NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

Website beheer en Support

Een website laten maken met beleving. Een webste met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Zakelijke website laten maken

Ben jij de trotse eigenaar van een website? Dan weet je vast wel wat voor voordelen een website allemaal met zich meebrengt. Gratis klanten uit Google of je levert direct extra service. Maar een website moet ook goed onderhouden worden. Dit kun je zelf doen maar je kunt het beheer van de website ook uitbesteden. 

SEO-stappenplan
Hollands College
Case study: Eindelijk, een positie in Google. Lokale SEO en Zoekamchine marketing.
Website, Marketing
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

WEBSITES MAKEN

Websites maken door heel Nederland

Het onderhoud en beheer van je website is enorm belangrijk! Wij willen je er ook op wijzen dat dit niet iets is waar je op moet besparen. Daarnaast is het onderhoud van je website niet heel duur. Lees even verder dan leggen wij je uit hoe jij tijd en geld bespaard door het onderhoud van je website uit te besteden.

Strategie

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

Design

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Marketing

Wat is jouw verhaal? Hoe past dit in de strategie? En hoeveel klanten kun jij maximaal bedienen? Jouw succes is ons succes! 

RESULTAAT

Onderhoud uitbesteden

Als jij je website laat onderhouden hoef je niet zelf te letten op de updates binnen je website. Deze zullen wij voor je updaten. Nu denk je misschien dat is een klik en ik ben klaar. Toch werkt het niet helemaal zo. Dit leggen we even uit.

Een plugin is een stukje code wat je download om functies toe te voegen. Deze plugins willen constant geüpdatet worden. Negen van de tien keer gaat dit goed maar soms krijgt de code in je website een conflict waarde je hele website het niet meer doet.

Dit is iets wat je ten allen tijde wil voorkomen. Stel dat jij een update doet een je website stopt er mee. Dan ben je waarschijnlijk de hele dag bezig om dit weer terug te zetten. Recente aanpassingen die je gedaan hebt moet je weer opnieuw terugzetten.

ZAKELIJK

Onderhoud en Support

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

wat-is-een-content-bakery
Marketing
Wat is een content bakery
wat-is-upsellen-en-cross-sellen
Marketing
Upsells en cross sells
wat-is-hosting
Webontwikkeling
Wat is hosting?
Leads-verhogen-voor-meer-omzet
Marketing
Leads verhogen
email-marketing-uitbesteden
Marketing
Email marketing
retargeting
Marketing
Retargeting