Digitale ervaringen

Ondernemen begint niet bij het verkopen van jouw product of dienst. In ieder geval niet als je naar het volgende niveau wil. Als organisatie heb je meer dan een product.

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

SEO Utrecht

Ben jij opzoek naar een bureau om je SEO werkzaamheden uit te besteden? Wij, als web- en marketing bureau in Utrecht, helpen met zoekmachine optimalisatie. Dit doen we door blogs en pagina’s te plaatsen/optimaliseren zodat ze beter ranken in de zoekmachines zoals Google en Bing.
Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

Professioneel SEO bureau in Utrecht

Misschien ben je al even bezig met het optimaliseren van je website zodat je beter rankt in de zoekmachine. Maar omdat je hart groeit of meer tijd wil vrijmaken voor andere taken wil je graag je SEO werkzaamheden uitbesteden. Wij zijn een gevestigde partij in Utrecht met veel kennis van het bouwen en optimaliseren van websites.

Wat wij doen als SEO specialisten

Als SEO-specialisten zijn we dagelijks bezig met het bedenken, schrijven en optimaliseren van webpagina’s. Een voorbeeld; als je bijvoorbeeld gevonden wil worden op “Timmerman Utrecht” dan werken we een passende pagina uit die aansluit op dit zoekwoord. Hierdoor zul je ranken in de zoekmachines en via deze weg nieuw verkeer naar je website halen. 

SEO-specialisten-in-Utrecht

Onze diensten als SEO Specialist

Als SEO agency in Utrecht bieden we verschillende SEO diensten aan. We helpen bijvoorbeeld met het optimaliseren van de technische onderdelen als het schrijven van nieuwe content. Hieronder de SEO diensten die wij aanbieden:

1. SEO strategie

Bij het optimaliseren van je website voor de zoekmachine kun je beginnen met een strategie. Bijvoorbeeld door zoekwoorden te categoriseren in verschillende stages van een funnel. Hiervoor gebruiken we het model van Google (AIDA). A staat hierin voor awareness. Hier wil je dat bezoekers jou vinden door middel van informatieve en interessante blogs. De D in deze formule staat voor Decision waar bezoekers eerder een keuze gaan maken. Bijvoorbeeld “Auto vergelijken”.

2. Technische SEO

Voordat we beginnen met schrijven moet je website technisch in orde zijn. Dit is het fundament van waar we gaan optimaliseren. Klopt de techniek niet, dan kunnen we schrijven wat we willen maar geen enkele pagina zal ranken. De technische SEO doen we altijd door een scan te maken voor een optimalisatie rapport. Wij hebben ook zelf de kennis in huis om de technische optimalisaties uit te voeren.

3. Content marketing

Voor de gecategoriseerde zoekwoorden (uit de SEO strategie) gaan we pagina’s schrijven. Nadat de content geschreven en gecontroleerd is gaan we de pagina’s plaatsen op de website. 

4. On page optimalisatie

Om de content verder te optimaliseren zullen we op page optimalisaties uitvoeren. Staan bijvoorbeeld alle titels goed (<H1> en <H2> ect.), zijn er juiste omschrijvingen gebruikt in afbeeldingen en staan er genoeg interne links? Ook kunnen we de huidige content verrijken zodat de pagina waardevoller wordt voor de bezoeker.

5. Lokale SEO

Lokale SEO zorgt ervoor dat je lokaal goed gevonden wordt. Heb je een organisatie met een fysieke locatie dan is dit enorm belangrijk. We maken en optimaliseren je Google My Business profiel, zorgen voor lokale pagina’s en optimaliseren je lokale content op je website (zoals een Google maps op je contactpagina).

6. Backlinks

Voor zeer competitieve zoekwoorden is het belangrijk om backlinks te bouwen. Dit is geen makkelijke of goedkope klus. Daarom willen we dit ook alleen inzetten voor zeer commerciële zoekwoorden. Dit zijn zoekwoorden waar direct een koopmotief achter zit.

Het voordeel van SEO uitbesteden

SEO is een zeer tijdsintensieve klus. Zeker als dit niet je primaire vakgebied is. Daarom kan het verstandig zijn om je SEO werkzaamheden uit te besteden aan een SEO agency in Utrecht. Wij helpen je met het halen van je SEO doelstellingen, het besparen van tijd en het delen van kennis en informatie.

FAQ

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van je website en webpagina’s om beter gevonden te worden in de zoekmachine. Een zoekmachine hoeft hierin niet per se Google te zijn. Dit is wel de grootste en meest bekende zoekmachine. Maar er zijn ook andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Wanneer wij jouw website optimaliseren dan optimaliseren we deze gelijk voor alle zoekmachines. 

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie (search engine optimalisatie). Je optimaliseerd je website dus voor een zoekmachine. SEA staat voor zoekmachine adverteren (search engine advertising). Hier koop je advertenties in om bovenaan in de zoekmachine te komen. 

De eeuwige vraag waar elk marketingbureau tegenaan loopt; wat onderscheidt je van de rest? Omdat wij een achtergrond hebben in het ontwikkelen van Maatwerk WordPress websites kunnen we een brug slaan tussen SEO, de techniek en UX/UI. Deze drie disciplines complimenteren elkaar enorm waardoor we een ijzersterke SEO campagne kunnen opzetten. 

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

Loes de Vos

5/5

Met jaarlijks ondertussen meer dan 1.200.000 bezoekers groeit de online aanwezigheid van 123ZING aanzienlijk.

Identiteiten die wij vorm hebben gegeven

Online succes is hard werken. In de onderstaande cases lees je het verhaal van andere ondernemers waarvan wij hun identiteit hebben vertaalt naar een website.

Yelflow

Yelflow de marketingpersonalisatie expert

Design & ontwikkeling
123ZING

De digitale muziekmethode vol energie!

Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting

Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie

Huisstijl, Website
× Stel direct je vraag