fbpx

Updates uitvoeren voor je WordPress website

Je WordPress website heeft constant updates nodig om goed te blijven functioneren. Het voordeel hiervan is dat je website steeds veiliger wordt en zichzelf verbeterd. Het nadeel is alleen dat een update ook minder goed kan aansluiten op de rest van je plugins waardoor je website kan crashen. Updates kun je ook laten uitvoeren door een specialist of iemand die verstand heeft van ICT. Dit kan behoorlijk duur uitpakken als je hier niet mee oplet.

Onderhoud van Updates uitbesteden

Wij zitten al een tijdje in het vak en wij weten dat het lastig is als je website niet meer up to date is. Want hierdoor wordt je website trager en minder veilig. Daarnaast kunnen verschillende functies wegvallen omdat de code niet meer op elkaar aansluit. Onderhoud van je website en regelmatig updates op je WordPress website uitvoeren is dus belangrijk.

Updates voor wordpress website

Ondersteuning van jouw WordPress website

Bij helpen jou bij het ondersteunen van je website zodat er geen fouten of problemen optreden. Daarnaast weten wij hoe websites reageren op verschillende updates. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat je website er uit ligt.

De ondersteuning bieden wij voor een vast bedrag per maand waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de werking je website. Je krijgt een eigen omgeving op Purplebird waar jij je vragen kunt stellen.

Elementor voor je WordPress website

Elementor wordt waarschijnlijk je belangrijkste plugin op je website. Deze zul je ook keer op keer moeten updaten omdat je anders bepaalde functies mist op je WordPress website. Gelukkig is Elementore een goede plugin die je zonder problemen kunt updaten.

Onderhoud aan jouw website

Wil jij dat jouw website altijd up to date, veilig en werkend is? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up to date is.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.