NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

logo

Een bedrijfslogo laten maken voor je website.
bedrijfslogo-laten-maken

Hoe bedenk je een bedrijfslogo

Een bedrijfslogo bedenken voor je bedrijf kan een lastige taak zijn. Het logo kom namelijk overal op terug en moet eigenlijk in een keer kunnen zeggen waar je bedrijf over gaat. Zo staat je logo bovenaan op het briefpapier of is het terug te zien op je visitekaartjes.

Je logo laten aansluiten op je huisstijl

Je bedrijfslogo moet aansluiten op je huisstijl. Als jij bijvoorbeeld whiskyflessen verkoopt in het hogere segment heb je vaak een strakker of zakelijkere logo dan wanneer je in het lage segment verkoopt. Met je logo moet je naar de klant communiceren. Zorg er daarom voor dat je logo vertrouwd en duidelijk is. In dit geval is minder vaak meer.

Combinatie met webdesign

Je bedrijfslogo is eigenlijk het fundament van je hele websitestijl. Je logo heeft een bepaalde uitstraling waar het webdesign op aangesloten wordt. Bij een heel ruig logo wordt de website ook wat ruiger en stoerder. Wij hebben bijvoorbeeld voor een simpel logo gekozen. Dit wordt ook wel een clean logo genoemd. Hier wordt dan de hele website op gebouwd.

Hulp bij het ontwerpen van je bedrijfslogo

Vind jij het moeilijk om zelf een logo te ontwikkelen voor je bedrijf. Wij kunnen je hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op dan helpen wij je verder.

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online groeien?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!