Software as a Service (SaaS)

Verkoop jij software in abonnementsvorm? Dan zit je waarschijnlijk met het volgende; hoe kan ik klanten via mijn website binnenhalen voor een lager bedrag dan mijn customer lifetime value (CLV)? Dit is een belangrijke vraag waar elk SaaS bedrijf mee te maken heeft.

Wij denken graag met je mee en helpen je dit te bereiken.

EXPERTISE

Waarom PurpleBird

Als digital agency richten we ons op specifieke branches waar we zeker weten dat we impact kunnen maken. Voor SaaS bedrijven weten we dat een conversie-gerichte website in combinatie met goede SEO het verschil maakt. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden op verschillende belangrijke zoekwoorden. 

Vervolgens wil je ook dat deze bezoekers een actie uitvoeren. Dit kan direct sales zijn of met een tussenstap, bijvoorbeeld met een e-mail campagne.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow
Design & ontwikkeling
Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing

Een aantal trotse klanten:

Jouw vaste partner

Samen bedenken we een plan hoe we via jouw website meer leads kunnen genereren. Dit kan zijn door gebruik te maken van lead squeeze pages of slimme popups die gekoppeld zijn aan een e-mail campagne. De ideeën werken we uit in een duidelijk stappenplan. Zo weten we van tevoren waar we naartoe werken. 

Ook zullen we dit plan uitvoeren en tussentijds de resultaten delen. Zo beantwoorden we vragen als “welke campagnes lopen goed?” en “wat heeft verbetering nodig?”. Vervolgens draaien we aan verschillende knoppen en verbeteren we de campagnes. Zo zijn we voor en tijdens het project jouw vaste partner. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op en kom een keer gezellig op de koffie.

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart. Zo zorgen we voor een duidelijke roadmap met direct inzicht.

KENNISMAKING
Kickoff & Strategie
Voordat we starten organiseren we een kickoff. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
KENNISMAKING
VISUEEL VERHAAL
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
VISUEEL VERHAAL
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
ELEMENTOR DRAG & DROP
WEBSITE LIVE
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
WEBSITE LIVE
GEZIEN WORDEN
Online marketing
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
GEZIEN WORDEN
ALTIJD UP-TO-DATE
Onderhoud & Beveiliging
Wij zorgen ervoor dat jouw website beveiligd, snel en up-to-date blijft. Ook maken we elke dag een backup zodat je er zeker van bent dat er niks met je website gebeurt. Uptime is meer dan 99,9%.
ALTIJD UP-TO-DATE
× Stel direct je vraag