fbpx

Website foto’s voor jouw website

Het is belangrijk voor jouw website dat de foto’s van optimale kwaliteit zijn. Een foto dat een beetje pixelig is staat al veel minder professioneel dan een scherpe foto. Daarnaast is het ook belangrijk dat de foto’s mensen aanspreken. Er zitten heel veel technieken achter om een foto echt te laten spreken. Om hiervan een voorbeeld te geven: een foto van een huis kan gewoon een foto zijn van een huis waarbij de bezoeker het huis ziet maar er niks bij denkt of voelt. Als de bezoeker kijkt op dakkapellen en komt op een pagina met een foto van een huis met dakkapellen, goed belicht en uit de juiste hoek genomen kan hij bij zichzelf meteen denken ‘dat wil ik ook!’. Als je dat bereikt doen je foto’s het dus een stuk beter.

website foto's

Professionele foto’s en video’s

De foto’s en video’s die jij op je website gebruikt maken deel uit van je content marketing. Want foto’s verkopen en zetten je bezoekers aan tot actie. Ook geven foto’s informatie en laten ze zien wat jij allemaal in huis hebt. Combineer je foto’s ook met je bedrijfsvideo, dat zorgt voor een professionele uitstraling!

Keywords toevoegen in je afbeeldingen

De foto’s die je gebruikt maken ook deel uit van je SEO strategie. Je kunt namelijk drie keer je keyword kwijt in je afbeelding. De naam van je afbeelding zelf, de alttext en in de beschrijving van je afbeelding. Dus naast dat het er leuk uitziet, helpt het je ook met verkopen en het optimaliseert je SEO.

Jouw website foto’s

Wil jij ook professionele foto’s voor je website? Wij kunnen de foto’s voor je maken en helpen bij het plaatsen op je website. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.