NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

Leads genereren met Facebook marketing

Facebook marketing
facebook-marketing

Facebook marketing starten voor jouw bedrijf

Jij wilt meer bezoekers naar je website halen door te starten met Facebook marketing. Maar waar moet je beginnen? Je hebt met het maken van Facebook marketing heel veel mogelijkheden en heel veel verschillende manieren om je bedrijf te laten groeien. Voor een kapperszaak is het belangrijk om een fanbase te creëren op de Facebookpagina zelf terwijl je bij een webshop strategie zou kiezen voor conversie optimalisatie met de Facebook campagnes.

Pagina advertenties

Op je facebookpagina kun je berichten plaatsen zodat jouw volgers deze kunnen zien. Misschien heb je het zelf wel eens gezien maar deze berichten kun je promoten om mensen te bereiken die jouw facebookpagina nog niet volgen. Daarnaast heb je de optie om berichten te plaatsen die je alleen als advertentie gebruikt maar niet geplaatst wordt op je pagina. Dit zijn dan de onzichtbare advertenties die (begrijp me niet verkeerd) heel erg zichtbaar zijn voor je doelgroep. Je gebruikt deze als jij je facebook pagina graag overzichtelijk wil houden en niet vol wil stoppen met advertentieberichten.

Facebook bedrijfsmanager

Advertenties kun je plaatsen op je facebook bedrijfsaccount. In je bedrijfsaccount kun jij je advertenties, doelgroepen en facebookpixel beheren. Vervolgens kun je specifieke groepen aanmaken voor je bekendheid voor naamsbekendheid, overweging om interesse te wekken en conversies voor conversie verhogen.

Facebook marketing

Facebook marketing: bekendheid

Je wilt natuurlijk dat jouw naam bekender wordt. Dit doe je met de bekendheid optie binnen Facebook. Facebook zorgt ervoor dat jij voor zo weinig mogelijk geld zo veel mogelijk mensen kan bereiken. Als jij ook je Instagram hebt gekoppeld dan plaatst Facebook de berichten ook op Instagram zodat jij nog meer bereik hebt. Eigenlijk Facebook en Instagram marketing in een.

Facebook marketing: overweging

Nu jij het woord verspreid hebt wil je dat mensen jou gaan overwegen om zaken met je te doen. Dit doe je aan de hand van de overweging advertentie. Hiervoor zorgt Facebook ervoor dat mensen die jou overwegen de advertentie te zien krijgen.

Facebook marketing: conversies

Als laatst wil jij natuurlijk verkopen of leads genereren. Dit doe je met de Facebook optie conversie. Hierdoor zorgt Facebook dat potentiele kopers getarget of geretarget worden.

Facebookpagina laten groeien

Onder de kop overweging heb je ook de optie om interactie te krijgen met je doelgroep. Hierdoor kun je ze ook uitnodigen om je Facebook pagina leuk te vinden en te volgen. Hierdoor groeit je community.  

Nu jouw Facebook marketing

Zorg er ook voor dat jouw Facebook Marketing het maximale oplevert! Wij helpen je met het opzetten en optimaliseren van jouw campagnes zodat jij je conversie kan verhogen en leads verhogen.

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online groeien?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!