Headless WordPress website laten maken

Een nieuwe manier wanneer je een website laat maken. Een Headless WordPress website. Ultra snel, Veilig en Schaalbaar. 

HEADLESS WORDPRESS WEBSITE

Snel, beter, veiliger

Wij ontwikkelen op een nieuwe innovatieve manier onze websites. Dit zijn Headless WordPress websites waarbij de back-end is losgekoppeld van de live website. Het voordeel van deze websites is dat ze ultrasnel en super veilig zijn en hebben een uptime van 99,99%.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

MAXIMALE PERFORMANCE

Ultra snelle WordPress website performance

Overal op de wereld de snelste WordPress website performance door ons Customer Delivery Network (CDN) met meer dan 300 locaties wereldwijd. Normaal ben je afhankelijk van de locatie van de server. Staat de server in Amsterdam dan kunnen bezoekers uit Amerika last van een maximale laadtijd. 

Doordat wij de live website loskoppelen van de backend en plaatsen op het web als voor gerenderd bestand neemt de snelheid en performance enorm toe. Jouw bezoekers zullen de website precies hetzelfde ervaren alleen dan met maximale performance. Dit zal ook meteen een positief effect hebben op je conversies en Google rankings.

headless wordpress performance
MAXIMALE BEVEILIGING

Beveiligd met cloudflare

De live website bestaat uit een statische architectuur van pure HTML, CSS en Javascript zonder onderliggende servers. Ook wordt al het verkeer eind tot eind versleuteld via Cloudflare waardoor online verkeer niet onderschept kan worden. Last van DDos aanvallen, spambots of hack attacks? Met Headless WordPress websites hou je dit buiten de deur.

99,99% UPTIME

Unbreakable - 99,99% uptime

Groot onderhoud aan je website waardoor je website een tijdje offline gehaald moet worden? Met Headless WordPress ontwikkel jij je website achter de schermen en test je alle functionaliteiten voordat je dit publiceert. Je kunt over een periode van meerdere maanden werken aan je website zonder dat de bezoeker hier maar iets van merkt. Zo weet je ook zeker dat de bezoeker geen last heeft van bugs omdat updates te vroeg zijn gepubliceerd.

INCLUDINGS

Headless WordPress

Toegankelijk, verfrissend en professioneel. Jouw website moet iets unieks zijn en jou onderscheiden van de concurrentie. 

Cloudflare security

End-to-end encryptie via Cloudflare. Optimale veiligheid met HTTPS en bescherming tegen DDos aanvallen.

Global CDN met 300 locaties

Overal ter wereld maximale performance. In Amerika, Griekeland, Australie, Nederland etc. Ook maximale performance voor internationaal verkeer.

Vooraf gerenderd

Websites worden vooraf gerenderd als statsiche infrastructuur in HTML, CSS en Javascript. Hierdoor wordt de website ultrasnel!

Beveiligde omgeving

Werk vanuit een beveiligde omgeving en publiceer alle veranderingen in één keer. Geen under construction pagina's of downtime.

Hoe werkt een Headless WordPress website?

Een Headless WordPress website is eigenlijk een wordrpess website maar dan zonder de back-end. Dit betekent dat je niet meer kan inloggen via de website (domein/wp-admin/). Dit komt omdat alleen de front-end wordt gebruikt. De backend van de website waarbij je aanpassingen kunt doen staat in een beveiligde omgeving. 

Wil je de website aanpassen dan doe je dit vanuit de back-end in de beveiligde omgeving. Zijn de aanpassingen gedaan dan kun je dit via de rest api pushen naar de front-end. 

Wil je alles weten over Headless WordPress websites? Lees dan ons in-depth blogartikel hieronder.

× Stel direct je vraag