fbpx

WordPress training om jouw website te onderhouden

Wil jij een WordPress training volgen om vervolgens zelf je website te kunnen aanvullen of te onderhouden? Een WordPress training kun je volgen bij Purplebird. Wij helpen je alle onderdelen van een website te begrijpen zodat jij zelf je website kunt beheren. Hierdoor hoef jij geen anderen in te schakelen en dat scheelt jou in de kosten.

WordPress en jouw website strategie

Jij hebt misschien wel een website strategie bedacht om zo je klanten binnen te halen. Maar hoe pak je dit zelf aan en hou blijf jij bij je website strategie? Hier helpen wij jou om ervoor te zorgen dat je website hetzelfde webdesign krijgt als je oorspronkelijke plan.

Door met Elementor te werken maken wij eigenlijk een Elementor website. Dit zorgt ervoor dat jij heel simpel je website kunt beheren en onderhouden. Afbeeldingen en tekst kun je in vakken slepen en zelf bewerken.

WordPress training voor extra opties

Jij wilt misschien wel extra opties voor je website. Dit kan aan de hand van Plugins. Dit zijn pakketjes met code die de mogelijkheden op je website verrijken. Wij helpen je met het uitkiezen van de juiste plugins en dit verder toe te passen op je website.

Wordpress training

Zelf je content beheren

In de WordPress training (afhankelijk van je wens) helpen wij je ook met het opzetten van een eigen Blog. Hiermee kun je constant content plaatsen waarmee jij je positie in Google verbeterd. We zorgen dat dit aansluit bij je SEO strategie.

Ken je bezoekers

In de training leren wij je ook hoe jij data kunt traceren vanaf je website met data tracking. Hierdoor weet jij hoe jouw bezoekers er uit zien en wie jouw kopers zijn. Dit kun je ook weer laten aansluiten op je Facebook marketing.

WordPress training volgen

Wil jij een wordpress training volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op dan helpen wij je verder.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.