NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

Leads genereren

Jij wilt met je website leads genereren zodat je vaak bij potentiële klanten op bezoek kunt of offertes kunt versturen. Met als einddoel zoveel mogelijk goede opdrachten binnen te halen.

Maar wat onderscheidt een gewone website van een leadwebsite? Hoe kun jij je leads verhogen en je website afspraken voor jou laten maken? Er zijn veel manieren voor leads genereren.

Van conversie naar leads genereren

Aan alleen bezoekers heb je niks. Je kunt meer dan 100 bezoekers per dag hebben op de website maar als niemand contact met je opneemt zul je nooit een opdracht binnenhalen. Hiervoor moet de conversie verbeterd worden door conversie optimalisatie. Hier wordt getest wat wel en wat niet werkt. Vaak wordt dit gedaan aan de hand van A/B testen. Zodra blijkt dat test B meer leads genereerd wordt dit geïmplementeerd en vervolgens wordt er een tweede A/B test gedaan.  

Leads genereren

Tips om meer leads te genereren

Bezoekers willen graag weten wie er achter een onderneming zit. Als jij laat zien wie je bent en waar je voor staat zul je niet alleen meer leads krijgen maar ook meer kwalitatieve leads binnenhalen. Wat betekent dat je een grotere slagingskans hebt op je offerte of afspraak. Zorg ook voor dat de weg naar het aanvragen van een offerte of afspraak zo simpel en kort mogelijk is. Zorg er ook voor dat de bezoeker niet tussendoor afgeleid wordt met andere opties. Want de bezoeker opties geven is de grootste conversie killer.

Wil jij een lead generator maken van jouw website

Wil jij oneindig veel leads genereren met jouw website? Zorg dan voor conversie verhogen, optimaliseren en genereren. Wij kunnen je helpen dit te realiseren. Heb jij een lead website of wil je er een laten maken, neem dan contact met ons op. En wij kijken samen naar de beste strategie!

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online groeien?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!