NIEUW: elke klant een boom! Op dit moment hebben wij 10 bomen geplant.

WordPress Webdesign

Je website past niet alleen perfect bij je brand maar converteert ook nog eens goed! Toeval? Nee! Tijdens de webdesign fase combineren wij marketing, psychologie en design voor het beste online resultaat.

Wat is een webdesign?

De eerste indruk die je klanten overhouden aan je website is enorm belangrijk. Hoe beter deze indruk hoe hoger de kans op conversie. 

Webdesign is een verzamelnaam voor twee belangrijke aspecten: User Interface (UI) en User Experience (UX). Bij user interface gaat het er om hoe de website er visueel uitziet, en bij user experience gaat het erom hoe de gebruiker ermee om moet gaat.
Beide aspecten zijn erg belangrijk en dragen enorm bij aan het succes van jouw website.

Psychologie

Hoe moeten bezoekers zich voelen wanneer ze op jouw website komen? Dit is één van de vraagstukken die wij meenemen in het design proces.

Marketing

Om de conversie van je website te verhogen beginnen we altijd met het doel van de website. Wat wil je daadwerkelijk bereiken en hoe gaan we dit oplossen?

Webdesign

Alle onderdelen bundelen en uitwerken in een pixel-perfect webdesign die volledig is ingericht naar de wensen van jouw business en je doelgroep.

WAAROM EEN DESIGN?

Waarom een webdesign laten maken?

Een gebruiker besluit in minder dan 10 seconden of jouw website geschikt is of niet. Past de website niet bij jouw doelgroep of is de boodschap niet duidelijk? Dan is de kans groot dat je je gebruiker bent verloren.

Wij bouwen graag mee aan jouw online succes! Door het combineren van onze expertises kunnen we gebruikers behouden op de site en wellicht zelfs omzetten tot lead!

WORDPRESS ELEMENTOR

Jouw ontwerp tot professionele website

Breek helemaal los van beperkingen en zet jouw visies om in realiteit. In combinatie met Elementor bouwen wij jouw webdesign om tot een echte website! 

Zelf content aanpassen? Geen probleem dit leggen we je uit! Doormiddel van het WordPress CMS kun je je content gemakkelijk uitbreiden!