Lancering

Zodra je website online staat wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je website. Tijd voor de lancering!
lancering website

Lancering van jouw website

Hierbij doe jij een korte reclame actie waarbij je bekent maakt dat je bestaat. De lancering kan variëren van een post op sociale media tot duizenden euro’s investeren om bekend gemaakt te worden via verschillende kanalen. De lancering kan ook een aanloop zijn naar je marketingplan. Vanuit hier kun je gelijk doorpakken met adverteren om je klanten bij jou te laten kopen.

Website lanceren via sociale media

Wij zorgen er altijd voor dat wanneer een website online komt te staan dat er online publiciteit bij komt kijken. Dit doen wij aan de hand van een sociale media post zodat de omgeving weet dat er een nieuwe website gelanceerd is. Jij kunt hierin natuurlijk ook actie ondernemen door een paar Facebook of Instagram advertenties online te zetten. Hierdoor zorg je er ook meteen voor dat je website goed bezocht wordt. Dit ziet Google en zal je hoger zetten in Google. Ook dit kan meegenomen worden in je SEO strategie.

Lancering

Offline lanceren van je website

Wat ook gedaan wordt is flyers uitdelen of op de post doen. Dit kun je zelf doen of laten doen door een plaatselijke krantenbezorger. Zorg er wel voor dat jij duidelijk verwijst naar je website. Daarnaast moet je natuurlijk het woord verspreiden op feestjes of je laat het weten aan je vrienden.

Succesvolle lancering

Je weet meteen wanneer de lancering van jouw website succesvol was. Als jij uit je lancering gelijk een paar klanten weet te halen heb jij het goed gedaan. Want de eerste klanten zijn vaak het lastigst om te vinden. Zorg ervoor dat jij deze klanten vasthoudt en breid vervolgens je klantenbestand uit.

Jouw website succesvol lanceren

Wil jij een korte reclame actie om jou website te lanceren? Vraag voor tips en tricks een offerte aan bij Purplebird en wij helpen je verder!

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online resultaten behalen?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-betekent-fomo
Marketing
Wat betekent FOMO en hoe kan FOMO ingezet worden
hoe-word-je-een-goede-onderhandelaar
Marketing
Word in 7 stappen een top onderhandelaar
designen als een dokter
Creativiteit & Design
In zes stappen designen als een dokter

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!