over ‘conversie’ ofwel, kans op aankoop. Een bezoeker van je shop mag natuurlijk niet weggaan zonder iets kopen! Webdesigners uit Woerden zijn webshop specialist en hebben ruime ervaring met conversiegerichte webwinkels.

Samen met jou bespreken wij je doelen onder het genot van een goede kop koffie. Vervolgens zorgen wij voor een professionele website. Wil je ook gelijk een online marketing plan voor je website? Dan kunnen wij dit ook voor je maken en implementeren. Er moet natuurlijk wel geld verdient worden!

Webdesign op maat in Woerden

Wil jij dat je website compleet op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het project bestaat uit het maken van een goede strategie, onderzoek en implementatie. Door gebruik te maken van het juiste design en neuromarketing zal je website niets anders doen dan keihard presteren!

Wil je ook een systeem in je website gebouwd hebben zoals een automatische prijscalculator? Dan staan onze webdevelopers in Woerden klaar om te starten met jouw uitdaging. Heb jij een specifieke wens of een complex idee? Neem contact met ons op!

Zo slim als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Website
Wat is het beste betaalsysteem voor jouw webshop
Leestijd: 5 min minuten
Marketing
Je zoekmachine marketing optimaliseren? Lees onze 8 tips!
Leestijd: 7 minuten
Marketing
7 redenen om te kiezen voor een marketingbureau
Leestijd: 6 minuten
Marketing
Google Analytics 4 installeren; wacht er niet mee!
Leestijd: 4 minuten
Website
Wat is een SaaS bedrijf
Leestijd: 1 minuten
Website
5 webdesign tips voor SAAS bedrijven
Leestijd: 1 minuten