Email marketing

email-marketing-uitbesteden

Email marketing opzetten voor je bedrijf

Een email marketing campagne opzetten voor jouw bedrijf kan behoorlijk uitdagend zijn. Maar er zit ook heel veel potentie in. Met email marketing wil je natuurlijk niet gewoon mailtjes sturen maar je wilt iemand echt omzetten van bezoeker tot betalende klant. Op deze manier kun je snel leads genereren en leads verhogen.

Marketing om jouw mailinglijst uit te breiden

Om te starten met email marketing zul je ook digitale marketing moeten uitvoeren. Hiervoor kun je denken aan Instagram marketing of Facebook marketing. Met advertenties via deze kanalen haal je mensen naar een landingspagina voor bijvoorbeeld een gratis weggever. Hiervoor schrijft iemand zich in en jij zorgt voor behulpzame mailtjes. Probeer ongeveer drie tot vier keer te mailen voordat je een aanbod doet. Een potentiele klant wil graag eerst waarde voordat hij iets teruggeeft.

Om een geautomatiseerd systeem op te zetten kun je MailBlue gebruiken. Hiermee kun jij contact formulieren maken en geautomatiseerd emails versturen. Email marketing is eigenlijk een kwestie van waarde geven.

Belangrijke stappen

Starten met het genereren van leads via emails is een belangrijk onderdeel van je website strategie. Want je website is er op gebouwd om van bezoekers leads te maken. Om bezoekers in je funnel te krijgen is al een goede eerste stap. Maar hoe krijg jij ze in je funnel. Zou jij je inschrijven op een nieuwsbrief? Zo makkelijk gaat het helaas niet meer. Je zult hiervoor echt iets weg moeten geven.

Wij hebben bijvoorbeeld een eBook wat we weggeven om bezoekers in onze funnel te krijgen. Wij geven dus echt waardevolle informatie weg aan onze bezoekers. Vervolgens krijgt de klant zeven geautomatiseerde mailtjes die de klant kan helpen bij het implementeren van de tips. Allemaal waarde wat we weggeven voordat wij een aanbod doen.

Jouw email marketing plan opzetten

Wil jij ook starten met email marketing? Wij helpen jou met dit te verwerken in je marketingplan en vervolgens bij het implementeren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder!

Toby van Vuuren

Toby van Vuuren

Ook samen online resultaten behalen?

Een resultaatgerichte Wordpress website die goed gevonden wordt in Google. 

wat-betekent-fomo
Marketing
Wat betekent FOMO en hoe kan FOMO ingezet worden
hoe-word-je-een-goede-onderhandelaar
Marketing
Word in 7 stappen een top onderhandelaar
designen als een dokter
Creativiteit & Design
In zes stappen designen als een dokter

Start met online groeien

Een van onze website experts neemt contact met je op!