Educatie

Ondernemen is vooruitkijken, klanten bedienen en inspelen op verschillende kansen. Jij ziet die kans en het is klaar voor de volgende stap. Wij helpen jou in deze fase bij het ontwikkelen van een website en het uitdenken van een online marketingplan.
EXPERTISE

Jouw website, jouw business

Toegankelijk, verfrissend en professioneel. Jouw website moet iets unieks en onderscheidend zijn van de concurrentie. Templates bieden deze mogelijkheid niet. Dit vraagt om een maatwerk oplossing, waarbij goed nagedacht wordt bij het werven van nieuwe klanten, branding en communicatie. Want met de verkeerde insteek loopt de concurrentie je zo voorbij. Iets wat je wilt voorkomen! 

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing

Een aantal trotse klanten:

Jouw vaste partner om online te groeien

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website brengen we eerst jouw wensen en doelen in kaart. Vervolgens maken we samen met jou een goed doordacht plan. Daarna starten we met het ontwikkelen van een unieke website en pakken we door met online marketing.

Zo zeggen wij “jij weet van tevoren waar je aan toe bent”. Het ontwikkelen is dus geen leap of faith. Met goede begeleiding en duidelijke communicatie tijdens het project werken we samen aan jouw online succes.

Een duidelijk stappenplan

Wij schieten niet met hagel. Zonder duidelijk plan geen succesvolle business. Dat geldt ook voor de online wereld. Daarom brengen we eerste jouw wensen en doelen in kaart, maken we een strategisch plan en brengen de mijlpalen in kaart. Zo zorgen we voor een duidelijke roadmap met direct inzicht.

KENNISMAKING
Kickoff & Strategie
Voordat we starten organiseren we een kickoff. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Dit is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
KENNISMAKING
VISUEEL VERHAAL
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
VISUEEL VERHAAL
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
ELEMENTOR DRAG & DROP
WEBSITE LIVE
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
WEBSITE LIVE
GEZIEN WORDEN
Online marketing
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
GEZIEN WORDEN
ALTIJD UP-TO-DATE
Onderhoud & Beveiliging
Wij zorgen ervoor dat jouw website beveiligd, snel en up-to-date blijft. Ook maken we elke dag een backup zodat je er zeker van bent dat er niks met je website gebeurt. Uptime is meer dan 99,9%.
ALTIJD UP-TO-DATE