Ons ontwikkelproces

Het geheim van een succesvol project begint bij een duidelijk plan. 

Stap 1: strategiesessie

Ieder succesverhaal begint met een strategisch plan. Daar helpen we je graag bij. Samen brengen we jouw wensen, doelen en mijlpalen in kaart. Dit overleggen we graag met je in een persoonlijk gesprek: de kick-off.

Stap 2: webdesign

Een website bestaat uit meer dan alleen visuele aantrekkelijkheid. Gebruikservaring, toegankelijkheid en sterke inhoud spelen een grote rol in de digitale ervaring. Wij helpen je om dit te realiseren. Jouw wensen en doelen staan bij ons centraal, daarom bespreken wij de voortgang tijdens feedback sessies.

Incl. Feedback sessie

Stap 3: development

Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van jouw gepersonaliseerde design. Wij ontwikkelen alle sites in WordPress, hierbij gebruiken we de visuele page builder Elementor. In deze fase komt jouw website echt tot leven. We koppelen de juiste tools en plaatsen alle content.

Incl. Feedback sessie

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart.

BUBBELS
Website lancering
Na het afronden van de ontwikkelingsfase is de website af. We plaatsen jouw website op de juiste hosting omgeving en koppelen deze aan jouw eigen domein.

We dragen alle inloggegevens aan je over en leren je blogs en pagina's toe te voegen. Elke livegang vieren we natuurlijk met een fles bubbels.
4
BUBBELS
BEHEER & ONDERHOUD
Onderhoud
Een goede website is nooit af. We voeren dagelijks back-ups uit, beschermen jouw website tegen hackers en staan voor je klaar als er problemen voordoen.
5
BEHEER & ONDERHOUD
SUCCES VERDER UITBOUWEN
Doorontwikkeling & online marketing
Na een succesvolle lancering willen we natuurlijk doorbouwen. We helpen je met het opzetten van nieuwe campagnes, het bouwen van landingspagina's en het schrijven van goede SEO teksten. Wij reserveren maandelijks uren zodat we altijd voor je klaarstaan.
6
SUCCES VERDER UITBOUWEN
× Stel direct je vraag