Webdesign Nieuwegein

PurpleBird is gespecialiseerd in het maken van moderne
websites voor de vooruitstrevende ondernemer.

webdesign nieuwegein
Ben jij opzoek naar een webdesigner in Nieuwegein? Je kunt je website laten maken door Purplebird. Wij bouwen websites in de omgeving van Nieuwegein. Door je website te voorzien van de laatste designtrends, SEO en Google Anal
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie
Huisstijl, Website

Website laten maken in Nieuwegein

Het internet wordt steeds belangrijker en steeds meer mensen kijken eerst online voordat ze overgaan tot actie.

Heb je bijvoorbeeld een fysieke winkel dan wil je deze stroom aan klanten niet missen. Met een goede website wordt je goed gevonden waardoor je meer klanten naar je winkel haalt.

Zie je website als een medewerker. Als jij je website laat maken dan verteld jouw website het verhaal voor jou. Daarnaast zorgt hij voor een constante stroom aan klanten. Dit is dus de perfecte medewerker en zeker de investering waard.

Webdesign Nieuwegein maakt je website naar jouw wens. Daarnaast helpen wij jou met de technische aspecten zodat jouw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk.
webdesign nieuwegein

Over Nieuwegein

Nieuwegein is een plaats in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 63.000 inwoners. De stad is ontstaan in 1971 na de samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk.

Nieuwegein is gevestigd aan de lek en heeft een centrale ligging. De snelwegen: A2, A12 en A27 komen langs de stad. Nieuwegein heeft geen spoorwegen maar wel tramstations.

Waarom webdesign Nieuwegein

Websites worden steeds belangrijker in het digitaliserende tijdperk. Door een website te laten maken maak jij je klaar voor de deze en de nieuwe generatie aan klanten. Samen met jou bedenken we een plan zodat we werken naar een succesvolle website.

Na het opleveren van de website zorgen wij voor drie maanden ondersteuning en support zodat de website meteen na lancering goed werkt. Wil je extra support dan kunnen we kijken naar een onderhoudscontract zodat we de beste optie kiezen voor jouw bedrijf.

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Je genereerd hier niet alleen meer klanten mee maar het geeft ook een professionele uitstraling. Daarbij biedt het ook gemak voor jou en de klant. Omdat alle informatie overzichtelijk op de website staat zie je beide partijen tegemoet. Webdesign Nieuwegein denkt hierin met je mee.

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert Hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

Website laten ontwerpen in Nieuwegein

In Nieuwegein bruist het van de ondernemers. Ook in en om Nieuwegein hebben wij verschillende ondernemers mogen helpen aan een website. Wij houden ons bezig met webdesign en webontwikkeling in Nieuwegein. Wil jij je website laten maken met conversiegericht webdesign neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WordPress webdesign in Nieuwegein

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

Wordpress was eerst alleen gemaakt voor blogs maar is uitgegroeid tot een volwaarding CMS. Doordat er duizenden plugins beschikbaar zijn kun je (bijna) alles bouwen op dit platform. Het systeem is open-source, dat betekent dat er momenteel honderden vrijwilligers bijdragen leveren om het beter te maken. Een aantal bedrijven met een WordPress website zijn bijvoorbeeld BBC, Mercedes Benz en The New York Times.

Dit CMS systeem werkt optimaal, is snel en je wordt hiermee goed gevonden in Google.

Webshop webdesign Nieuwegein

Wil jij producten verkopen via een webshop? Dan ontkom je niet aan een goed doordacht webshop webdesign. Jouw online winkel mag natuurlijk niks anders dan perfect zijn. Het is essentieel dat er goed nagedacht wordt over ‘conversie’ ofwel, kans op aankoop. Een bezoeker van je shop mag natuurlijk niet weggaan zonder iets kopen! Webdesigners uit Nieuwegein zijn webshop specialist en hebben ruime ervaring met conversiegerichte webwinkels.

Samen bespreken we jouw webshop strategie. We kijken naar je bedrijf, producten en doelgroep. Op basis van de informatie maken wij een websitestructuur om verschillende upsells en crossells. Met ons doordachte betaalsysteem die we aan je website koppelen kunnen klanten met een klik producten betalen. Hierdoor kunnen wij je omzet maximaliseren.

Webdesign op maat in Nieuwegein

Ook een maatwerkoplossing kan gemaakt worden in Wordpress. Heeft jouw onderneming behoefte aan een sterke maatwerkoplossing? Dan ben jij gebaat bij een goede samenwerking met webdesign experts uit Nieuwegein. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een grote diversiteit aan functies dan kun je bij Purplebird terecht. Wij ontwikkelen en maken jouw website op maat zodat jouw bedrijf een online boost krijgt.

Een voorbeeld van een van de functies is afsprakenformulier dat de beschikbaarheid van werknemers laat zien en dat gekoppeld wordt aan een interne agenda. Of bijvoorbeeld een complexe website wat uit meerdere online bronnen gegevens haalt. Maatwerk webdesign is dan voor jou de beste oplossing.

Zo slim als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Website
Wat is het beste betaalsysteem voor jouw webshop
Leestijd: 5 min minuten
Marketing
Je zoekmachine marketing optimaliseren? Lees onze 8 tips!
Leestijd: 7 minuten
Marketing
7 redenen om te kiezen voor een marketingbureau
Leestijd: 6 minuten
Marketing
Google Analytics 4 installeren; wacht er niet mee!
Leestijd: 4 minuten
Website
Wat is een SaaS bedrijf
Leestijd: 1 minuten
Website
5 webdesign tips voor SAAS bedrijven
Leestijd: 1 minuten