NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

Online Marketing

Een website laten maken met beleving. Een webste met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Zakelijke website laten maken

Jij kijkt naar online marketing. Dan kunnen we ervan uitgaan dat je een website hebt. Heb je deze nog niet? Bekijk dan onze websites en laat door ons een professionele website maken. Dit is namelijk erg belangrijk voordat je begint met online marketing.

SEO-stappenplan
Hollands College
Case study: Eindelijk, een positie in Google. Lokale SEO en Zoekamchine marketing.
Website, Marketing
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

WEBSITES MAKEN

Websites maken door heel Nederland

Als jij op zoek bent naar een online marketing bureau om jouw website een boost te geven dan moet jij je het volgende afvragen: is de marge op je producten hoog genoeg en ben je bereid te investeren. Er zijn marketinggoeroes die beweren dat je kosteloos kunt investeren maar hier geloven wij niet in.

Strategie

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

Design

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Marketing

Wat is jouw verhaal? Hoe past dit in de strategie? En hoeveel klanten kun jij maximaal bedienen? Jouw succes is ons succes! 

RESULTAAT

Online marketing

Online marketing doen we aan de hand van een slimme strategie. Door dit te doen boosten wij jouw bedrijf met meer klanten en meer omzet. Met website marketing heb je niet alleen meer aandacht, je groeit ook echt als bedrijf. Dit is enorm belangrijk als bedrijf!

ZAKELIJK

De online strategie in de praktijk

Misschien een moeilijke vraag om zo direct te stellen maar wat is jouw online marketing budget? Wat is een klant jouw waard? Waarschijnlijk meer dan dat je denkt. Eerder gaven we het voorbeeld van de customer lifetime value. Maar wat is dat nu precies? We geven een voorbeeld:

Wij snappen dat dit best lastig is voor een ondernemer. Daarom bieden wij online marketing ondersteuning en helpen wij met het verbeteren van de online marketing. Zelfs als je een beginnend ondernemer bent bieden wij online marketing voor beginners.

WEBDESIGN

Online Marketing uitbesteden

Wij doen online marketing in en om Utrecht. Eerst definiëren wij jouw doel en maken we een online marketing strategie. Met de strategie gaan we aan de slag. We kunnen bijvoorbeeld Facebook advertenties inzetten of samen bouwen aan een SEO strategie.

Door de meest efficiënte manier van groeien te kiezen behalen we sneller en kostenefficiënter je doelen. Denk er goed bij na voor hoeveel geld jij een nieuwe klant wil binnenhalen. Een klassieke fout van vele ondernemers is de directe transactie verrekend met het budget. Maar zo krijg je natuurlijk nooit veel klanten. Wij kijken naar de complete customer lifetime value.

EXPERTISE

Starten met online marketing

Ben jij op zoek naar hulp bij online marketing? Dan helpen wij je verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar je marketingstrategie en werken we naar je doelen. Heb je nog geen online marketing strategie? Ook daarbij helpen wij je.

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?
Leads-verhogen-voor-meer-omzet
Marketing
Leads verhogen
email-marketing-uitbesteden
Marketing
Email marketing
retargeting
Marketing
Retargeting