SEA strategie

Naast een SEO strategie kun je ook adverteren in Google. Als je website net nieuw is en je hebt nog geen vaste klanten dan is een SEA strategie een goede uitweg.
SEA-strategie

SEA strategie bepalen voor jouw website

Hierdoor kun je veel extra bezoekers krijgen op je website. Zorg wel eerst voor een goed werkende professionele website want aan alleen bezoekers heb je niks. Je moet ook je conversie optimaliseren.

SEA gebruiken voor startend ondernemers

Voor twee euro per dag kun jij al tientallen bezoekers per dag naar je website halen. Dit klinkt niet veel maar dit zijn er ongeveer honderd per week. Daarvan hoeft maar een iemand te zijn met een opdracht en jij hebt je kosten er al uit. Als je net start is het erg lastig om te meten wat je investering is en wat je er aan terug verdiend. Maar als jij verwacht dat je met €60,- euro per maand een opdracht per week kunt realiseren dan is €60,- euro helemaal niet veel (afhankelijk van de grootte van de opdracht).

SEA strategie

SEA strategie in combinatie met SEO

Wanneer jij je SEA start zie jij in het Google ads account keywoorden waar veel op geklikt wordt. Deze keywoorden kun jij weer opnemen in je SEO strategie en SEO optimalisatie. Daarnaast kun je kijken waar jij met SEA de nummer een positie scoort en of jij die plekken ook gratis kan behalen met SEO.

Met SEA jouw bedrijf opschalen

Wanneer jij dus daadwerkelijk 4 opdrachten per €60,- euro aan investering binnenhaalt en dat is rendabel dan kun je kijken of jij 8 opdrachten per €120,- binnenhaalt. En zo kun je verder totdat je aan je maximale potentie zit. In de theorie klinkt het heel simpel maar om dit daadwerkelijk te meten is moet je goed je data traceren. Maar als jij je cijfers kent dan is het opschalen van je SEO strategie een van de makkelijkste manieren om je bedrijf te laten groeien.

Jouw SEA strategie ontwikkelen

Wil jij het maximale uit je SEA strategie halen? Zorg voor een goede website en zorg ervoor dat jij je data kan traceren. Wij kunnen je hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het ontwikkelen en implementeren van jouw SEA strategie.

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online resultaten behalen?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-betekent-fomo
Marketing
Wat betekent FOMO en hoe kan FOMO ingezet worden
hoe-word-je-een-goede-onderhandelaar
Marketing
Word in 7 stappen een top onderhandelaar
designen als een dokter
Creativiteit & Design
In zes stappen designen als een dokter

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!