Lees nu: Waarom een logo niet groot op je website hoeft ->

Online Strategie

Een website laten maken met beleving. Een webste met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Online website strategie

Wat zeg jij als iemand aan jou vraagt: “wat is de strategie van jouw website?” Vaak denken ondernemers hier helemaal niet over na. Maar een goede website strategie is wel het fundament van online succes. Een goede vraag wat jij jezelf kunt stellen is: “waarom zou jij je website niet offline halen?”. Nu is het meteen duidelijk waarom jij een website hebt! 

Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

WEBSITES MAKEN

Starten met een online strategie

Voordat wij starten met het ontwikkelen van jouw website doen we een Kick Off. Hierin bespreken we alle onderdelen van een succesvolle website. Van Branding tot Marketing en van Design tot Support & Onderhoud.

Strategie

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

Design

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Marketing

Wat is jouw verhaal? Hoe past dit in de strategie? En hoeveel klanten kun jij maximaal bedienen? Jouw succes is ons succes! 

SPARREN

Website strategie uitdenken

Na de Kick Off starten wij met het design en het ontwikkelen van de website. We zorgen ervoor dat jouw verkooptargets in een lijn liggen met de strategie van de website. Dan bouw je niet alleen een mooie website maar bouw je aan ‘onine succes’. Dat is waar wij naar streven. En daar is een online webiste strategie het fundament van.

DOELEN

Doelgericht starten met bouwen

Elke onderneming is anders. Dit zorgt er ook voor dat elke onderneming andere doelen heeft. Voor de een is interactie met gebruikers een must. De andere ondernemer gebruikt de website als lead generator. Deze doelen zullen bepalen hoe de website ingericht wordt. En ook welke marketingstrategie we gaan inzetten.

HERONTWIKKELING

Strategiesessie plannen

Het ontwikkelen van een website op basis van een online strategie is ook waardevol als je al een website hebt. Vanaf dit punt kun je zien hoe het nu gaat en wat er beter kan. Het bouwen naar online succes begint dus met een goede strategie.

Zo slim als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

wat-zijn-backlinks
Marketing
Wat is Linkbuilding?
Leestijd: 5 min minuten
Hoe werkt de SPIN verkoopmethode
Marketing
SPIN verkoopmethode
Leestijd: 4 min minuten
Creativiteit & Design
Waarom een groot logo op je website een slecht plan is.
Leestijd: 2 minuten