Technische SEO

Als je alles wil weten over SEO dan is het technische gedeelte misschien wel de meest interessante. De technische kant van SEO is super belangrijk, hiermee kan je veel impact maken en het is uitdagend. 

technische-SEO

Een aantal trotse klanten:

TECHNISCHE SEO 🔎

Basis van Technische SEO

Het belangrijkste gedeelte van SEO is het technische gedeelte. Niet perse omdat je hier direct het meeste impact mee kan maken maar omdat SEO niet werkt als de techniek niet goed staat. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld sitemapping. Want zonder goede sitemap kan je website niet goed geïndexeerd worden. 

Als jij vaak aanpassingen doet op je website (wat heel goed is) heb je de kans dat er 404 pagina’s ontstaan. Deze 404 pagina’s wil je opsporen en oplossen. Dit voorkomt dat bezoekers een slechte site ervaring hebben. 

Ook wil je dat de structuur van de website in orde is. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk door de website heen navigeren zonder de weg kwijt te raken. Dit kun je doen door breadcrumbs toe te voegen aan je pagina’s. Dit is een overzicht van van opeenvolgende pagina’s.

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Wat-is-een-saas-bedrijf-
Creativiteit & Design
Wat is een SaaS bedrijf
Creativiteit & Design
5 webdesign tips voor SAAS bedrijven
SEO-strategie
SEO
Ahrefs
wat-zijn-interne-links
SEO
Wat is internal linking
White-hat-vs-Black-hat-SEO
SEO
White hat vs Black hat SEO
website-teksten-schrijven
Creativiteit & Design
Website teksten schrijven