SEA uitbesteden

Je SEA uitbesteden? Wil je goed gevonden worden op zoekwoorden, dan kost dit zowel tijd als energie. Als ondernemer wil je uiteraard zo goed mogelijk worden gevonden, zodat je meer bezoekers op jouw website krijgt. 

Voor we dieper op SEA uitbesteden ingaan, is het belangrijk eerst meer over SEA te weten. SEA staat ook wel voor Search Engine Advertising. Dit betekent ook wel zoekmachine adverteren. Je gaat doelgericht met zoekwoorden adverteren op de Google zoekmachine. Hierbij stel je van tevoren een budget is. Je wilt natuurlijk tegen zo min mogelijk kosten zoveel mogelijk verkeer uit jouw advertenties realiseren. Tegenwoordig vraagt dit om zowel specialistische als strategische kennis,. Hierdoor kiezen veel meer ondernemers ervoor om een SEA specialist in te zetten. Wij zetten een goede strategie op, zodat de producten of diensten van jouw bedrijf of organisatie beter onder de aandacht komen. Zo genereer je steeds meer klanten.

Veel ondernemers maken daarom de keuze voor zoekmachine adverteren. Deze methode maakt het mogelijk om doelgericht bezoekers te bereiken op basis van relevante keywords. Zo genereer je meer klanten. Wil je het maximale uit je Google Ads halen, dan dienen je campagnes goed opgezet te zijn. Ook moeten deze worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Hier komt veel kennis bij kijken. Kennis waar je wellicht niet zelf over beschikt, maar Purple Bird wel. Jouw Google Ads campagnes kun je gerust overdragen aan onze SEA experts. Bij ons ben je altijd verzekerd van professionele campagnes. Kies meteen voor jou SEA uitbesteden aan Purple Bird of lees verder voor meer informatie.

SEARCH ENGINE ADVERTISEMENT

Soorten SEA advertenties

Er zijn verschillende soorten SEA advertenties die wij kunnen gebruiken in onze campagnes. Denk bijvoorbeeld aan de volgende advertenties:
Tekst: via tekst wordt het meest geadverteerd. Deze advertenties worden boven en onderin de pagina getoond van de organische zoekresultaten. Hier is slechts beperkte ruimte voor. Wat je met deze ruimte doet, is van grote blang. De ruimte goed benutten kan namelijk een positieve invloed hebben op jouw click-trough rate. Wij weten precies wat we met jouw tekstadvertenties kunne doen, zodat de ruimte goed benut wordt.

Wij weten precies hoe je deze beperkte ruimte maximaal kunt benutten, aansluitend op jouw doelgroep. Door het correct interpreteren van KPI’s zoals conversies, kwaliteitsscores en CPC optimaliseren wij jouw SEA-campagne.

Displays: wij verspreiden online banners, waardoor jouw producten of diensten zeker niet onopgemerkt blijven. We selecteren methode die het beste bij jouw doelstellingen past en het meeste rendement uit de SEA campagnes haalt.
Google Shopping: we kunnen ook je Google Shopping in handen nemen. Dit is een belangrijk deel van Google waarbij je jouw product aan jouw doelgroep kunt laten zien. Wij zorgen ervoor dat jouw producten bij relevante zoekopdrachten verschijnt. Ook bedenken we nieuwe campagnes en strategieën om jouw klantenstroom te bevorderen.

Tom Jansen
Web developer
Toby van Vuuren
Eigenaar & Marketing
Ramon Winters
Webdesigner

Een aantal trotse klanten:

BESTE KEUZE

SEA uitbesteden of zelf doen?

Je SEA uitbesteden of zelf doen? SEA kan best wat geld kosten en de kans is er dat het je niets oplevert. Kies je voor het uitbesteden van je SEA aan professionals, dan profiteer je van zowel kennis als ervaring. Je weet zeker dat er alles aan gedaan wordt om optimaal rendement uit jouw investering te behalen. Sowieso zal de kennis en ervaring van professionals zeker in jouw voordeel werken. Ga je zelf aan de slag met Google Ads, dan is de kans groot dat je veel betaalt voor zoekwoorden die je eigenlijk maar weinig opleveren.
Je kunt ook bovenaan in Google staan zonder meer dan je concurrent te betalen. Wil je dit echter realiseren, dan is het belangrijk dat je veel kennis in huis hebt. Over deze kennis beschikt Purple Bird. Wij hebben met succes verschillende Google Ads campagnes gerealiseerd en zorgen ervoor dat je meer haalt uit jouw investering.

SEA resultaten

FAQ

De meest gestelde vragen over het SEO proces. 

Het uitbesteden van je SEA brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste  voordelen hiervan hebben wij hieronder voor je op een rij gezet. Adverteren via de zoekmachine zorgt voor:
– Hogere naamsbekendheid
– Meer herhaalaankopen en contactaanvragen
– Maximaal rendement uit je advertenties
– Meer relevante bezoekers op je website
– Direct meetbare resultaten

Besteed je jouw SEA uit aan Purple Bird, dan ben je altijd zeker van meer voordelen dan elders. Wij hebben de redenen om juist voor ons te kiezen voor je op een rij gezet. Kies je voor onze specialisten, dan kies je voor het volgende:
– Wij weten alles over SEA
– Wij zijn altijd up-to-date
– Wij leveren snel resultaat
– Wij zorgen ervoor dat je jouw concurrenten een stap voor bent
– Professionele campagnes

STAPPEN ZETTEN

Jouw SEA uitbesteden aan PurpleBird? Neem nu contact op

Meteen jouw SEO uitbesteden aan een specialist? Neem direct contact op met Purple Bird. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 22 71 568. Ook kun je mailen naar info@purplebird.nl. Wij helpen jou graag om hoger in Google te komen. Kies voor je SEO uitbesteden aan Purple Bird en maak werk van jouw website!

× Stel direct je vraag