wat-is-een-mobile-design-2

Wat is mobile design

Je WordPress website optimaliseren voor mobiel

Naast een goed design voor je website moet je website ook goed weergegeven worden op mobiel. Zo wordt er ongeveer 70% van alle zoekopdrachten gedaan op mobiel. Dit zegt eigenlijk dat het belangrijker is om je website te optimaliseren voor mobiel dan voor de computer.

Wat gebeurd er als mijn website geoptimaliseerd wordt voor mobiel

Op de computer zie je vaak dat tekst en afbeeldingen naast elkaar staan. Terwijl op mobiel staan tekst en afbeeldingen vaak onder elkaar. Dit hoeft helemaal niet slecht te zijn omdat iedereen tegenwoordig gewend is om te scrollen. Denk maar aan het gebruik van Facebook en Instagram.

Is het erg als mijn website niet geoptimaliseerd is voor mobiel

Het antwoord op deze vraag is: ja. Niet alleen je bezoekers zullen dit vervelend vinden om op een website te komen die ze niet goed kunnen gebruiken maar ook Google zal je flink straffen. Dit doen ze door jou onderaan in de zoekresultaten te zetten.

Hoe kan ik mijn WordPress website optimaliseren voor mobiel

Heb jij je website gemaakt in WordPress CMS en Elementor dan is het heel simpel om je website mobielvriendelijk te maken. Dit doe je onder de geavanceerde instellingen. Lukt dit je niet dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan verder.

Meer kennisbank artikelen

Wat is Cocreatie? 
Cocreatie is een samenwerkingsvorm waarbij verschillende stakeholders – zoals organisaties, klanten,...
Wat is Codesign
Codesign, of co-design, is een ontwerpproces waarbij ontwerpers en stakeholders samenwerken...
Wat is een concurrentiestrategie
Concurrentiestrategie verwijst naar de manier waarop een bedrijf concurreert in de...