NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

plugins

Als jij specifieke functionaliteiten wil voor jouw website dan kun je gebruik maken van verschillende plugins om deze toe te voegen.
wordpress-plugins

Plugins voor alle functionaliteiten voor jouw website

Plugins zijn eigenlijk een stukje code wat de website meer mogelijkheden geeft. Er bestaan al heel veel plugins waarvan je soms de maker ervan moet betalen maar meestal zijn ze gratis. Het maken van een stukje code om de extra functies toe te voegen kan behoorlijk complex zijn en er zit ook veel werk in. Als je specifieke wensen hebt dan zul je wel bereid moeten zijn hier in te investeren.

Het ontwikkelen van een Plugin

Als jij bijvoorbeeld producten verhuurd en laten wij in dit voorbeeld graafmachines nemen. Dan wil jij dat de bezoeker gemakkelijk een overzicht kan vinden met alle beschikbare graafmachines voor zijn opdracht.

Door een functie toe te voegen op de homepagina die vraagt naar alle informatie die jij nodig hebt om een lijst samen te stellen. Bijvoorbeeld: van wanneer tot wanneer wil je de graafmachine huren, welke klus en waar. De bezoeker vult dit in en klikt op verder, hij ziet vervolgens een heel overzicht met beschikbare graafmachines die hij kan huren.

Deze plugins kosten wat om te ontwikkelen maar kunnen behoorlijk veel tijd schelen en daarmee ook kosten. Daarnaast kunnen de plugins door het gebruiksgemak extra klanten opleveren.

Jouw plugin laten ontwikkelen

Als jij een specifieke wens hebt voor je website dan kun je jouw plugin bij ons laten ontwikkelen. Wij kijken samen met u naar de specifieke wensen en bouwen voor u de plugin en helpen u bij het plaatsen op de website. Daarnaast zorgen wij voor onderhoud en ondersteuning.

De ontwikkeling van een plugin wordt gedaan door codes en verpakt in een zipbestand. Deze uploaden wij dan op uw website zodat deze opgepakt wordt door je CMS.

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online groeien?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!