Lees nu: Waarom een logo niet groot op je website hoeft ->

Webdesign

Een website laten maken met beleving. Een webste met een goede strategie vooraf. De basis van online succes!

Zakelijke website laten maken

Een website design is de tweede stap in ons proces voor het laten maken van een professionele website. Maar hoe ontwerp je een goede website en waar moet je allemaal op letten? Bij Purplebird nemen wij dit voor je uit handen. Omdat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de markt weten wij het beste design voor jouw website.

Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
Hollands College
Een modern platform voor de professional!
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

WEBSITES MAKEN

Website design uitdenken

Misschien vraag jij je af waarom veel websites op elkaar lijken? Dit heeft te maken met de webdesign trends. Als jij op een website komt wat totaal anders is dan de gemiddelde website is het lastig om je weg te vinden. Ook jij wilt ook dat jij met je website extra klanten krijgt. Dit noemen we ook wel een conversiegericht webdesign. Puur bedoeld om leads of website verkopen te genereren.

Strategie

Wat zijn jouw USP’s? Wie zijn jouw klanten? Waar zijn deze klanten? Deze vragen bepalen welke strategie we gaan inzetten.

Design

Wat is jouw merkidentiteit? Hoe communiceer je? Wat is de strategie? Flink wat denkwerk. Maar daar zijn we gek op!

Ontwikkeling

Hoe gaat de website helpen in het proces? Wat moet de bezoeker doen? Is het (erg) complex? Tof! Wij gaan de technische uitdaging aan!

Marketing

Wat is jouw verhaal? Hoe past dit in de strategie? En hoeveel klanten kun jij maximaal bedienen? Jouw succes is ons succes! 

RESULTAAT

Goed webdesign

Wil jij een professioneel webdesign laten maken door ons? Eerst gaan we kijken naar een goede strategie. Daarop baseren we het eerste website ontwerp. Dit design maken wij voor jouw website en vragen vervolgens om feedback. Hierdoor kunnen wij jouw ideeën en feedback verwerken zodat we samen tot een goed eindresultaat komen.

ZAKELIJK

Nieuw webdesign aanvragen

Wat kost het nou om een website te laten ontwerpen? Dit verschilt voor elke website. Maar wij hebben een tarievenlijst wat je gratis kunt downloaden van onze website. Hierdoor zie je direct wat het kost om jouw website design te laten maken.

Zo slim als een uil!

Helaas. Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

wat-zijn-backlinks
Marketing
Wat is Linkbuilding?
Leestijd: 5 min minuten
Hoe werkt de SPIN verkoopmethode
Marketing
SPIN verkoopmethode
Leestijd: 4 min minuten
Creativiteit & Design
Waarom een groot logo op je website een slecht plan is.
Leestijd: 2 minuten