Ontwerpen van een visueel goed werkend prototype

Design en technologie is het fundament van ons bedrijf. Met het uitvoeren van deze werkzaamheden is PurpleBird ooit begonnen (lees ons verhaal). En dit is nog steeds het fundament, wij zijn extreem goed geworden in het designen en ontwikkelen van websites, apps en portalen. De combinatie van een goed UX/UI design en schone code geeft de eindgebruiker een optimale ervaring. De optimale ervaring voor jouw klant dus.  

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

overstap maken

Van strategie naar design en technologie

De strategie is het fundament van de uitvoer. Op basis van de strategie gaan we bepalen welke technologie het beste toegepast kan worden. De keuze van de technologie is enorm belangrijk want dit is letterlijk het fundament van het platform.
Dit moet qua design en codering optimaal zijn om de gebruikers de beste ervaring te bieden. Ben je helemaal niet thuis in de wereld van technologie? Geen zorgen, wij zullen je persoonlijk helpen met het maken van de juiste keuze. 

diensten & mogelijkheden

Wat we aanbieden

Websites

Wij ontwikkelen websites met WordPress. Met dit CMS kunnen wij efficiënt unieke websites ontwikkelen.

Portalen

Voor een afgeschermde omgeving kan WordPress of Laravel gebruikt worden. Afhankelijk van de complexiteit.

Web apps

Wanneer de gebruikers directe interactie hebben met een platform dan ontwikkelen wij een Webapp. hiervoor gebruiken we Laravel.

Webshops

Voor het direct verkopen van producten gebruiken wij WordPress in combinatie met Woocommerce.

maatwerk websites ontwikkelen

Onze software & tools

Voor het ontwikkelen en designen van onze maatwerk websites gebruiken wij verschillende tools. Deze tools hebben wij zorgvuldig uitgekozen op efficiëntie, usability en veiligheid. Hierdoor weten we zeker dat wij jou de beste en veiligste oplossing bieden. 

onze manier van aanpak

Het ontwikkeltraject

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. Bij PurpleBird geloven we in het belang van een naadloze digitale merkervaring en daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en doelstellingen te leren begrijpen.

1

Kick-off

Voordat we beginnen hebben we eerst een kick-off.
Hier bespreken we het overkoepelende gedeelte van de strategie en de technologie op detailniveau. Denk aan pagina’s, functies, teksten, afbeeldingen, kleuren en meer. 

2

UX/UI design

Een website bestaat uit meer dan alleen visuele aantrekkelijkheid. Gebruikservaring, toegankelijkheid en sterke inhoud spelen een grote rol in de digitale ervaring. Wij helpen je om dit te realiseren. Jouw wensen en doelen staan bij ons centraal, daarom bespreken wij de voortgang tijdens feedback sessies.

3

Ontwikkelingsfase

Na de designfase gaan we aan de slag met het realiseren van jouw gepersonaliseerde design.
Wij ontwikkelen jouw website op de gekozen technologie. In deze fase komt jouw website echt tot leven. We koppelen de juiste tools en plaatsen alle content.
Incl. Feedback sessie

4

Website lancering

Na het afronden van de ontwikkelingsfase is de website af. We plaatsen jouw website op de juiste hosting omgeving en koppelen deze aan jouw eigen domein.
We dragen alle inloggegevens aan je over en leren je blogs en pagina’s toe te voegen. Elke livegang vieren we natuurlijk met een fles bubbels.

5

Onderhoud

Een goede website moet na livegang natuurlijk goed onderhouden worden. We voeren dagelijks back-ups uit, beschermen jouw website tegen hackers en staan voor je klaar als er problemen zijn.

Onze tevreden klanten!

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. 

het belang van een goed design

Ons werk als UX/UI designers

Het is voor ons extreem belangrijk dat jouw gebruikers de beste digitale ervaring hebben wanneer ze gebruik maken van jouw platform. Om dit te bereiken is een combinatie van goede UX (user experience) en UI (user interface nodig). Hierbij denken we na over wat de bezoeker komt doen en hoe wij daar de beste interface voor kunnen maken. 

hoe wij ons onderscheiden

Onze USP’s

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. Bij PurpleBird geloven we in het belang van een naadloze digitale merkervaring en daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en doelstellingen te leren begrijpen.

Jouw missie is onze missie

Gevoel van samenhorigheid en samen groeien vinden wij heel belangrijk. Jou erbij betrekken en onderdeel laten uitmaken van het team. 
Wij denken mee aan jouw visie om zo tot een goedwerkend resultaat te komen en zodat we samen kunnen groeien. Goede partnerschap is hierbij een belangrijk onderdeel.

Community bouwen

Wij helpen jou met het verbinden, versterken en ontwikkelen van jouw online communityDit doen wij door jouw bezoekers de beste digitale ervaring te bieden met design, technologie en online marketing
Wij vinden duurzame groei hierbij belangrijk en willen daarmee jouw community bouwen. Jouw missie is onze missie. Samen streven we naar een tevreden resultaat.

Jip en Janneke taal

Wij vinden communicatie erg belangrijk. Het persoonlijke contact vinden wij essentieel voor een goede basis. We werken met een open communicatie.
Dit houdt in dat wanneer wij de juiste aanpak bespreken wordt het hele team hierbij betrokken waaronder: designers, developers en marketeers.

merkidentiteit & ervaring

Onze klantcasussen

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. 

Bij PurpleBird geloven we in het belang van een naadloze digitale. merkervaring en daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en doelstellingen te leren begrijpen.

De overstap maken van

Van technologie naar online marketing

Nu het platform staat is het natuurlijk de bedoeling om bestaande en nieuwe bezoekers hier goed over te informeren. Dit doen we met een verhaal, jouw verhaal. Dit verhaal delen we via verschillende kanalen om jouw doelgroep te bereiken. Dit noemen we “online marketing”. 

Word ook zo slim
als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Wat zijn de verschillende soorten community kanalen | complete uitleg 2023
Is het maken van een keuze nog een stap te ver?...
Hoe laat je een online community groeien | complete uitleg 2023
Als eerst moet jij jezelf en de markt goed kennen. Ben...
Website ontwikkeling – 6 belangrijke factoren om rekening mee te houden
Website ontwikkeling; denk als jouw bezoeker Bij websiteontwikkeling komen veel verschillende...
× Stel direct je vraag